bayıldım beynelminelimm
tamam canım benim mrk etme sen
yauf doktora indim tansiyonum 12 5 olmuş
Bak kuzu ben sana ne dedim.. 12 normal ama seni için belki yüksek olmuş olabilir genelde düşükse..
yauf doktora indim tansiyonum 12 5 olmuş
haklı çıktın valla benimki normalde 9-5 normale (yani size göre)12 olunca demek benim kafam çatlıyor resmenn
ayran içerek düşmez tatlım aksine ayran (tuzlu dan bahsediyorum)yükseltiraaa iyi yapmıssın canım benım. Genelde benım hep buyuk 8 9 larda gezıo ıkımızınde dusuk galıba ayran iç de düşürsün
ayran içerek düşmez tatlım aksine ayran (tuzlu dan bahsediyorum)yükseltir
canım aslında yüksek tansiyonu düşercek bir gıda bilimsel açıdan kabul görmüyorcanım benim sen benim dediğimi yap bak faydasını kesin göreceksin.
ılık suyun içine limon sıkıp azda şeker koy ve iç hemen etkisi göreceksin canım..
aaa iyi yapmıssın canım benım. genelde benım hep buyuk 8 9 larda gezıo ıkımızınde dusuk galıba ayran iç de düşürsün
ayran içerek düşmez tatlım aksine ayran (tuzlu dan bahsediyorum)yükseltir
nebilim kafan karışmıtır belkide amannn sağlık bu dikkat etaaaa ben neden yanlış biliyorum ki:44:
geçmiş olsun kuzzuuuuhaklı çıktın valla benimki normalde 9-5 normale (yani size göre)12 olunca demek benim kafam çatlıyor resmenn
canım aslında yüksek tansiyonu düşercek bir gıda bilimsel açıdan kabul görmüyor
doğrudur tabi bende paylaşıyım dedim çünkü yüksek tansiyon çok tehlikeli dikkat edinn yedüğünüze içdüğünüzeevet canım ama benim tansiyonum ara ara 15 kadar çıkıyor ve 15 tansiyonda doktor ilaç tavsiye etmediği için bu tür yöntemlere denemek zorunda kalıyoruz. Hiç bir ağrı kesici o baş ağrısını geçirmiyor emin olabilirsin...
aaa iyi yapmıssın canım benım. genelde benım hep buyuk 8 9 larda gezıo ıkımızınde dusuk galıba ayran iç de düşürsün
doğrudur tabi bende paylaşıyım dedim çünkü yüksek tansiyon çok tehlikeli dikkat edinn yedüğünüze içdüğünüze
şimdiden geçmiş olsun fıstık gecen ben olcak gibiydim resmen Allahıma yalvardım tekrar olmamak için sende dua et bencebende kötü grip olcam sanırım boğazım ve gözlerim alevvv atıyor resmennn
bir kere oturduğum yerde başım dönüyo baktım olcak değil dedim indineyim doktora. Asansör bekle bekle baktım geleceği yok dedim iniyim merdivenlerden. (bu arada yer ayağımın altından kayıyo gibi geliyor) giddim doktora tansiyonumu ölçtü. 5,8-5 adam dedi hemen yat şuraya sen nasıl geldin dedi. dedim asansör gelmedi merdivenlerden indim dedim. oda iyi halt ettin dedi. kızım delimisin nesin neden tek geliyorsun hadi tek geldin enden merdivenlerden iniyorsun dedi. bir iğne yaptılar yatırdılar sedyeye yarım saat sonra ben gitcem diye tutturdum. tansiyonum biraz yükselmişti allahtan öyle izin verdi. sonra dedi çok düştüğünü hissettiğinde yanında biri muhakkak bulunsun.:44: meğersem o halde kendimi zorlamamam lazımmış.
şimdiden geçmiş olsun fıstık gecen ben olcak gibiydim resmen Allahıma yalvardım tekrar olmamak için sende dua et bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?