sen her ne kadar haklı olursan ol,daima anneler kazanır...adil değil biliyom ama ööle!duvara karşı bağırmak gibi bişey....
insna neden haklı olsa bile onun ağladığını düşününce pişman oluyor. Sadece kapıyı çekip gittim kırmamamak için ama bu bile bütün gün içime oturdu kaldı.
kan çekiyo emin ol
haklı olabilirsin
neyse kafam bozuk bugün burada salya sümük olmak istemiyorum.
ben kaçarr kendinize ii bakın
tatsızlık sen birşey demesen de üzer insanı çünkü...boşver gari alttan al,eve giderken sevdiği bi çukuyu al çocuk gibi düşün onu...allah uzun ömürler versin annene,benimki sağ olsaydı da keşke hala kapışıyo olsaydık...insna neden haklı olsa bile onun ağladığını düşününce pişman oluyor. Sadece kapıyı çekip gittim kırmamamak için ama bu bile bütün gün içime oturdu kaldı.
ah burcum ah gne yetişemedim sana...gayri buraların ne dadı ne duzu galdıı seda ablaaaa,
topiciğimize nazar mı değdüüüü seda abllaaaa yadum et büze gayri ayrı düşmeyelümmmm buradan zekeriya beyaz hocama sesleniyorum bizim topiğimizi bı okuyuver nazar değdü bize kurtçulr girdiydi bi muska neyim mi attıp gittiler biz gayrı kavuşamaz olduk nolur duy sesimi bize yardımmm et sedaaa ablllaaa
beyaz enerji ne kıs?Nöriyim geçmişe bi baktım ama gitmişsin sende...Bugün mantı açtık arkadaşlarla mantı keyfi yaptık bide kendime yüzük aldım içi sedefli bişey taşı ama unuttum adını beyaz enerji istiyorum biraz iş yapamadım 3 gündür ev almış başı nı gidiyo durdurabilene aşk olsun..
kelebek....:82::82::82:
bugün zamanlama problemi yaşıyom kelebek...kimseciklere yetişemiyom nedense...hayde kıslar kadro toplanmaya başlıyor eee napıyoruz bu akşammm
ilk 24 saatimi tamamlamak üzereyim kelebek...minibüs şoförleri gibi tespih sallıyom sürekli...evet bahar geldi böle oldukkk ben geldim sabah sen gittin sonna gari bende gittiim ne edemmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?