suyunu nası cıkarcan twoocheee senide güneş çarptı herhallll
kedicikkk cık artı sudannnn bak hertarafın yosun tutacak sonra
burcu bu arada sana söylemeyi unuttum ben brezilya fönünü çektim.
anammm nasıl oldu beynelminelim kaça yaptırdın
550TL idi ama ben fırsat kuponu almıştım grupanyadan
550TL idi ama ben fırsat kuponu almıştım grupanyadan
bı ara laf arasında sölemiştin farkeetimm ee nası olduuu kaça denk geldii memnunmusun ee ozman sen denzegirme kızz bozulacak sacınburcu bu arada sana söylemeyi unuttum ben brezilya fönünü çektim.
cık artık cıkkk üşütecennnakşama balık avlıyodum kız yemek içinn ama çıkayım artık buruşuk ninenlere döndü ellerim
6 ay kalıcı fön gibi düşün gerçi bence o kadar dayanmazo nasıl bir föndür
saçlarımın boyu kalçadan olduğunu düşünçok guzel duruyodur sımdı dımı
bı ara laf arasında sölemiştin farkeetimm ee nası olduuu kaça denk geldii memnunmusun ee ozman sen denzegirme kızz bozulacak sacın
6 ay kalıcı fön gibi düşün gerçi bence o kadar dayanmaz
saçlarımın boyu kalçadan olduğunu düşün
6 ay kalıcı fön gibi düşün gerçi bence o kadar dayanmaz
bı ateş yakakda oturak cevresine gel bi türk kahvesi yapak cigara eşliğinde içek ve herkes toplanınca bi karar verek bı toplantı yapak bu patron nereye gitttiiiburcummm nıye çıkarmayalım ya deleriz kafasındanolmadı kesip yiriz bizde aksama ne oyun varmıs söylediler mi netcez,hazırlık yapak burcum
benimde saçlarım okadar uzun bende kuaföre gittim bana sacleınde fon varmı didi yok didim zaten duz gerek yok aslında didi bende vazgectim6 ay kalıcı fön gibi düşün gerçi bence o kadar dayanmaz
bı ateş yakakda oturak cevresine gel bi türk kahvesi yapak cigara eşliğinde içek ve herkes toplanınca bi karar verek bı toplantı yapak bu patron nereye gitttiii
yaw sen gelmedin mi bizleee atla gel hadıııbeni götürmedinizki nasıl gireyim dengize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?