inşallah canım benimteşekkürler canım, saolsun Burcu tarif verdi akşama yapcam bakalım.. inşallah iyi gelir..
hiç sorma bizde kardeş bildik bağrımıza bastık :)
kıyamam kıyamam
Kızlar duydunuz mu Erman Torğolunun da sevgili varmışşş...bööö gıcıkkkk
anaaaa kimmiş acaba
su acık dikkat et. eğer boğazın henüz enfeksiyon kapmamışsa adaçayıyla düzenli olarak gargara yap içemiyorsan rahatlatır.
two kıyamıyordun da bana ama hepten nalları diktiriyon :)
yok kız çekilmiyor insanlar hep güleryüz hep güleryüz bende insanım yauf
su acık dikkat et. eğer boğazın henüz enfeksiyon kapmamışsa adaçayıyla düzenli olarak gargara yap içemiyorsan rahatlatır.
yuh yani cidden Allah korusun böylelerindenyaaa onu ögrenemedim yakında oda belli olur sen canını sıkma, adamdaki rahatlığa bak bide diyorki " karımla zaten aram limonı kimseden korkmuyorum..."
yakında onunda biletini keserler..
canım bu aralar fal baktırmak isteyoo
bende bende..
kızım sen daaa ne falı baktırcann herşeyi yoluna sokmadın mı??
selam kızlar nasılsınız
olur tabe niye şaşırıyosunuz ki para .ok gibidir şimdiki kadınlar paraya bakıyo şamamak lazımKızlar duydunuz mu Erman Torğolunun da sevgili varmışşş...bööö gıcıkkkk
slm mandalinacım senin de mevsimin geçti garii artıkın çilek va karpuz vaselam kızlar nasılsınız
ben sana bakacam fall aman aklıma geldi idrar ve .ok tahliliyle fal bakılsa hastanelere adım atılmaz gariii zaten kalabalıkOlsun sekercimm,eglence olur hem
tuğçe sana ötenazı teklif etti canım sürünmeden kısa yoldan köşeyi dönivercektin işte temiz temizsu acık dikkat et. eğer boğazın henüz enfeksiyon kapmamışsa adaçayıyla düzenli olarak gargara yap içemiyorsan rahatlatır.
slm mandalinacım senin de mevsimin geçti garii artıkın çilek va karpuz va
ben sana bakacam fall aman aklıma geldi idrar ve .ok tahliliyle fal bakılsa hastanelere adım atılmaz gariii zaten kalabalık
tuğçe sana ötenazı teklif etti canım sürünmeden kısa yoldan köşeyi dönivercektin işte temiz temiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?