Ölümüne Geyik Topiği :-))

hakikaten bu kadar konuşuyoruz hepimiz karşılılı resimlerimizi göndersek Sonra sileriz tabeeeee

şiht sultan bunlar dişimizin koğuğuna yetmez suskunluğunu koru biz şöle ormanda saklanıp karnımızı neyin doyuralım sonra onlara güzel bi sofra hazırlayalım.
suskun sultan ağzımıza bi parmak bal çalıp gitti gari...olan bizim topa oldu.tuğçeyle yetişelim yata derken topu kaçırdık gari...

vlaaa top da oynayamadık,yemek de yiyemedik,yatta güneşlenemedik de alimde yağla kalakaldım
aç gözlülük kızım bizimki....ni güsel börekler açtık kuru köfteler neyin koyduyduk,ne etcen sen sultanın teklifini dimi ama?ahanda bööle kalakalırız işte...

zaten tırsıyorum bu kadının dediği herşey çıkıyo :26:
ben de forsumu şimdi kullanıyom artık.oğlum bişeye itiraz ederse 'Konuşma bak,ben senin ananım,cennet benim ayaklarımın altında,sokmam sonna seni oraya...'diyom.zamane çocuklar ciddiye alan yok ki beni peh!

benim adam gelcek şincik,çıkıyom ben gari...yiyeceklere neyin ii bakın ha...kedicik sen de denizde fazla kalma bak.burda dr. yok.üşütürsen coconat tedavisine kalırsın ona göre...

aç gözlülük kızım bizimki....ni güsel börekler açtık kuru köfteler neyin koyduyduk,ne etcen sen sultanın teklifini dimi ama?ahanda bööle kalakalırız işte...

dogru flockemm:26: neysem palmiyemize gidek de böreklerimizi neyin yiyek bari

yatım halen duruyor aaa sizi almadan şurdan şuraya gidermiyim hiç erzak almaya markete gittiydiim. hemen geldim ama neler kaçırdım söyleyyin gitarımıda bir koşu aldım geldim :2:

mesaj yazmak için baya beklemem gerekli sanırım netten azıcık soğuk almış parazitli parazitli görüntü

suskun sultanım da gelmiş....hoş gelmişsen,bayadır görüşmüyoduk senle...

efendim hoşbulduk ..

nasılsınız kıslar ...

ev-doktor -iş üçlemesi yaptım ... bir ton ilacımla birlikte...

5 tane hap yuttum ya.. vitaminlerimle birlikte karnımdan garip garip sesler gelip durur...

ishal yapacakmış ilaç amanın diyom bacılar ne diyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…