Ölümüne Geyik Topiği :-))

en güzel sahne sherk dişlinin yerdeki paraları toplamasıydı ne kadar ucuz basit komik hele eşimin bir hareketi vardı koptum yerlere yattım

pof deli olcam 2 saattir oturuom bir mutfaga gideyim, bir sigara içeyim dedim. 2 saattir çalmayan telefon ben oraya gidince çalıyor müdürün yanına gidiyom fax geldimi sorayım diyorum bir şey demiyor, sana ulasana kadar patron bana geldi alıyor diyor. yerimden 2 dakika ayrılamıyorum ya deliricemm sıkıldım burdann:84::84::84:

en güzel sahne sherk dişlinin yerdeki paraları toplamasıydı ne kadar ucuz basit komik hele eşimin bir hareketi vardı koptum yerlere yattım

hele hele koptum gülmekten salak garı..

Az kaldı canım sabret bak bizler varıss burda..

oturduğum sandelyeden hiç kalkmam helaya bile gitmem bazen kalkta oda içinde dolaş küf bağladın derler ama kırk yılın başında bir kaç dakika bir yere giderim ki iş için oda gelenim bitmez sonra özelde gören hiç yerinde durmuyorsun ne zaman gelsek yoksun derler kafayı yiycem nasıl olmadığım saatler malum oluyor bilemedim

bir de metenin sözüne sende cici baba getirsen haber önceden süpriz olmasın

birde şoförler göz kırpıp sherk dişliyi düşürmeleri

şişmiştim başladığından beri az yağlarım eridi

Allahtan varsınız vala . sabahtan aksama kadar tekim burda hiç yaşıtım yok,konuşcak kimsem yok. bir odanın içinde tıkılıyım, yemeği bilem hemencik hızlı yiyorumi hiç rahat değilimm

amann benim onu geçtim normal telden açmayınca lavoboda oluyorum cepten arıyolar düşün artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…