mafya selamı bu kısım...hiç mi robert de niro izlemiyon? flocke yazıp arkasına soru işareti koyup smiley atcen!merahaba demek bu!ayy ne diycektim, sen böyle diyince?
EFENDIM FLOCKE? burdayim
nası oldun kebelek?telefon çaldı bir baktım geldim gene...
mafya selamı bu kısım...hiç mi robert de niro izlemiyon? flocke yazıp arkasına soru işareti koyup smiley atcen!merahaba demek bu!
marjinal,yufka vakan beni çok güldürdü...tam yurdum insanı olayı valla!
nası oldun kebelek?
nası oldun kebelek?
baş edemezsin ki,o kadar çok ki,siyanür yetmez gari...ben hergün birilerinle çatışma halindeyim,sıradan günlük bi olay gibi bu benim için!Valla beni çok sinirlendirdi...Bi de sanki haksızlığa uğramış gibi ikisi iki ağızdan bağırıyolar bana....Dedimy a zaten bu günlerde insanları boğasım var, bu olayla siyanürle zehirleyesim de geldi
ii oldum çok şükürr neden böle oldu bu defa annamadımm pek olmazdıı:94:!
sen naptın gezdirdinmi kaynananı...
bi dahakine sıcak su torbası koy...ii geliyo.kaynanamı havalandırdım gene.dışarı çıkarmadığım günlerde hepten huysuzlaşıyo...bugünkü konumuz 'Neden saçlarını pembeye boyatmıyosun anne!'bu yaklaşık yarım gün sürdü...ii oldum çok şükürr neden böle oldu bu defa annamadımm pek olmazdıı:94:!
sen naptın gezdirdinmi kaynananı...
baş edemezsin ki,o kadar çok ki,siyanür yetmez gari...ben hergün birilerinle çatışma halindeyim,sıradan günlük bi olay gibi bu benim için!
kaynanam 5 yaşında parola!kızımdan bahsediyom...aciip huysuz bişey de...kaynanan yürüyebiliyormu flocke? nasil gezdirdin?
yeni bulduydum seni yaf...yarın uğra gari.gözlerim acıdı a dostlar...Bugunluk bu kadar pc bana yetti...İyi geceler hepinize, yufkacısız rüyalar
bi dahakine sıcak su torbası koy...ii geliyo.kaynanamı havalandırdım gene.dışarı çıkarmadığım günlerde hepten huysuzlaşıyo...bugünkü konumuz 'Neden saçlarını pembeye boyatmıyosun anne!'bu yaklaşık yarım gün sürdü...
benim aylık rutin kırmızılılarım geldi,
flockemin kaynanasıda daha 5 yaşında tatlı bir cadııı...:79:
yeni bulduydum seni yaf...yarın uğra gari.
araya da mor gölgeler attırayım mı kelebek???bunun her dediğini yapmaya kalkışırsam işim var gari....boyatıvee kuzum sende nolcek pembiş pembiş dolaşırsınn
schlaf gut............Tamamdır dostum.Yarın sabahtan uğramaya çalışırım.Öğleden sonra bi görüşmeye gitcem...
Guten acht liebe mafia :98:
gözlerim acıdı a dostlar...Bugunluk bu kadar pc bana yetti...İyi geceler hepinize, yufkacısız rüyalar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?