Ölümüne Geyik Topiği :-))

çok sıkıldım kendimi dışarı atasım var yoksa çığlık atıcam bu odada niye kimse konuşmuyo anlayamadım:)

Offff ne gıcık birşey yaaa...Çalışan da tek başına, çalışmayan da evde tek başına.Her arkadaşım bi yerlerde yalnız, fiziken yalnız olmasa da ruhen yalnız...Çalışırken tek başına olmayınca da tuhaf tuhaf insan ilişkileri, kaprisler, göz süzmeler falanlar filanlar...İki ucu b.klu değnek...Ne güzelmiş önceden kadınlar çıkar evlerinin önünde oturur çene çalarmış...Ben 80ler kadını olmak istiyorum yaaaaa, nefret ediyorum millenium woman olmaktan...Bizim çağın dünya sınavı da yalnızlık mı acaba?

bende baş ağrısından ölüyorum eve gidip uyumak isterdim şimdi. önce sıcak bir duş ardında derin bir uyku

Valla senin şu lafını duyunca daha bi çalışmayasım geldi..Ben de çalışırken en çok bunları özlerdim..Şimdi eve gitsemmm, ayaklarımı altıma katlasam da otursam, sıcacık kahvemi içsemmm, nasıl özenirdim. Şimdi yapabiliyorum onları ama bu sefer de yalnızlık pençelerini geçirmiş üzerime Tüm kafadaşlarım beyaz yakalı ofis çalışanı, ben istekli ev hanımı.

merhaba kızlar bende katılabilirmiyim aranıza
bende evdeyim oğlum var minik eşim çalışıyor

bende çalışan kadın olmak isterdim evde hergün aynı iş süpür sil yemek yap sabah kapıyı çekip çıkmak isterdim vallahi

ahh ahh varmı evde pijamalarla oturmak yatmak gibisi:) Evlenince evde oturma taraftarıyım ama çalışmakta istiyorum gıcık sevgilim çalışmazsan seni almam diye uğraşıyor ama benle sanki evde kaldım:):):)

bende çalışan kadın olmak isterdim evde hergün aynı iş süpür sil yemek yap sabah kapıyı çekip çıkmak isterdim vallahi

O zaman da başka "hergün sil süpür yemek yap"ların oluyor.. Çalışırken hergün farklı şeyler mi yapılıyor sanıyorsun...Bi de üstüne saçma sapan insanların nazını kaprisini çekmek var...Trafikte ömrünün birazını bırakmak var.. Ev gibi yok da işte kafana göre ev hanımı arkadaşların olması lazım.

sen işten mi ayrıldın yoksam izinli misin?ev de taşıyordun en son,yerleştin mi?

sekiz dakka sonna mutfağa ışınlanmam gerek....erişte de almıştım bu akşam yaparım diye,peyniri unuttuğumu keşfettim....tekrar da çıkasım yok,var mı aranızda erişteği değişik yapan?

Herkes elinde olamayanı istiyor.. evinde oturması var ama bu sadece dinlenmek için güzel.. oda birkaç gün için sonra tekrar çalışmak istersin..

ev hanımı olmak ayrı-çalışan olmak ayrıı...çalışmak ayaklarının üzerinde durmak para kazanmak gibisi var mı ?

iş olsun çalışayım param olsun harcayım
tatil olsun yüzeyim gezeyim eğleneyim

ev hanımı oluncada ooo mis... sosyal aktiviten çok olur... çocukalrına kendin bakarsın.. yemeklerini ağız tadıyla huzur içind evakitlice yaparsın.. birşeyleri yetiştirmek adına koşuşturmazsın ne güzel

Son düzenleme:
ahh ahh varmı evde pijamalarla oturmak yatmak gibisi:) Evlenince evde oturma taraftarıyım ama çalışmakta istiyorum gıcık sevgilim çalışmazsan seni almam diye uğraşıyor ama benle sanki evde kaldım:):):)
14 yıllık evliyim,hiç sabahtan akşama kadar keyif yaptığımı hatırlamıyom ki....hani çalışsan işin belli yapcağın belli ama evdeysen her iş sana bakıyo ve yapmama gibi bi lüksün de yok...

tatiiiiiiiiil,deniz kumsal güneş....hindistan cevizi kokan krem....:97:

sen işten mi ayrıldın yoksam izinli misin?ev de taşıyordun en son,yerleştin mi?

Flok nerdesin tostum, gözüm kontrol panellerinde kaldı. Ben istifalıyım anacım. Evi de taşıdım, üstüne de bi de "derdim var"da topik açtım Evin türlü türlü defoları çıkıyo, çıktıkça çıldırıyom.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…