Ölümüne Geyik Topiği :-))

bak hayal kurma lüksüm bilem yok,mutfağa gitmem gerek...küfte yoğurcem,erişte için yaratıcılığımı kullancam...

enem enem sen negativ bi döneme girmişsin anlaşılan....topiğine bi bakıveriim bu akşam...ne gibi derdi var ki evin?

Flocke google'a peynirsiz erişte yazdım, tonla peynirli erişte tarifi çıktı anacım. Beyaz peynirli de yapılıyo ama biliyosundur belki, ya da sütle pişirince peynir koymasan da olabilri diye dahice fikirlerim var.

Flocke google'a peynirsiz erişte yazdım, tonla peynirli erişte tarifi çıktı anacım. Beyaz peynirli de yapılıyo ama biliyosundur belki, ya da sütle pişirince peynir koymasan da olabilri diye dahice fikirlerim var.
kıs acile kalkmayalım sonna?sucuk köfte yapcem yanına sütle yapılan erişte....bana biraz sakat gibi geldi hani...:44:

biri bana benim neden takıntılı bi hasta gibi illa da erişte yapcam diye tutturduğumu açıklasın...ben köftenin yanına niye pilav yapmıyom ki?asıl ikili bunlardır,romeo ve jülyet gibiler demi?ben iisimi pilav yapiim yanına!

Ne sakat geldi flok? Sütlü erişte mi? Yok be ben hep sütlü pişiriyom.Ölünmüyo.

An itibariyle ankarada dolu yağıyor.
kıs erişte sütlü güsel olabilir,ama sucuk köfte gibi aşırı baharatlının yanında ne olur onu bilemem işte....ayrıca ne dolusu yaaa?nisan bitcek nerdeyse...hayrolsun!

Seviyom seni flocke. Makarna da olur hatta, Köfteye de makarnaya da küsüm diye bi hikaye mi kitap mı ne vardı çocukken okuduğum, o günden beri ikisinin yakıştığını bilirim.

ay benim gitmem lasım yoksam bu akşam için sofrada sadece bakışcas ailecek....

mercimekli -erişte çorbası yap.. anacaığımın sipaysasili...

mercimek çorbası yap erişteyi sal ooo mis gibi çorba lezzetlide oluyor... terayağlı erişte peynir yoksa yoğurt ve ketçapla güzel gider...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…