yok kıs,kaynanam sessizdir,iidir gari.sanırım allah bana onun minyatür versyonunu verdi...minik flocke mi, ya bende hep okuyordum, kaynanami gezdiricem dediginde gercek kaynanasini gezdirecek saniyordum.. hatta ayni evde kaldiginizi düsünmüstüm flocke
araya da mor gölgeler attırayım mı kelebek???bunun her dediğini yapmaya kalkışırsam işim var gari....
bana kızdı bugün,herşeye hayır diyomuşum,hiç eğlenceli değilmişim! hani o eğlensin diye ben soytarı olamam ki de mi ama?yapcekmişiz benim canım annem öle diyo
anne donunu çıkart dese çıkarayım mı yane diyom da
yapılabilecek olanlarını yap sende dio
benim annem çok hoşgörülüdür
bazen bu kadarı çok fazla diyom ama beni dinleyen kim..
ev üstüne ev olmaz parolam,ne kadar ii olursa olsunlar...yani esas kaynana baska evde kaliyor demi flocke? iyi ya sevindimcok zor cookkk
ben evlensem kaynana maynana istemem, eskiden farketmez diyordum ama ugrasamam..
bana kızdı bugün,herşeye hayır diyomuşum,hiç eğlenceli değilmişim! hani o eğlensin diye ben soytarı olamam ki de mi ama?
bana kızdı bugün,herşeye hayır diyomuşum,hiç eğlenceli değilmişim! hani o eğlensin diye ben soytarı olamam ki de mi ama?
ev üstüne ev olmaz parolam,ne kadar ii olursa olsunlar...
kıs o habire pusuda yatsın beni kollasın...bununla uğraşmaktan resim neyin çizemiyo...en iyisi yasitlariyla fazla zaman gecirmesini saglamak, degisik ugraslar cikar basina,seni unutur, kendi isleriyle ugrasir, resim su bu bul biseyler yapsin kaynana!
bu ayın sonunda benim damat evleniyo bu arada...bizimkinin hala bişeyden haberi yok.büyük aşkı söndü gerçi ama hala kıpırtısı vardır ona karşı.oğlanı tembihledim sakın sööleme diye...
ev üstüne ev olmaz parolam,ne kadar ii olursa olsunlar...
kıs damadım da forslu bişey hani...ingiltere prensi william!prenses camilla dünürüm olcekti!yerim ben onu, bide asikmi olmus... dügünde fenalasmasin allah korusun ya
alistira alistira söyleyin
kıs damadım da forslu bişey hani...ingiltere prensi william!prenses camilla dünürüm olcekti!
prens williamla ilgili bi haber çıkmıştı,kelleşiyo diye.ben kel koca istemem dedi.gül gibi çocuğu bi kalemle sildi attı.ama diyom ya,hala telaşlanır resmini görünce.kelebek senin kizi alacakti galiba... tanistirin prensi unutur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?