Ölümüne Geyik Topiği :-))

aaa iyi yapmıssın canım benım. genelde benım hep buyuk 8 9 larda gezıo ıkımızınde dusuk galıba ayran iç de düşürsün

ayran içerek düşmez tatlım aksine ayran (tuzlu dan bahsediyorum)yükseltir

Burcuya katılıyorum burda, canım ayran heleki tuzlu ise yükkseltir tansiyonu aman haa tansiyonu yükselen biri olarak kesinlikle tavsiye etmiyorum

canım aslında yüksek tansiyonu düşercek bir gıda bilimsel açıdan kabul görmüyor

evet canım ama benim tansiyonum ara ara 15 kadar çıkıyor ve 15 tansiyonda doktor ilaç tavsiye etmediği için bu tür yöntemlere denemek zorunda kalıyoruz. Hiç bir ağrı kesici o baş ağrısını geçirmiyor emin olabilirsin...

doğrudur tabi bende paylaşıyım dedim çünkü yüksek tansiyon çok tehlikeli dikkat edinn yedüğünüze içdüğünüze

aaa iyi yapmıssın canım benım. genelde benım hep buyuk 8 9 larda gezıo ıkımızınde dusuk galıba ayran iç de düşürsün

bir kere oturduğum yerde başım dönüyo baktım olcak değil dedim indineyim doktora. Asansör bekle bekle baktım geleceği yok dedim iniyim merdivenlerden. (bu arada yer ayağımın altından kayıyo gibi geliyor) giddim doktora tansiyonumu ölçtü. 5,8-5 adam dedi hemen yat şuraya sen nasıl geldin dedi. dedim asansör gelmedi merdivenlerden indim dedim. oda iyi halt ettin dedi. kızım delimisin nesin neden tek geliyorsun hadi tek geldin enden merdivenlerden iniyorsun dedi. bir iğne yaptılar yatırdılar sedyeye yarım saat sonra ben gitcem diye tutturdum. tansiyonum biraz yükselmişti allahtan öyle izin verdi. sonra dedi çok düştüğünü hissettiğinde yanında biri muhakkak bulunsun.:44: meğersem o halde kendimi zorlamamam lazımmış.

flockem piramit napıyo nerden geldi aklıma bilimiyorum ama geldi işte bide nerelere kayboldun bugun aniden bakıyım senn

anammm yalnız nıye gıttın canım benim ya dusseydın Allah korusun:18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…