çinli imparator gibi olmayalım sonna....
tepesine tepesine vursaydın...herifle kavga ettim de
kedicik de kaçtı....demin burdaydı,diğer topiğe bakıp gelene kadar gitmiş....
onun kaşları hepten uçacak zaten...etkili bakcam diye kaşı saç diplerine yapışcak nerdeyse....Ebru gündeş de son mohikan değil mi zaten
tepesine tepesine vursaydın...ne etti ki seni bu kadar kızdırdı?
gitmediyse bi çağıriim onu...dur bi dakka...eet kedicikte gidip geliiii
onun kaşları hepten uçacak zaten...etkili bakcam diye kaşı saç diplerine yapışcak nerdeyse....
tepesine tepesine vursaydın...ne etti ki seni bu kadar kızdırdı?
aaaa hak etmiş o vakit...gene sığınakta mıydı?gece gene geç geldi sinirlerimi zıplattı gelir gelmez de yattı ne çocuğa bakmak ne bişi
ekşın mı arıyon sen de????Biz ne zaman kavga etcez acaba, bir haftadır etmiyoruz, neden ki :26:
belki de fırtına öncesi sessizliktir....Biz ne zaman kavga etcez acaba, bir haftadır etmiyoruz, neden ki :26:
ekşın mı arıyon sen de????
dur...kısa devre oldu beynimde anlamaya çalışıyom...şimdi sen çocuk istiyon da zorluklarını mı göze alamıyon?doğru mu anladım?Ya dostlar ya, bana çocuk istetecek şeyler söyleyin müsait olduğunuz bi ara...Sabah istediğim saatte uyanınca aklıma ilk o geliyo, bak çocuk olsa uyuyamazdım geçiyo beynimden..Miskinim, üşengeçim, sabırsızım vs.
konu yarat o vakit,elinden kumandayı alman yeterli aslında...bebeğin ağzından emzik çekmek gibi bişey oluyo onlar için....He bu ara çok ekşınsız kaldım...Kadınlarkulübündeki ekşın dolu arkadaşlarım da olmasa sıkıntıdan bayılazaaam.
dur...kısa devre oldu beynimde anlamaya çalışıyom...şimdi sen çocuk istiyon da zorluklarını mı göze alamıyon?doğru mu anladım?
aaaa hak etmiş o vakit...gene sığınakta mıydı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?