Ölümüne Geyik Topiği :-))

bakin hanimlar size rezilligimi anlatayim diger tarafa uymadigi icin burda anlatayimda görün ne rezil cocukmusum.
simdi ablam yeni evlenmis biz bütün aile ile birlikte piknige gidiyos,Amcamlar,dayimlardedemler ve tabii bizim yeni evli ciftlerde. gittik dedem bizimle gelmedi rahmetli isleri varmis biz gittik hersey hazir bekle alla bekle dedem gelecekte yemek yicez o kadar enerji kaybattik demi ama oyunlar filan sonra kizkardeslerimden biri aaa dedem geliyo dedi herkez nerde nderde diyerek bakiyo
kendi bahcemize piknige gitmistik ve iki girisi vardi bir atl yol vardi birde üst yol yani iki kapiliydi bahce herneyse enistemde orda tabii oda diyo yanlis gördünüz diyolar nerde yok hani nerde herkez asagi yolla bakiyo bende patlattim sarkiyi.asagiya bakmayin salak salak yukaridan gelir bizim danglk oy yukaridan gelir bizm dnglk oyyy.sonra enisteme baktim bi allah demistr ne terbiyesiz kiz daha yeni aileye katilmis cok utanmistim tabii utanmaklada kalmamis aksam annem ile :78::57:
:60::60::60:....

allah iilini versin hevuk-can!net gitti ona kafa yoruyom ben de...

:60: :60: kız ben düştüm yazdığına kadarını gördüm gerisi görünmüyodu ilk sayfatya dönüp gelince gördüm ..Kendinde konu okurkan mayışıp düşmüşsündür belkim ne yani... Ben geçen gün sandelyemi kırdım 2 bacagııı cart diye açıldı gerine gerine oturmaktan kendimi yerde buldum sandalye çöpte..:1:

ya şimdi net yavaşladı,anladım gitcek...çıkış yaptım.sonna oğlanın laptopundan bi bakem dedim onda net var pc.de yok.ii hade dedim,vardır bi bildiği gelene kadar laptoptan giriim.giriş yaptım oğlana sordum pc'ye bak net var mı diye.10 dk. sonra net geldi ben laptoptan çıkış yapıp pc.den tekrar girdim.giriş yaptığımda ise hiç çıkış yapmadığımı gördüm.nası oldu bu şimdi?

:44::44::44::44:

:60: :60: kız ben düştüm yazdığına kadarını gördüm gerisi görünmüyodu ilk sayfatya dönüp gelince gördüm ..Kendinde konu okurkan mayışıp düşmüşsündür belkim ne yani... Ben geçen gün sandelyemi kırdım 2 bacagııı cart diye açıldı gerine gerine oturmaktan kendimi yerde buldum sandalye çöpte..:1:
iyi sana bişey olmamış,giden sandalye olsun boşver...

yaaa benim oğlan camsille kendini temizliyodu zor kurtardımmmm beş dk bırakmaya gelmiyo bunları.:37:

yaaa benim oğlan camsille kendini temizliyodu zor kurtardımmmm beş dk bırakmaya gelmiyo bunları.:37:
aha!:53::53::53:....bizimkiler şu an tam arkamda,kumanda güreşi yapıyorlar.dönüp bakıyom da,kızım pek bi hırslı...ısırıyo galiba! ama kumanda onda vermiyo...

bunu horoza soralım diicem ya, neyse........:60:

Horoz diyince benimde bi çocukluk anım geldii
cocukkene bidönem tavuklarımız felan vardı bahçemizde .
ben horoslardan nefret ederdim :41::41:
Öle tavukların peşinden koşup kapınca :17::17:
tavuklar tecavüze uğruyomuş gibi gelirdi bana :27::27:
:60::60::60::60::60:

sen biliyon demi o fıkrayı....açıkcene söölemiim dedim gari.:60:

bulunca benim ettiğimle nası bi bağlantı kurces o vakit?

canım onuda horozu bulunca düşünürüz... o anlatır bizde iki ters bi düz mantık yürütürüz buluruz mantıklı hatunlarız neticede:32:

haaahaaaytttt çok iimiş pis horoz kesip yeseydiniz hemencecikkk.:56:

neymis söylede bizde bilelim.ve gülelim
boşver gari,açıkçana biraz.....kaçmam gerek şincik,döndüğümde size güsel başka bi fıkra anlatırım hep beraber ona güleriz,flocke de banlanmaz böylelikle....:60:

kıs patron sölesene bizede gülmek bizimde hakkımız bak getirmem bida sana kurtlu kuru pastalarımızdaan tavşan kanı çayda yok sana anlatmazsannn:33:

Son düzenleme:
abooooooooooooooooooooooovvvvvvvvvvv bi gidip geliyom bizim tükkan boşalmış boşu boşuna yazcem diye uğraşıom bende..:63:

valla hanımlar bravo sohbet etcek ne çok şeyiniz varmış
oku oku bitmedi
bana da bravo hep kimse yokken gelmeyi başarıyorum

Back
X