Ölümüne Geyik Topiği :-))

ben de ohh mis denize,havuza gir,güneşlen nasıl canım istedi vala

evet aynen benimde... mayo almam lazım... zayıfladım artıkın
güneş kremide aldım yaza hazırım..

ama acayip karadenizi görmek istiyorum..tura katlamak yeni insanlarla tanışmak istiyorum

Son düzenleme:
Belkide bir karadenizli de bulurum .. gerçek aşkımı bulurum ... yemyeşil karadenizde

akşam yemeklerini hafiflet biraz. bol meyve yee..

bizim burda bir iş arkadaşı var.. öğlen aralarında meyve yiyerek yakşık 20 kilo vermiş..

sabahları bir 10-15 dk fazla yürüme mesafesi koy akşamları mekik çek... dans et.. hareket ve aktiviteni artır.. hamur işini azalt

öğlen ağır yemek yemek duruundaysan. akşamalrı sebze veya çorba iç...

Son düzenleme:
aman en iyisi akşam aç müziği dans et terle bol bol...

akşam yemeklerini hafiflet biraz. bol meyve yee..

bizim burda bir iş arkadaşı var.. öğlen aralarında meyve yiyerek yakşık 20 kilo vermiş..
20 kilo mu

enemm hemen bunu harekete geçireyim ben o zman 55 falanım ben 49 50 olsam ideal oluorum

sırf akşam yemeklerini kessen bile haftada yarım kilo veriyosun.. ama akşam meyve yemek şartıyla .. yada biraz sütlü gıda.. biraz badem fındık...

ben yaklaşık 1 senede 8 kilo verdim oda sporla oldu birde kan hapım var.. malesef o iştah açıyor bazen... ama bünyem alışmış.. iştahım yok ...maşallah... 1-2 ay sonra onuda kesicem.. 6 ay kullanmış oluyorum..artık yeter değil mii... b vitamini desen oda kilo yapıyor ..

kilo verme husunda geniş bilgi edindim

Son düzenleme:

tebriklerrrr çitlembiğimm ben de vereyim biraz biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…