- 24 Şubat 2011
- 4.563
- 1.380
- 333
ben de özledimm kusumm seni,pof acılsa çok sevincem vallahi ben bu 1 günlük tatileden hiç bişi anlamıyorumnolsun hastalıklarla boğuşup duruyom darısı ablana olsun bu hafta sonu abimi nişanlıcaz geçen hafta ordaydım nasıl olacak diye düşünüyorum heycanlıyım açıkçası görümce olucamda
tuçeeeeee ösledim seni ben uykumu açmayı hiç beceremem uykum varsa vardır kesinlikle kaçmas umarım hemen açılırsın
günaydın burcumgunaydın kıslarrrr
uyandırmak bizm işimiz hemen gelip gıdıklayalım yada su falan dökelim şaka şaka o kadar kötü değiliz
uyanmam ıstıom hayatcım cmt gec yattım e haliyle pazar geç kalkınca pazar da yatamadım sonuç uykusuzum
günaydınnnnn
swedy anlatsana nası oldu görücü usülü mü???
günaydınnnnnnnnnnnnnn
Günaydın Kizlarr, ösledim sizi ya..
Günaydınnnn.. Ben sabahları çok aksi oluyorum.Napcas?
evet tatlım abim askerden geldiğinden beri siz bulun diyip durdu. biraz zor oldu ama sonucu iyi inşallah. zaten akrabamızın kızıydı ama görüşmüyoduk. bi kaç kere gezmelerde görmüşlüğümüz vardı. ben ozamandan beri gidin bi bakın diyip duruyodum. kısmetmiş, zamanı gelince gidildi istendi. kahvesi alındı .inşallah Allah ımın izniyle cumartesi nişanımız olacak. darısı isteyenlerin başına
evet tatlım abim askerden geldiğinden beri siz bulun diyip durdu. Biraz zor oldu ama sonucu iyi inşallah. Zaten akrabamızın kızıydı ama görüşmüyoduk. Bi kaç kere gezmelerde görmüşlüğümüz vardı. Ben ozamandan beri gidin bi bakın diyip duruyodum. Kısmetmiş, zamanı gelince gidildi istendi. Kahvesi alındı .inşallah allah ımın izniyle cumartesi nişanımız olacak. Darısı isteyenlerin başına
sağol canısı umarım geçerrrrrr:94:Geçmiş olsun tatlım..
ne diin bekar olduğunu sölemedin baik banaAMİNNNN...
ooo hadi bakalım hayırlısı, darısı bizim ve abimin başınaaa...
aminnn çok sevindim canım
şişt şişt sakin ol sinirilerine hakim ol şişt şit sakin ol sinirlerine hakim ol 200 numarada kimler otururrrrr???
sağol canısı umarım geçerrrrrr:94:
ne diin bekar olduğunu sölemedin baik bana:76:
amin şöle herşeyi 4 4lük koçiş nasip etsin sizin gibi güzel şeker hanımhanımcıkhanımlara
kombin 691.sayfada hanımlar
aa ben onu atlamışım yawwwben bekarım duyrulur :84:
şu haftaiçilerini çok seviyom sabahları herkes burda oluyo ne güzel şu netin birlikte kahvaltı etme gibi bi durumuda olsa tam süper olacak yalnız heç bişi yimek istemiyo canım
sweddymm keske olsa vala kısır bıle yapak yerdikhem de çok eglenceli olurdu
ya kızlar size bişey soracam ben bi yere konu acmıştım ama bulamıyorum onu nerden ögrenecem
kendi profiline girip açtığım konular yazdığım cevaplar bölümüne bakıp girebilirsinya kızlar size bişey soracam ben bi yere konu acmıştım ama bulamıyorum onu nerden ögrenecem
sweddy bi resmini gönderde bakıyım merak ediyom seniprofiline gir orda açtığım konular var ordan görebilirisin
sweddy bi resmini gönderde bakıyım merak ediyom seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?