Ölümüne Geyik Topiği :-))

kendi imalatımız olan kurtlu kurupastayı da çıkarak kalabalık ta yinsin gariiii organıkk dirizzzz
yiyinn gari die reklam da yaparız
minik flockem nerelerde acaba
lokum peçetesiydi çöp bulamadım çöp kutusunu bulana kadar oraya sakladım
enemmm mandalinama bak yime artık şiştinn

öğle arası bizim yandaki doktor markete gitmiş almış sepetini koluna tıngır mıngır reyonları dolaşıyormuş sıra gelmiş orkid reyonuna fiyatlarına filan bakınıyormuş ki beklenen teyzem yanaşmış yanına ben kızıma alacam ama hangileri demiş sessiz ve utangaç bir tavırla doktorda tamda bakmakta ve almaya karar verdiği paketi eline alarak işte bu demiş ve sepetine atmış ki teyzem basmış yaygarayı doktoru kolundantutup bir sallamış sonra sen biçim insansın ne yapıyorsun ben alacaktım sen nasıl atarsın sepetine filan basmış yaygarayı bizimki tutulmuş kalmış sadece orada çok var aynından demiş korkarak teyze devam edince atmış kendini başka reyona teyzede peşinden gitmiş yine çevirmiş doktoru sen bana havamı atıyorsun çingene senin yüzünü yırtarım demiş ehuu doktorun çıldırdığı an sebetini savurmuş marketi birbirine katmış bütün göevliler başına toplanmış zor çıkarmışlar dışarı

hahhahah mandalin doktor iyi sabırlı çıkmış

bazen erkekleri çocuk olarak görüyorum. ufak çocuk ne yaparsa aynısını yapıyolar

amaninnn
kaynanamı parka götürüp döncem...havalansın aranıza katılcam...

temem flockem,öp küçük flockemızı

buyur selinimm Köpük, sabuna karışmış ince bir su tabakasında hapsedilmiş havadan meydana gelir. Işık bir kabarcığın yüzeyine vurduğunda, her yönde yansır ve yayılır. Bu durum köpüğün beyaz görünmesini sağlar. Sabunun renklendiricisinin görünmemesi ise üretim sırasında eklenen pigmentle ilişkilidir. Eğer pigment miktarı çok olursa köpük biraz renkli olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…