Ölümüne Geyik Topiği :-))

burcum nettin en zayıf yerimden vurdun beni,gözleme,peynir çay
benim annem nefis yapıyo gözlemeyı ben ole yufkadan sevmem annem kendi açardı hep beni alıstırdı bazen arasına krem peynırı surerım bazen nutellaa offfff çok ıstıyorum cokkkkkkkkkk ezine peynırıyle yemek ıstıyorummm

burcum ben de ben de:84::84: hadi toplaşıp anneye gidek,bize yapsın

burcum ben de ben de:84::84: hadi toplaşıp anneye gidek,bize yapsın
ankarayamııı annem bugun yola cıkıyoo ıstanbula geliyo once karıya geccek pazar bende hemen gözleme yaptırcam az once aradı beniii anne dedim bende gözleme diyodum sen aradın gülüyo gelince yaparız didi ohhhhhh gel bıze yıyek mercımeklı koftede yapar bıze bende havuçlu tarcınlı kekimden yaparımmm çatlayana kadar yerizzz

süppersinn burcummm ohh mis miss

beynel-can ben hem anamı hem babamı kaybettim,o acıyı da bilirim...ama bu da farklı bi acı oluyo insan için...

bilmem gerçekten ciddi acılar yaşadığında çokta etki etmiyor bu tip şeyler. ben babamın cenazesinde bile ağlayamamıştım.sanırım o yüzden atlatamadım.

teşekkür ederim canım benim ama üzgünüm sözlerim için fakat bana boş geliyor. fazla sıkma canını olur mu?

Two_chee.eem .. Allah sana sağlık sıhhat versin.... Şimdi evliliğin ve gelinliğinin hayaline daldıralımm seni

Çeyiz için en uygun modeller bakalım şimdii

Son düzenleme:

olabilir çok aklı başında bir deden varmış maşallah... senin üzeleileceğini düşünüp söylememiştir... Bırakamazlar ...

eeeee nasıl gidiyor senin işler Allah nazarlardan saklasın tabe
kuzucum daha bişi bakamadım ki
açlık derdime yoksa şimdi karnımdan çıkıp sandalyemi sallayacakkk çiğ köfte söledikkkk
enemm burcum hani ben
Two_chee.eem .. Allah sana sağlık sıhhat versin.... Şimdi evliliğin ve gelinliğinin hayaline daldıralımm seni

Çeyiz için en uygun modeller bakalım şimdii
evvett istiyorumm çitlembiğimm
Benimde canım çekiyor ... ama kim yapacak :)))

Öğlene tavuk var menüde..

Hafta sonu etsiz çiğ köfte siteyim barii
çiğ köfte ımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…