Ölümüne Geyik Topiği :-))

tünaydın kısçeler bugün işim var gelemedim akşama doğru belki uğrarım hade banada ayırın limonatadan çerezlerden ona göre... hade öptüm hepicinizi iyi eğlenceler

tey tey teeeeeeyyyy hoba hoba hade kalkın halaya....

temem kelebeğim merak etme sen

birde piyanıst şantör tutalımmm oooooo kraliçemizde burdamıymışşş selamlar selamlarr oo da kim wiilam mı görüyorumm neeee necati bey hayırlı ıslerrr hade bakalım herkes pistte gelsın kucuk cocuklarımıza sahip olalım hanımlarrrr

ses ses bir ikiiii one twoooo thereee hadiii herkes pisttteee sarı marı yıldızzz şaka maka derken hapı yuttu kara kızzz şaka maka derkenn ucundan gittiii sarı oğlannnn

gızzz twooçheee swedyy nerde pastırmalı kurufasulye yap da getir didiydimmm ee yoldan geliyorlar acıkmışlardır demiiii kraliyet ailesiii

surdum kızzzz siyah çorabına ojeyiiii annemmm mandalinaya bakk siyah ayakkabısının arkasına beyaz selpak sokmuş vurdu herhallll
olabilir burcum
flocke kaynanyı hazırlıyo herhalll

olduda bittii maşşallah askerde olur inşallahhh

gızzz twooçheee swedyy nerde pastırmalı kurufasulye yap da getir didiydimmm ee yoldan geliyorlar acıkmışlardır demiiii kraliyet ailesiii

soyledıım ben burcumm sweddy hazırlamıs anca yaptı kız 1 kazan yiyek dur gewtirioz

aboowwww ben gidiyim de su ortalığı kontrol edeyim bakayımmm eksik gedik birşey varmı mutfaga koruma koydum mandalinaya karşııı

flockem kaynanaya gelinlik giydirekkk bide topuklu ayakabıı ohh mis gibi prensin elinden tutsunn

gel gel prens gell heç acımayacakkkkk

anammm oda ne aziz kirkorlaaa peder hoze de gelmişşşşş entariilerini giyippp dur musatafa kesere söliyelimde aaaa hareruya aaa hareruya da sölesinnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…