canım aslında o bir saç bakımı sacına bakım yapıyolar duzleştiriyolar kreatinle yapıyo ışışl ışıl oluyomuşburcum ben de bakmıştım bir ara yaptırmak istiyordum ama saç çok yıpranıyormus ya
bi ara eşim teklif etmişti ya,neyse...evet o yüzden türk fönü olsun bizim olsun
evet evet hatırladımmmmbi ara eşim teklif etmişti ya,neyse...çok kızmıştım ona o vakit.
anam ormantiksin sen mağara adamısın diince de alınıyo...haksız mıyım ama şimdi?evet evet hatırladımmmm
hepten kazıtıp toplu çözüme de yönelebiliriz,yaz da geliyo zati...ben kaynak istiyorum platinn belime kadar
hepten kazıtıp toplu çözüme de yönelebiliriz,yaz da geliyo zati...
anam ormantiksin sen mağara adamısın diince de alınıyo...haksız mıyım ama şimdi?
ii ya değişiklik için ii bi neden...beğenmezsek de değişik değişik peruklar takarız....anammm kendimi hiç kel düşünemedim flockemm
ya şu brezilya fönünü araştırıyorummm
yok kız ben rölemi yaptırıp brezilya fönü ile bakım yaptırcamm zaten saçlarım belime yakınnnnn hıımmmm çatlaben kaynak istiyorum platinn belime kadar
ya onu bende gördüm ama kredi kartım yok bide o ara aklımda yoktuuu git bi yaptır bakemmmbende grupanyadan indirim aldım. yaklaşık 4 hastadır gidip çektirmem lazım
belli bi zaman sonna yüzsüzleşiyolar demi?benimki hemen başlıyo:'beni ne doktorlar ne avukatlar istedi de ben sana vardım..' haspam,az dolanmadı çevremde....ben aynını söylüyorum sen hatta ağacsın ham maddesin işlenmemişsin bile diyorumm ama kime diyorummm
he benimkide öle diyooo hemen peşimde süründüğü vakitleri çabuk unuttuuubelli bi zaman sonna yüzsüzleşiyolar demi?benimki hemen başlıyo:'beni ne doktorlar ne avukatlar istedi de ben sana vardım..' haspam,az dolanmadı çevremde....
sahi nası tanıştınız?he benimkide öle diyooo hemen peşimde süründüğü vakitleri çabuk unuttuuu
yok kız ben rölemi yaptırıp brezilya fönü ile bakım yaptırcamm zaten saçlarım belime yakınnnnn hıımmmm çatla
bizim ki çok komikk komik aslındaaaasahi nası tanıştınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?