kıslar ne bu aç kapa aç kapa gemici yelkeni gibi
onu nasıl yapcm pekiii..
ee dü akşam öylebir geçer zamanki dizinden ali kaptan emir verdi duymadı mı??
güzelleşmek istiyorumm yaz geliyorrr
kuzum pembe maske diye bişey varmış süper bişeymiş yaaa herkes çok memnun..
ben denemdim ama..
moderatörlere sölüyon kapıyolar kuzucum
aliiiiiiii ne isin vardı cemilenin evinde diye bagrınıyodu dün carolinesüoerdi izledim dün
alalala ben bir bakıyım suyum hiç duymamıstım:44:
Onu nasıl yapcammm... :) bilmiyom yaa
nasıl tokat attı orası müthişti o adam herşeyi hakkediyor..
ee dü akşam öylebir geçer zamanki dizinden ali kaptan emir verdi duymadı mı??
bencde vala. ohhh evlilik teklifini kabul etti ya kendim etmiş kadar sevindim vala
aynen aynen nasıl para delisien güzel sahne sherk dişlinin yerdeki paraları toplamasıydı ne kadar ucuz basit komik hele eşimin bir hareketi vardı koptum yerlere yattım
al benden de bi o kadar hatta dua ediyordum cemilenin alnından balıkçı öpsün diye ama kısmet işte
bencde vala. ohhh evlilik teklifini kabul etti ya kendim etmiş kadar sevindim vala
suyum özel mesaja gir orda moderatörlere msj at var at ordan kusum
en güzel sahne sherk dişlinin yerdeki paraları toplamasıydı ne kadar ucuz basit komik hele eşimin bir hareketi vardı koptum yerlere yattım
pof deli olcam 2 saattir oturuom bir mutfaga gideyim, bir sigara içeyim dedim. 2 saattir çalmayan telefon ben oraya gidince çalıyormüdürün yanına gidiyom fax geldimi sorayım diyorum bir şey demiyor, sana ulasana kadar patron bana geldi alıyor diyor. yerimden 2 dakika ayrılamıyorum ya deliricemm sıkıldım burdann:84::84::84:
pof deli olcam 2 saattir oturuom bir mutfaga gideyim, bir sigara içeyim dedim. 2 saattir çalmayan telefon ben oraya gidince çalıyormüdürün yanına gidiyom fax geldimi sorayım diyorum bir şey demiyor, sana ulasana kadar patron bana geldi alıyor diyor. yerimden 2 dakika ayrılamıyorum ya deliricemm sıkıldım burdann:84::84::84:
hele hele koptum gülmekten salak garı..
Az kaldı canım sabret bak bizler varıss burda..
hele hele koptum gülmekten salak garı..
Az kaldı canım sabret bak bizler varıss burda..
amann benim onu geçtim normal telden açmayınca lavoboda oluyorum cepten arıyolar düşün artıkoturduğum sandelyeden hiç kalkmam helaya bile gitmem bazen kalkta oda içinde dolaş küf bağladın derler ama kırk yılın başında bir kaç dakika bir yere giderim ki iş için oda gelenim bitmez sonra özelde gören hiç yerinde durmuyorsun ne zaman gelsek yoksun derler kafayı yiycem nasıl olmadığım saatler malum oluyor bilemedim
bir de metenin sözüne sende cici baba getirsen haber önceden süpriz olmasın
birde şoförler göz kırpıp sherk dişliyi düşürmeleri
şişmiştim başladığından beri az yağlarım eridi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?