Ölümüne Geyik Topiği :-))

tüp bebek yapcez demişsin ya ondanmerak ettim yaşını hayırlısı inş. cnm olur da kucağına alırsın miniğini....

evet gerçekten çocuklar okdar ii biliyorlarki sevildikleri yeri iki gündür görümcemin olan bende yengeme gitcem ben die tutturuyormuş ananesine gitmiyo babannemede çok gittim artık yengeme çok gitcem diyomuşşş velet..

abooovvv bizim tükkan boşalmış ben gene kendi kendime mi yazışıom kısnerdesin nerdesin nerdesiniz kıslarrr

Aaaa ben burdayım benim gibi arıza bi eniştem var o aradı eşimi eşimde uyuyo size gelcezz müssaitmisiniz diyomuş eşimde bana verdi siz uyuyomıusunuz ama biz size gelicektik diyo hahhahah gel ben uyumuyorum eşimide uyandırıyım dedim yok yoldan döndük biz uyuyorsanız diyo Ablam aldı tel deli ya diyo tutturmuş hevuklara gidelim diye o da uyuyomuş uyandırmış hadi gidelim çok güldüm ya yarın gelin bari dedim ama erken gelin... Bu saatte aklına düştük herhal ..

bu saatte

Uykum gelmiş galiba yannış cevap vermişim I sorryy...

Son düzenleme:
Hahaah sıyırdım galiba evet ya delüü bu saatte aklına gelmiş bide soruyo yemek varmı gelmek istiyosan gelin yaparım yemek dedim Izinli oldukları günden önceki gün gelip kalcaklarmış... Canı sıkılmıştır belki adamcagızın bilemedimki bende normaldede 11 12 de filan geliyolar zaten ikiside çalışıyor işten 10.30 çıkıyorlar..

olur böle vakalar benim de acaip uykum geldi walla tek göz açık tek göz kapalı yazıyom hadi buralar sana emanet güzel kitle tükkanımızı yarın görüşürüz benim misafirler giderse gündüz gelirim gitmezse geceye kısmet çoook öptüm seni allah rahatlık versin cnm...

Sanada tatlım bende korktum bişey oldu diye ama onun adını görünce geçti korrkum ...sanada Allah rahatlık versin ii geceleer bende bende yatmaya gidiyorum..

tükkan boş sandaleyeleri kaldırdım ters cevirdim kiseler yokken temizlik yapayım barı:92: la la la tralla tralla la la la tralla tralla

kakılmıştır benim adım heryeri siler parlatırmmmm banyoyu lavaboyu mutafagı her yeri temizlerimmm la la la la lala la la la temizlik bitsin çayı koydum demliyip içicem

aman be yaaaa epiniz uyursunuz mu fosur fosur pireler ucusturursunuz gideyim bi çay bi cigara içeyim bariii

günaydınlarr herkese:79:
günaydınlarrrrrrrrrrr:118:
tükkan boş sandaleyeleri kaldırdım ters cevirdim kiseler yokken temizlik yapayım barı:92: la la la tralla tralla la la la tralla tralla
ben geldim sandalyeleri indiriyom teker teker damlarlar hatunlar
kakılmıştır benim adım heryeri siler parlatırmmmm banyoyu lavaboyu mutafagı her yeri temizlerimmm la la la la lala la la la temizlik bitsin çayı koydum demliyip içicem
eline sağlık burcu çaydan bi bardakta ben alıyom
aman be yaaaa epiniz uyursunuz mu fosur fosur pireler ucusturursunuz gideyim bi çay bi cigara içeyim bariii

afiyet balım şekr ossun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…