ben giyiniyorum,bizim patron klima fln açtırmıyorhiç mi üşümez insan bütün kış gömlekle gezdi
benim bura sıcak ehm cehenneme hazırlık
parmaklarımı yaktım arkadaşlar,her bi ucu bembeyaz...aidsli gibi oldum...acısını geçtim de bu renkten nası kurtulcam...fondöten filan mı sürsem parmaklarıma?ama bu sefer de her yere bulaşcak yaaa:84::84::84::84::84:
ya isim vermiim şimdi ama anlarsın kesin...koyu pembe plastik şişede satılan bi deterjan var,kızın penyelerinde lekeler vardı leke çıkarıcı olarak da ilk defa bunu deniim dedim...doğrudan dök çitile diyo...enem çitilememle derimin soyulması bir oldu...lekeyi değil de derimi söktü gari!acıyoooo tuğçem...yanıyolar!enemmnasıl oldu flockem
ya isim vermiim şimdi ama anlarsın kesin...koyu pembe plastik şişede satılan bi deterjan var,kızın penyelerinde lekeler vardı leke çıkarıcı olarak da ilk defa bunu deniim dedim...doğrudan dök çitile diyo...enem çitilememle derimin soyulması bir oldu...lekeyi değil de derimi söktü gari!acıyoooo tuğçem...yanıyolar!
ya isim vermiim şimdi ama anlarsın kesin...koyu pembe plastik şişede satılan bi deterjan var,kızın penyelerinde lekeler vardı leke çıkarıcı olarak da ilk defa bunu deniim dedim...doğrudan dök çitile diyo...enem çitilememle derimin soyulması bir oldu...lekeyi değil de derimi söktü gari!acıyoooo tuğçem...yanıyolar!
sağol kedicik.....ay çok tuhaf görünüyolar ya...kimyasal yanık bööle bişey demek ki....geçmiş olsun canımmmm
aynen ööle tuğçem....bi damla deterjanla düğün yemeği bulaşıklarını yıkıyo hatun....bilmem mi hiçgeçmiş olsun flockem. şikayet etmek lazım bunları kendileri alıp sokuyolar ellerini,yan etki var mı yok mu insan bir söyler,hep sinir oldum bu deterjan reklamlarına diğeri de alıyor bir sıkıyor,bezle bir kere siliyor ocak miss biz yapınca niye kolumuz kopuyor,ovalamamız gerekiyor,yalan reklam yapıo bunlar
aynen ööle tuğçem....bi damla deterjanla düğün yemeği bulaşıklarını yıkıyo hatun....
o çok gıcık bişi beynelminelim bilirimçitlembiğim bugün de bura güneşli
oy ben bunnarı bi daha suya tutayım iisimi....
sattığınız yağmurlu havayı ama
Anammm aynısından 2 gün önce de ben de kullandım...Ben de başıma gelecekleri bilirmişim gibi çamaşırı çitiledikten sonra ellerimi de çitilercesine keseledim ki minnacık parçalar kalmasın... Bi de onun üstünde yazan tarife uysak leke meke çıkmayacak yahu...En fazla 6 saat bekletin diyo beyazlar için, 48 saatte zor çıktı.Renkliyi de 12 saat bekledim, onlara göre 1 saat yeterdi.
Ama haklısınü üzerinde ciltle teması için aman dikkat falan demiyor..Gönlünden kopan tek uyarı: eğer aşırı hassas cilt yapınız varsa eldiven kullanın diyor.Kime göre neye göre aşırı hassas değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?