enem enem sen negativ bi döneme girmişsin anlaşılan....topiğine bi bakıveriim bu akşam...ne gibi derdi var ki evin?Flok nerdesin tostum, gözüm kontrol panellerinde kaldı. Ben istifalıyım anacım. Evi de taşıdım, üstüne de bi de "derdim var"da topik açtımEvin türlü türlü defoları çıkıyo, çıktıkça çıldırıyom.
enem enem sen negativ bi döneme girmişsin anlaşılan....topiğine bi bakıveriim bu akşam...ne gibi derdi var ki evin?
kıs acile kalkmayalım sonna?sucuk köfte yapcem yanına sütle yapılan erişte....bana biraz sakat gibi geldi hani...:44:Flocke google'a peynirsiz erişte yazdım, tonla peynirli erişte tarifi çıktı anacım.Beyaz peynirli de yapılıyo ama biliyosundur belki, ya da sütle pişirince peynir koymasan da olabilri diye dahice fikirlerim var.
kıs acile kalkmayalım sonna?sucuk köfte yapcem yanına sütle yapılan erişte....bana biraz sakat gibi geldi hani...:44:
kıs erişte sütlü güsel olabilir,ama sucuk köfte gibi aşırı baharatlının yanında ne olur onu bilemem işte....ayrıca ne dolusu yaaa?nisan bitcek nerdeyse...hayrolsun!Ne sakat geldi flok? Sütlü erişte mi? Yok be ben hep sütlü pişiriyom.Ölünmüyo.
An itibariyle ankarada dolu yağıyor.
biri bana benim neden takıntılı bi hasta gibi illa da erişte yapcam diye tutturduğumu açıklasın...ben köftenin yanına niye pilav yapmıyom ki?asıl ikili bunlardır,romeo ve jülyet gibiler demi?ben iisimi pilav yapiim yanına!
adios muçaçalarım benim...flocke mutfağa gaçarrrr:80::80::80:
Flocke google'a peynirsiz erişte yazdım, tonla peynirli erişte tarifi çıktı anacım.Beyaz peynirli de yapılıyo ama biliyosundur belki, ya da sütle pişirince peynir koymasan da olabilri diye dahice fikirlerim var.
yine biz kalmışız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?