Ölümüne Geyik Topiği :-))

günaydınlarrrrr

Günaydın canımm

amoh hevukcum alyans taşımıyon mu kı parmağında

taşıyorum kız kuran diye süslü püslü giydimm büyük taşlı bi yüzüğüm var onu takmıştım ogün alyansla olmuyo hiç böyle bişey olur diye düşünmedim ayol 27 yaşındayım artık yaşımdan dolayıı ama oluyomuşş eşime arkadaşın eşi söylemişş yarın size görücüye gelcekler diye..geldi sinirden kudurmuşş bugün hastanaye gittik 1sny yanlız bırakmadı bakkala bile geldii

hımmm ne bilim ben Kur'ana giderken daha sade olmayı gösterirdim
amohhh iice kudurmuştur seni yalnız çıkarmas gari ii işte akşamları hemen eve gelir

hımmm ne bilim ben Kur'ana giderken daha sade olmayı gösterirdim
amohhh iice kudurmuştur seni yalnız çıkarmas gari ii işte akşamları hemen eve gelir

Sadeydim anacım siyah uzun elbise mor babet mor eşarp sıfır makyaj taşlı yüzük bukadar..

Güzel kombin olmuş bide üstünde görmek lazımm..Bişi diycerm ama kızma ben elbiseyi etek sandımm üstüne ne giyceğini çözmeye çalışıyodum sonra jeton düştü...

yok canısı ne kızıcam straplez elbise üstümde güzel duruyo ama ayakkabıyla pek yürüyemiyom dün aceleyle aldım içine kalıp koydurmayı düşünüyorum

Sadeydim anacım siyah uzun elbise mor babet mor eşarp sıfır makyaj taşlı yüzük bukadar..

güzel hatunsun vesselam buğdy tenliydin yanlış hatırlamıyosam siyahta çok yakışır kendimden biliyom.gezmelerde felan bana da oluyo da gıcıklığına ben söylüyom

aaa herkes güneşi görünce dışarı çıkmış kimse dönmemişşş ayoll kimsecikler yok

kaçırdım seni herhal...tükkanın ışıklarını kapatiim gari fatura yüksek gelmesin...

sen nerelerdeydin bu saate kadar bakem?
kıss misafirlerrim vardı ya anca oturdum popumun üstünee walla gelmeden önce evi düzenle gittikten sonna düzenle sonnada yemek faslı falan ... :84:

kaçırdım seni herhal...tükkanın ışıklarını kapatiim gari fatura yüksek gelmesin...

ossun kıs ben karanlıkta da otururum gariii....

Son düzenleme:
günaydın horantaalarım umarım iyisinizdir. ben ölüyom boğazım şiş bunnum tıkalı düzelemedim daha. dün gecede boğazımın sağ tarafında yumru oluştu neydendir ola bi bilginiz varmı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…