Ölümüne Geyik Topiği :-))

sen her ne kadar haklı olursan ol,daima anneler kazanır...adil değil biliyom ama ööle!duvara karşı bağırmak gibi bişey....

insna neden haklı olsa bile onun ağladığını düşününce pişman oluyor. Sadece kapıyı çekip gittim kırmamamak için ama bu bile bütün gün içime oturdu kaldı.

insna neden haklı olsa bile onun ağladığını düşününce pişman oluyor. Sadece kapıyı çekip gittim kırmamamak için ama bu bile bütün gün içime oturdu kaldı.
tatsızlık sen birşey demesen de üzer insanı çünkü...boşver gari alttan al,eve giderken sevdiği bi çukuyu al çocuk gibi düşün onu...allah uzun ömürler versin annene,benimki sağ olsaydı da keşke hala kapışıyo olsaydık...

gayri buraların ne dadı ne duzu galdıı seda ablaaaa,
topiciğimize nazar mı değdüüüü seda abllaaaa yadum et büze gayri ayrı düşmeyelümmmm buradan zekeriya beyaz hocama sesleniyorum bizim topiğimizi bı okuyuver nazar değdü bize kurtçulr girdiydi bi muska neyim mi attıp gittiler biz gayrı kavuşamaz olduk nolur duy sesimi bize yardımmm et sedaaa ablllaaa

ah burcum ah gne yetişemedim sana...

Nöriyim geçmişe bi baktım ama gitmişsin sende...Bugün mantı açtık arkadaşlarla mantı keyfi yaptık bide kendime yüzük aldım içi sedefli bişey taşı ama unuttum adını beyaz enerji istiyorum biraz iş yapamadım 3 gündür ev almış başı nı gidiyo durdurabilene aşk olsun..

beyaz enerji ne kıs?

hayde kıslar kadro toplanmaya başlıyor eee napıyoruz bu akşammm

hevuk uyudun mu ekran başında ne? kalkınca tuş izleri çıkmasın alnında,git yat gari...

evet bahar geldi böle oldukkk ben geldim sabah sen gittin sonna gari bende gittiim ne edemmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…