Ölümüne Geyik Topiği :-))

minik flocke mi, ya bende hep okuyordum, kaynanami gezdiricem dediginde gercek kaynanasini gezdirecek saniyordum.. hatta ayni evde kaldiginizi düsünmüstüm flocke
yok kıs,kaynanam sessizdir,iidir gari.sanırım allah bana onun minyatür versyonunu verdi...

araya da mor gölgeler attırayım mı kelebek???bunun her dediğini yapmaya kalkışırsam işim var gari....

yapcekmişiz benim canım annem öle diyo
anne donunu çıkart dese çıkarayım mı yane diyom da
yapılabilecek olanlarını yap sende dio
benim annem çok hoşgörülüdür
bazen bu kadarı çok fazla diyom ama beni dinleyen kim..

bana kızdı bugün,herşeye hayır diyomuşum,hiç eğlenceli değilmişim! hani o eğlensin diye ben soytarı olamam ki de mi ama?

yani esas kaynana baska evde kaliyor demi flocke? iyi ya sevindim cok zor cookkk
ben evlensem kaynana maynana istemem, eskiden farketmez diyordum ama ugrasamam..

bu ayın sonunda benim damat evleniyo bu arada... bizimkinin hala bişeyden haberi yok.büyük aşkı söndü gerçi ama hala kıpırtısı vardır ona karşı.oğlanı tembihledim sakın sööleme diye...

bana kızdı bugün,herşeye hayır diyomuşum,hiç eğlenceli değilmişim! hani o eğlensin diye ben soytarı olamam ki de mi ama?

en iyisi yasitlariyla fazla zaman gecirmesini saglamak, degisik ugraslar cikar basina,seni unutur, kendi isleriyle ugrasir, resim su bu bul biseyler yapsin kaynana!

vukuat çookk istemediğin kadar hergün bir aksiyon bünyem kaldırmıo diyom ama beni takmıyolar gari bunlar.... aynını banada dio hep pc hep pc ona hiç vakit ayırmıom oysaki o okuldayken ve uyurken giriom ama yinede yaranamıom..

en iyisi yasitlariyla fazla zaman gecirmesini saglamak, degisik ugraslar cikar basina,seni unutur, kendi isleriyle ugrasir, resim su bu bul biseyler yapsin kaynana!
kıs o habire pusuda yatsın beni kollasın...bununla uğraşmaktan resim neyin çizemiyo...

bu ayın sonunda benim damat evleniyo bu arada... bizimkinin hala bişeyden haberi yok.büyük aşkı söndü gerçi ama hala kıpırtısı vardır ona karşı.oğlanı tembihledim sakın sööleme diye...

yerim ben onu, bide asikmi olmus... dügünde fenalasmasin allah korusun ya
alistira alistira söyleyin

flockem yine bi ziyartçimiz var kimdir ki acaba tahminlerini alayımm

muhabbete doyum olmaz ama benim kociş geldi çıkmam lazım hadi yarın grşrz öptüm hepiniziiii

kelebek senin kizi alacakti galiba... tanistirin prensi unutur
prens williamla ilgili bi haber çıkmıştı,kelleşiyo diye.ben kel koca istemem dedi.gül gibi çocuğu bi kalemle sildi attı.ama diyom ya,hala telaşlanır resmini görünce.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…