bende calışıyorum napıyım bu hafta sonları çok koyuyo çalışmak
günaydınlarrrrr
Günaydın canımm
amoh hevukcum alyans taşımıyon mu kı parmağında
bende calışıyorum napıyım bu hafta sonları çok koyuyo çalışmak
taşıyorum kız kuran diye süslü püslü giydimm büyük taşlı bi yüzüğüm var onu takmıştım ogün alyansla olmuyo hiç böyle bişey olur diye düşünmedim ayol 27 yaşındayım artık yaşımdan dolayıı ama oluyomuşş eşime arkadaşın eşi söylemişş yarın size görücüye gelcekler diye..geldi sinirden kudurmuşş bugün hastanaye gittik 1sny yanlız bırakmadı bakkala bile geldii
Anamm yazık size evde oluncada bişey olmuyokii..
horanta abimin nişanına böyle bir kombin yaptım nasıl
Eki Görüntüle 174680
elbisenin altına giyeceğim çorap
Eki Görüntüle 174681
Eki Görüntüle 174682
hımmm ne bilim ben Kur'ana giderken daha sade olmayı gösterirdim
amohhh iice kudurmuştur seni yalnız çıkarmas gari ii işte akşamları hemen eve gelir
Güzel kombin olmuş bide üstünde görmek lazımm..Bişi diycerm ama kızmaben elbiseyi etek sandımm üstüne ne giyceğini çözmeye çalışıyodum sonra jeton düştü...
Sadeydim anacım siyah uzun elbise mor babet mor eşarp sıfır makyaj taşlı yüzük bukadar..
sweedy bunu beğendi
Hevukta sweedy 'i:103:
kıs burdayım...kaynanamla muhalefet halindeyim...sonna da bi konuya bakiim dedim...tam flockem sobe:82: dicektim ki gene gitmişşşşsinnn yaaaa
kıss misafirlerrim vardı ya anca oturdum popumun üstünee walla gelmeden önce evi düzenle gittikten sonna düzenle sonnada yemek faslı falan ... :84:sen nerelerdeydin bu saate kadar bakem?
kaçırdım seni herhal...tükkanın ışıklarını kapatiim gari fatura yüksek gelmesin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?