sen öncede kollar açık koşarken ben kelebeğim diye bağırarak gel,öte türlü histerik davranıp çantayı vurabilirim kafana!wavvvv varya tam da hayal ettiğim gibiii tamam artık manisada görürsem seni yapışırım yakanaaa ... flockem sobe derim anlarsın ben olduğumu...
teşekkür ederim....Evet gördüm parola ben hala şoktayımsüpersin valla tamda beklediğim gibisin.. Öyle tahmin etmiştim biyografini yazdığında...
aa ama kelebek mesaji sil resim görünüyor, niye kopyeledin..
bakmas ki o buraya heç,gelenler de belli zati....yok bi çekincem o yüsden.flocke senin kocan hepimizi furur silmiycekmisin resmi
Evet gördüm parola ben hala şoktayımsüpersin valla tamda beklediğim gibisin.. Öyle tahmin etmiştim biyografini yazdığında...
teşekkür ederim hevuk-can sen de çok güzelsin gerçekten...parolam sıra sende...hade...Ben buraya eklemeyi bilmiyorumki bilsem eklerdim bikaçtane..Ama seni çok beğendim
bende niye görünmüyo ki bacım :26:ne edek şimdi nasıl silcemm
teşekkür ederim hevuk-can sen de çok güzelsin gerçekten...parolam sıra sende...hade...
hala yok...amabi sakınca görmüyom ben şu an.buraya uğrayan kişiler belli nası olsa.tamam canim sorun yokmus, ayol flocke hep izin yok diyordu, panik oldum niyeyse
flocke cook tatlisin
hade hade,kaytarmak yok...sesimi cikarmayayim, arada kaynar giderim dedim ama ahanda soru geldi..
kıs ööle diyon da hala tık yok yayınevinden,ayın 22sinde gönderdim....biyografidemi var, cok sey kacirmisim ya....
eh yazar hanim nasilsa ünlenecek
hiç bilmiyom ben o fiyonklu işleri valla....kıslar burada link verebiliyormuyuz ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?