Ölümüne Geyik Topiği :-))

hevukcan gece sen kocayı uyut bende kaynanayı buluşalım tükkanda... gece mesaisi yaparız belkimm.:51:

evet canım yarın hepinizi bekliyorum gene sabahtan yalnız bırakmayın beni gecede çokkk bensiz muhabbet etmeyin aklım sizde kalıyo gece kaçıp işyerine mi gelsem aceppp
yakalanırsan bi tuhaf görünürsün amma....augusteye göndermesinler seni sonna....iisimi yarın görüşelim,boşver...

gitmwé ne olursunnn gitme ne olursun ben sensiz yasayamam gitmeeeeeeeeeeeeee:43:

kısssss işyerindeyim mesai bittiii napyım evde pc felan yok daha o devre geçemedik orta çağdayızzz koca yemek bekler evde hani mesai ücreti de vermiyolar senide hepinizi de opyorummm fıstıklarım

Konumuz madem Japonlar ;Bende
'Çin işi Japon işi bunu yapan iki kişi '
şeklinde bir veciz söz ile katılmak istiyorum ve konuyu dahada
anlamlandırmak istiyorum arkadaşlarr :87::87::87:
'

Konumuz madem Japonlar ;Bende
'Çin işi Japon işi bunu yapan iki kişi '
şeklinde bir veciz söz ile katılmak istiyorum ve konuyu dahada
anlamlandırmak istiyorum arkadaşlarr :87::87::87:
'
japonlar bile kendileri hakkında bu kadar fikir yürütmemiştir...:60:

nettin kıs patron:37:
ya şimdi net yavaşladı,anladım gitcek...çıkış yaptım.sonna oğlanın laptopundan bi bakem dedim onda net var pc.de yok.ii hade dedim,vardır bi bildiği gelene kadar laptoptan giriim.giriş yaptım oğlana sordum pc'ye bak net var mı diye.10 dk. sonra net geldi ben laptoptan çıkış yapıp pc.den tekrar girdim.giriş yaptığımda ise hiç çıkış yapmadığımı gördüm.nası oldu bu şimdi?

bakin hanimlar size rezilligimi anlatayim diger tarafa uymadigi icin burda anlatayimda görün ne rezil cocukmusum.
simdi ablam yeni evlenmis biz bütün aile ile birlikte piknige gidiyos,Amcamlar,dayimlardedemler ve tabii bizim yeni evli ciftlerde. gittik dedem bizimle gelmedi rahmetli isleri varmis biz gittik hersey hazir bekle alla bekle dedem gelecekte yemek yicez o kadar enerji kaybattik demi ama oyunlar filan sonra kizkardeslerimden biri aaa dedem geliyo dedi herkez nerde nderde diyerek bakiyo
kendi bahcemize piknige gitmistik ve iki girisi vardi bir atl yol vardi birde üst yol yani iki kapiliydi bahce herneyse enistemde orda tabii oda diyo yanlis gördünüz diyolar nerde yok hani nerde herkez asagi yolla bakiyo bende patlattim sarkiyi.asagiya bakmayin salak salak yukaridan gelir bizim danglk oy yukaridan gelir bizm dnglk oyyy.sonra enisteme baktim bi allah demistr ne terbiyesiz kiz daha yeni aileye katilmis cok utanmistim tabii utanmaklada kalmamis aksam annem ile :78::57:

şimdi ben pc.den çıkış yapmadıysam,laptopta neden çıkmış görünüyordum?ve öyleyse nası oldu da girebildim?

Back
X