- 24 Şubat 2011
- 4.563
- 1.380
- 333
yok benim canım tatlı tuzlu ekşili seyler istiyoo yada gözleme arasına peynır yanında domates salatalık çayyy offffffff
benim annem nefis yapıyo gözlemeyı ben ole yufkadan sevmem annem kendi açardı hep beni alıstırdı bazen arasına krem peynırı surerım bazen nutellaa offfff çok ıstıyorum cokkkkkkkkkk ezine peynırıyle yemek ıstıyorummmburcum nettin en zayıf yerimden vurdun beni,gözleme,peynir çay
benim annem nefis yapıyo gözlemeyı ben ole yufkadan sevmem annem kendi açardı hep beni alıstırdı bazen arasına krem peynırı surerım bazen nutellaa offfff çok ıstıyorum cokkkkkkkkkk ezine peynırıyle yemek ıstıyorummm
ankarayamııı annem bugun yola cıkıyoo ıstanbula geliyo once karıya geccek pazar bende hemen gözleme yaptırcam az once aradı beniii anne dedim bende gözleme diyodum sen aradın gülüyo gelince yaparız didi ohhhhhh gel bıze yıyek mercımeklı koftede yapar bıze bende havuçlu tarcınlı kekimden yaparımmm çatlayana kadar yerizzzburcum ben de ben de:84::84: hadi toplaşıp anneye gidek,bize yapsın
ankarayamııı annem bugun yola cıkıyoo ıstanbula geliyo once karıya geccek pazar bende hemen gözleme yaptırcam az once aradı beniii anne dedim bende gözleme diyodum sen aradın gülüyo gelince yaparız didi ohhhhhh gel bıze yıyek mercımeklı koftede yapar bıze bende havuçlu tarcınlı kekimden yaparımmm çatlayana kadar yerizzz
kızlrrr ben su derdime bı cözüm arıyayımmm
beynel-can ben hem anamı hem babamı kaybettim,o acıyı da bilirim...ama bu da farklı bi acı oluyo insan için...
bilmem gerçekten ciddi acılar yaşadığında çokta etki etmiyor bu tip şeyler. ben babamın cenazesinde bile ağlayamamıştım.sanırım o yüzden atlatamadım.
çok haklısın flockem,tüm stresimi bile alıyordu benim. gerçekten ailemizden biriydi.Allahım daha büyük acı göstermesin inşallah
başın sagolsun beynelminelim
çok kötü oluyor gerçekten benim de kuşum vardı onda da çok üzülmüştüm
beynelminelimm
açlık derdime yoksa şimdi karnımdan çıkıp sandalyemi sallayacakkk çiğ köfte söledikkkkne derdi burcum noldu ki:44:
açlık derdime yoksa şimdi karnımdan çıkıp sandalyemi sallayacakkk çiğ köfte söledikkkk
teşekkür ederim canım benim ama üzgünüm sözlerim için fakat bana boş geliyor. fazla sıkma canını olur mu?
yaaa kus dedemlerdeydı bende orda yasıyodum sonra artık eve gectim ama yıllarca beraberdık sonra dedm çok yaşlandı bakamıyorum bırıne verdim dedi ama bişiy olduda bana sölememişte olabailir çunku çok duskunlerdı birbirlerine
kuzucum daha bişi bakamadım kieeeee nasıl gidiyor senin işler Allah nazarlardan saklasın tabe
enemm burcum hani benaçlık derdime yoksa şimdi karnımdan çıkıp sandalyemi sallayacakkk çiğ köfte söledikkkk
evvett istiyorumm çitlembiğimmTwo_chee.eem .. Allah sana sağlık sıhhat versin.... Şimdi evliliğin ve gelinliğinin hayaline daldıralımm seni
Çeyiz için en uygun modeller bakalım şimdii
çiğ köfte ımmBenimde canım çekiyor ... ama kim yapacak :)))
Öğlene tavuk var menüde..
Hafta sonu etsiz çiğ köfte siteyim barii
kuzucum daha bişi bakamadım ki
enemm burcum hani ben
evvett istiyorumm çitlembiğimm
çiğ köfte ımm
bende yidimmmmmyimeğimi yidimmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?