seni kumarbaz seni
Alıyım bari ya zararı olmaz dimi tüp bebege başlıycam diye ilaç filanda içmiyorum ama zararı yoksa alıyım içim böyle olmuyo herkes küsüyo benimletemam temam sizle barıştım ovakit diyerleri ile küstüm hevuk sarı kantoron çayı var ondan iç annem bi ara böle herşeyi kafasına takyordu uyuyamıyordu o iyi geldi al aktardan iç
Bende isterim böyle güzel resimlerbanene bende küstüm
evett:81:
kızlar ben kaçıyorum mesaii bitti pazartesi görüşmek üzere opuyorum kocaman kocaman ama diğer kızlara gelince söyleyin onlarla çok pis kustummm haden görüşürüzzz gendünüze ii bakınn
Alıyım bari ya zararı olmaz dimi tüp bebege başlıycam diye ilaç filanda içmiyorum ama zararı yoksa alıyım içim böyle olmuyo herkes küsüyo benimle
Bende isterim böyle güzel resimlerbanene bende küstüm
Tamam ozaman gel bi kucaklaşakcanım canım
kızlar ben kaçıyorum mesaii bitti pazartesi görüşmek üzere opuyorum kocaman kocaman ama diğer kızlara gelince söyleyin onlarla çok pis kustummm haden görüşürüzzz gendünüze ii bakınn
AEOzati bende kaçar zıbıdım uyuyacak
AAA ama böylede olmazkine ben geldim herkes kaçtııneyse ozaman bende çıkıyım hoşçakal sweedy,,,
hava burda bomba!izmir'in altını üstüne getiriyorum!AÇ kOLLARINI EGE FLOCKE GELİYOOOOOOO!:87:İkinci sayfaya düşmüşüz kızlar.güncelleyelimm
patron hafta sonları tatilde anlşılann
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?