ahhaaa haaa7/24 halin kalır mı dersin?
her gün 3 tanesi anca keser heralde
3 tane kesse yine şükür...
her gün 3 tanesi anca keser heralde
tatlıcıyı da bulalım. olmadı ben hep evde olayım yemek yapam size işe giteyim siz beni maaşa baglayın
beni kimse görmüyomu ya ben nasıl konu açabilirim diyorum kimse cvp vermiyo
doğru valaher gün 3 tanesi anca keser heralde
3 tane kesse yine şükür...
olur ayda 50 kuruş benden 5 yılda zam yapmam
two ben bu cimrilikle büyük patron olurum he
anamm mandalinam naptınnn50 kurusla ben naparım,acımasız patron
doğru vala
yeter yeter onu bulamayanlar da varotur şükret
ahhaaa haaa7/24 halin kalır mı dersin?
çok kötüsünüz valla
doğru vala
şiştt sendikan da yok bak grev filan düşünme işçisin sen işçi kal (Rahmerli cem karaca)
dimi yaaa suu two da çok şey istiyor bozdurup bozdurup harcasın ayyy çokmu verdim acaba indirimmi yapsam vergi filan diyip kesintiye tabimi tutsam
otomotiğe bağlarım sorun değil zaten mekanikim ben
şiştt sendikan da yok bak grev filan düşünme işçisin sen işçi kal (Rahmerli cem karaca)
dimi yaaa suu two da çok şey istiyor bozdurup bozdurup harcasın ayyy çokmu verdim acaba indirimmi yapsam vergi filan diyip kesintiye tabimi tutsam
mandalinammm hem sigortasız işçi çalıstırın hem maaşımı tam yatırmayın hem paamı kesinistifa ederim uleynnnnn
ben beynelin altına veya ustune oturmam çok cimri baksana doğal gazı bilem yakmaz dondurur beni ben orta katı istiyom
mandalinammm hem sigortasız işçi çalıstırın hem maaşımı tam yatırmayın hem paamı kesinistifa ederim uleynnnnn
aaaaa olmuyor ama anlaşıp bozmak caymak
olmaz sen gönüllü istedin bu işi istifa edemezsin nayırrrrrrrrr
sen benim üstüme taşın kuzucum. ben sıcaga bayılıyorum,sen de hamam gibi oturursun evde
two sen doğal gaz açma parası da istersin
poff selilütüm var su avon kremleri işe yarar mı ya hiç denemedim emmekurtulmak istiom bunlardan kilo alınca çıktılar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?