Ayyy kıyamam geçmiş olsun bu gripte her dönemde var bi gitmedi ..
İlaç kullanmıyormusun bende 2 3 ay önce olmuştum kafam kazan gibiydi sanki içi su dolu 3 kez acile gittim..Hiç iyleşemiycem sanmıştım..İlaçlar iyii gelmişti..
Ben çıkıyorum arkadaşlar Allaha Emanet olun
slmmmm ben de deldııımmmm
Benim aspiratörüme kuş girmiş sabahtan beri 5 6 kez yataktan kalktım kim uğraşıyo kapımla diye baktım kimse yok meger kuş debeleniyomuş aspiratörde o çıkarıyomuş ses..Herzaman evimin bi köşesinde yuva yapıcak yer buluyorlar..geçen sene yazında banyomun camına yuva yapmıştı bizi gözetliyodu sapık kuşş...
Kuş çıktımı hevuk cummm
selammm :)bu flocke hakikaten renkli kadınmış. profili önümde açık, tüm açtığı konuları sayfa sayfa okuyup bi de yorum ekliyorum yani kimseyle yıldızımız bu kadar barışmadı şimdiye kadar :) Emekçisi ve de takipçisiyim.Haa bi de almanyada büyümüş etmiş de, imla kurallarında uyum bunda, türkiyenin geçmiş yıllarını gözlemlemiş olmak bunda, akıcı türkçe bunda. Akranları berkei'lar ve türkei'ların çok ilerisinde valla. Sevdim ben sevdim, arabesk bi sevgi duydum ona
SWEDDY senmi geldin? Gel hadi Hevuk'un şefkatli kollarına..
geldim geldim geçmişe baknıyodum nördün ?
Ay nöriyim yav kös,kös oturuyorum herzamanki gibi...Sen nörüyonnn?
Hevuk ben de başka bi konuda senin hayat hikayeni okuyodum.Valla sit com gibi gacısın ne diyim. Açıp geniş aileyi mi izlesem burada kalıp seni mi okudam daha çok eğlenirim karar veremedim. Allah da seni güldürsün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?