kimsenin resmini kaçırmadın beynel-can,msj iki kere gitmiş onu sildiyim....kaynanam da hacı yatmaz gibidir,uykuyu hiç sevmez.13 aylıktı öğlen uykusunu kaldırmıştı,sen düşün gerisini....ayrıca senin resmini de görmek isteriz gari...
suskun sultan ağzımıza bi parmak bal çalıp gitti gari...olan bizim topa oldu.tuğçeyle yetişelim yata derken topu kaçırdık gari...şiht sultan bunlar dişimizin koğuğuna yetmez suskunluğunu koru biz şöle ormanda saklanıp karnımızı neyin doyuralım sonra onlara güzel bi sofra hazırlayalım.
ben de çok farklı değildim hani....kızında benim gibiymiş annem bazen deliriyomuş benim yüzümden
suskun sultan ağzımıza bi parmak bal çalıp gitti gari...olan bizim topa oldu.tuğçeyle yetişelim yata derken topu kaçırdık gari...
suskun sultan ağzımıza bi parmak bal çalıp gitti gari...olan bizim topa oldu.tuğçeyle yetişelim yata derken topu kaçırdık gari...
ben de çok farklı değildim hani....annemin bedduası tuttu 'İnşallah allah sana senin gibi bi kız verir!'
aç gözlülük kızım bizimki....ni güsel börekler açtık kuru köfteler neyin koyduyduk,ne etcen sen sultanın teklifini dimi ama?ahanda bööle kalakalırız işte...vlaaa top da oynayamadık,yemek de yiyemedik,yatta güneşlenemedik de alimde yağla kalakaldım
ben de forsumu şimdi kullanıyom artık.oğlum bişeye itiraz ederse 'Konuşma bak,ben senin ananım,cennet benim ayaklarımın altında,sokmam sonna seni oraya...'diyom.zamane çocuklar ciddiye alan yok ki beni peh!zaten tırsıyorum bu kadının dediği herşey çıkıyo :26:
slm kıslar ben geldim ama hiç keyfim yoookkk karnım ağrıyoooo size ii mhbbetler ben bugünlük böle takipçinizim bi slm verem dediydimm ..:85::85:
aç gözlülük kızım bizimki....ni güsel börekler açtık kuru köfteler neyin koyduyduk,ne etcen sen sultanın teklifini dimi ama?ahanda bööle kalakalırız işte...
suskun sultanım da gelmiş....hoş gelmişsen,bayadır görüşmüyoduk senle...
haydinn o zamanbiz de seni kaçtın sandık şekerim :82:
şiht sultan bunlar dişimizin koğuğuna yetmez suskunluğunu koru biz şöle ormanda saklanıp karnımızı neyin doyuralım sonra onlara güzel bi sofra hazırlayalım.[/QUOTE
bismillah dedikmiydi doyarız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?