kıss elmi senin ufaklık mı o ne tatlı bakem o ısırasım geldi nanaklarını missssssss gibi süt kokuyordur o şimdi.....![]()
ewet teyzesi.ee nede olsa annesine cekmis kücük alco

kiz sen bujaponlara niye taktin.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kıss elmi senin ufaklık mı o ne tatlı bakem o ısırasım geldi nanaklarını missssssss gibi süt kokuyordur o şimdi.....![]()
yakalanırsan bi tuhaf görünürsün amma....augusteye göndermesinler seni sonna....iisimi yarın görüşelim,boşver...evet canım yarın hepinizi bekliyorum gene sabahtan yalnız bırakmayın beni gecede çokkk bensiz muhabbet etmeyin aklım sizde kalıyo gece kaçıp işyerine mi gelsem aceppp
evet canım yarın hepinizi bekliyorum gene sabahtan yalnız bırakmayın beni gecede çokkk bensiz muhabbet etmeyin aklım sizde kalıyo gece kaçıp işyerine mi gelsem aceppp
yakalanırsan bi tuhaf görünürsün amma....augusteye göndermesinler seni sonna....iisimi yarın görüşelim,boşver...
:79::79::79:..............haydi öpürem sizleri gözlerinizden canlarımmmm menimmmm görüşerek yarınaaaa![]()
gitmwé ne olursunnn gitme ne olursun ben sensiz yasayamam gitmeeeeeeeeeeeeee
haydi öpürem sizleri gözlerinizden canlarımmmm menimmmm görüşerek yarınaaaa![]()
hoşçakal sen en iisi kocişi ikna et eve net aldır kopuşmayız ozaman 7/24 geyikkk hadi öptümmm yarın umarım ben gelebilirimmmmmmm grşrz..![]()
japonlar bile kendileri hakkında bu kadar fikir yürütmemiştir...Konumuz madem Japonlar ;Bende
'Çin işi Japon işi bunu yapan iki kişi '
şeklinde bir veciz söz ile katılmak istiyorum ve konuyu dahada
anlamlandırmak istiyorum arkadaşlarr :87::87::87:
'
ya şimdi net yavaşladı,anladım gitcek...çıkış yaptım.sonna oğlanın laptopundan bi bakem dedim onda net var pc.de yok.ii hade dedim,vardır bi bildiği gelene kadar laptoptan giriim.giriş yaptım oğlana sordum pc'ye bak net var mı diye.10 dk. sonra net geldi ben laptoptan çıkış yapıp pc.den tekrar girdim.giriş yaptığımda ise hiç çıkış yapmadığımı gördüm.nası oldu bu şimdi?nettin kıs patron![]()
allah iilini versin hevuk-can!net gitti ona kafa yoruyom ben de...Hsyrola kız gerçektenmi düştün ? yoksa baglantımı kesildi..