Ölümüne Geyik Topiği :-))

kızlar ben kaçıyorum mesaii bitti pazartesi görüşmek üzere opuyorum kocaman kocaman ama diğer kızlara gelince söyleyin onlarla çok pis kustummm haden görüşürüzzz gendünüze ii bakınn

temam temam sizle barıştım ovakit diyerleri ile küstüm hevuk sarı kantoron çayı var ondan iç annem bi ara böle herşeyi kafasına takyordu uyuyamıyordu o iyi geldi al aktardan iç
Alıyım bari ya zararı olmaz dimi tüp bebege başlıycam diye ilaç filanda içmiyorum ama zararı yoksa alıyım içim böyle olmuyo herkes küsüyo benimle
Bende isterim böyle güzel resimlerbanene bende küstüm

Tamam ozaman gel bi kucaklaşak canım canım

kızlar ben kaçıyorum mesaii bitti pazartesi görüşmek üzere opuyorum kocaman kocaman ama diğer kızlara gelince söyleyin onlarla çok pis kustummm haden görüşürüzzz gendünüze ii bakınn

AEO zati bende kaçar zıbıdım uyuyacak

:13: bilmiyorum bitki çayı ama bi sor istersen genede

söyleriz canım hade ii tatiller öpüyorum muckkk

İkinci sayfaya düşmüşüz kızlar.güncelleyelimm
patron hafta sonları tatilde anlşılann

tükkan sizlere emanet arkadaşlar,ben dönene kadar dağıtmayın ortalığı...

selamün aleyküm horantaaaaaaa nirelerdesiniz yahu kaynanadan geldik herifi yolladım hemen burdayım hadin doluşun

Adamın biri ata binmeye bayılıyormuş. Binmiş, at bayılmış

Dun Gece Seni O Kadar Aradim Ki,soguk Vucuduma Dokunmani O Kadar Istedim Ki,yataga Sensiz Ve Ciplak Girmek Zorunda Kaldim!neredeydin Benim Canim Pijamalarim?)

Paranin Ne Onemi Var Onemli Olan Miktari…favori lafım

Kaynanami Kaybettim Gorenlerin Gormezlikten Gelmeleri Rica Olur…

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…