çok sıkıldım kendimi dışarı atasım var yoksa çığlık atıcam bu odada niye kimse konuşmuyo anlayamadım:)
bende baş ağrısından ölüyorum eve gidip uyumak isterdim şimdi. önce sıcak bir duş ardında derin bir uyku
ben tek başıma bir odada oturuyorum tüm gün
ohhhh süper olurdu vala ben de istedim
al benden de o kadar vala,konuscak kimse yok etrafımda
gıcık oluyorum bazen bide bugünkü durum çok komikti hala gülüyorum halimize
bende baş ağrısından ölüyorum eve gidip uyumak isterdim şimdi. önce sıcak bir duş ardında derin bir uyku
bende çalışan kadın olmak isterdim evde hergün aynı iş süpür sil yemek yap sabah kapıyı çekip çıkmak isterdim vallahiValla senin şu lafını duyunca daha bi çalışmayasım geldi..Ben de çalışırken en çok bunları özlerdim..Şimdi eve gitsemmm, ayaklarımı altıma katlasam da otursam, sıcacık kahvemi içsemmm, nasıl özenirdim. Şimdi yapabiliyorum onları ama bu sefer de yalnızlık pençelerini geçirmiş üzerimeTüm kafadaşlarım beyaz yakalı ofis çalışanı, ben istekli ev hanımı.
bende çalışan kadın olmak isterdim evde hergün aynı iş süpür sil yemek yap sabah kapıyı çekip çıkmak isterdim vallahi
sen işten mi ayrıldın yoksam izinli misin?ev de taşıyordun en son,yerleştin mi?Valla senin şu lafını duyunca daha bi çalışmayasım geldi..Ben de çalışırken en çok bunları özlerdim..Şimdi eve gitsemmm, ayaklarımı altıma katlasam da otursam, sıcacık kahvemi içsemmm, nasıl özenirdim. Şimdi yapabiliyorum onları ama bu sefer de yalnızlık pençelerini geçirmiş üzerimeTüm kafadaşlarım beyaz yakalı ofis çalışanı, ben istekli ev hanımı.
hoşgelmişsen aramıza cryptic......merhaba kızlar bende katılabilirmiyim aranıza
bende evdeyim oğlum var minik eşim çalışıyor
14 yıllık evliyim,hiç sabahtan akşama kadar keyif yaptığımı hatırlamıyom ki....hani çalışsan işin belli yapcağın belli ama evdeysen her iş sana bakıyo ve yapmama gibi bi lüksün de yok...ahh ahh varmı evde pijamalarla oturmak yatmak gibisi:) Evlenince evde oturma taraftarıyım ama çalışmakta istiyorum gıcık sevgilim çalışmazsan seni almam diye uğraşıyor ama benle sanki evde kaldım:):):)
tatiiiiiiiiil,deniz kumsal güneş....hindistan cevizi kokan krem....:97:Herkes elinde olamayanı istiyor.. evinde oturması var ama bu sadece dinlenmek için güzel.. oda birkaç gün için sonra tekrar çalışmak istersin..
ev hanımı olmak ayrı-çalışan olmak ayrıı...çalışmak ayaklarının üzerinde durmak para kazanmak gibisi var mı ?
iş olsun çalışayım param olsun harcayım
tatil olsun yüzeyim gezeyim eğleneyim
ev hanımı oluncada ooo mis... sosyal aktiviten çok olur... çocukalrına kendin bakarsın.. yemeklerini ağız tadıyla huzur içind evakitlice yaparsın.. birşeyleri yetiştirmek adına koşuşturmazsın ne güzel
sen işten mi ayrıldın yoksam izinli misin?ev de taşıyordun en son,yerleştin mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?