Ölümüne Geyik Topiği :-))

marjinal,yufka vakan beni çok güldürdü...tam yurdum insanı olayı valla!

Valla beni çok sinirlendirdi...Bi de sanki haksızlığa uğramış gibi ikisi iki ağızdan bağırıyolar bana....Dedimy a zaten bu günlerde insanları boğasım var, bu olayla siyanürle zehirleyesim de geldi

Valla beni çok sinirlendirdi...Bi de sanki haksızlığa uğramış gibi ikisi iki ağızdan bağırıyolar bana....Dedimy a zaten bu günlerde insanları boğasım var, bu olayla siyanürle zehirleyesim de geldi
baş edemezsin ki,o kadar çok ki,siyanür yetmez gari...ben hergün birilerinle çatışma halindeyim,sıradan günlük bi olay gibi bu benim için!

ii oldum çok şükürr neden böle oldu bu defa annamadımm pek olmazdıı:94:!
sen naptın gezdirdinmi kaynananı...
bi dahakine sıcak su torbası koy...ii geliyo.kaynanamı havalandırdım gene.dışarı çıkarmadığım günlerde hepten huysuzlaşıyo...bugünkü konumuz 'Neden saçlarını pembeye boyatmıyosun anne!'bu yaklaşık yarım gün sürdü...

benim aylık rutin kırmızılılarım geldi,
flockemin kaynanasıda daha 5 yaşında tatlı bir cadııı...:79:

baş edemezsin ki,o kadar çok ki,siyanür yetmez gari...ben hergün birilerinle çatışma halindeyim,sıradan günlük bi olay gibi bu benim için!

sen yine catisma halindesin flocke, ben catismayi bastiriyorum, yakinda patlak veripte katliama dönmez insallah.. aslinda galiba en güzel yolu sinirlendirene kafa omuz, Allah ne verdiyse

boyatıvee kuzum sende nolcek pembiş pembiş dolaşırsınn

benim aylık rutin kırmızılılarım geldi,
flockemin kaynanasıda daha 5 yaşında tatlı bir cadııı...:79:

minik flocke mi, ya bende hep okuyordum, kaynanami gezdiricem dediginde gercek kaynanasini gezdirecek saniyordum.. hatta ayni evde kaldiginizi düsünmüstüm flocke

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…