aneeemmmmm onası oluyiiiii:26::26:endorfin ve seretonine ihtiyacım var gari ben nabzımı bi 120ye çıkarıp geliyom...
iyide napcan söleeeeebi müddet hoş gör burcum...ben gaçıyom...:79:
iyi tut haaaaa kaçırma bak benituttum burcum bırakmam seni
günaydıııııııııın nbersiniz bakemmm herkescikler gelmiş gayriii
beynelmineeeell kısss bugündü dimi senin doğum günün mutlu huzurlu sağlıklı uzun ömür versin rabbim iyi doğdunnn kaç oldun kıs hade söleee..
aneeemmmmm onası oluyiiiii:26::26:
iyi tut haaaaa kaçırma bak beni
sigarasızlık strese neden oluyo vücutta.stresin düşmanı da mutluluk hormanları.eğer benim vücut bunları yeteri kadar salgılarsa stresi düşürür ve yoksunluğumu azaltır.bunun için de ya yemek yiyecem-ki o zaman duba gibi olurum,ya da kısa sürede nabzımı 120ye yakın çıkarıp anında bu hormonu salgılayacağım ki bu da koşu ile olur....
olsun bende 9 ayda anca 52 ye çıkmışımmm boyun kaçburcu 48 kilo bişeyim bak ona göre
olsun bende 9 ayda anca 52 ye çıkmışımmm boyun kaç
susmayındaaaaa beynel yaşını sölemedinnnnn
kıssllar ya benim ufaklık eline ne geçtiyse balkondan aşağıya fırlatmış yoldan geçen teyzemin biride bana bi güzel fırçasını kaydııı ne edek ki şinmcik nsı diyem teyzeme kkda kıslara laf yetişrmeye uğraşıom die..... hadi ben gidemde topleyem sokaktakilerii grşrz sonna...
kıssllar ya benim ufaklık eline ne geçtiyse balkondan aşağıya fırlatmış yoldan geçen teyzemin biride bana bi güzel fırçasını kaydııı ne edek ki şinmcik nsı diyem teyzeme kkda kıslara laf yetişrmeye uğraşıom die..... hadi ben gidemde topleyem sokaktakilerii grşrz sonna...
iyi iç çamaşırlarını atmamış
anemmm bende 25.03.198501-04-1985 kulağına söylemiştim ama sen duymadın herhal 155 boy
anemmmmmbizim bir arkadaşın yeğenide tangasını atmıştı bakkal amca neyin herkesin görmesi yetmiyomuş gibi bide bir amca oğluna vermişti götür ver diye
anemmm bende 25.03.1985
anemmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?