- 24 Şubat 2011
- 4.563
- 1.380
- 333
iyi hade topuzum bozulmasın benim güllünün yanına gidiyim bakıyım repartuarında hangi şarkıları hazırlamışşş
tünaydın kısçeler bugün işim var gelemedim akşama doğru belki uğrarım hade banada ayırın limonatadan çerezlerden ona göre... hade öptüm hepicinizi iyi eğlenceler
tey tey teeeeeeyyyy hoba hoba hade kalkın halaya....
kıbarıye en son pastadan cıkacak kızzzzburcumm kibariyeyi neyim de çağırsaydık roman oynardık biraz
kısss twooo çoarbın kaçmıs kızzzz gel uhu veya oje surekkk
surdum kızzzz siyah çorabına ojeyiiii annemmm mandalinaya bakk siyah ayakkabısının arkasına beyaz selpak sokmuş vurdu herhallllenemm burcum sür sür hemen daha fazla gitmesin
olabilir burcumsurdum kızzzz siyah çorabına ojeyiiii annemmm mandalinaya bakk siyah ayakkabısının arkasına beyaz selpak sokmuş vurdu herhallll
flocke kaynanyı hazırlıyo herhalll
olduda bittii maşşallah askerde olur inşallahhh
gızzz twooçheee swedyy nerde pastırmalı kurufasulye yap da getir didiydimmm ee yoldan geliyorlar acıkmışlardır demiiii kraliyet ailesiii
surdum kızzzz siyah çorabına ojeyiiii annemmm mandalinaya bakk siyah ayakkabısının arkasına beyaz selpak sokmuş vurdu herhallll
ozaman caldın onuda sakladın oarayaaaahayatta ayakkabı vurmaz benim ayaklarımı malum demir gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?