27 YAŞIMA GİRCEM MAYISTA SÖLEMESİ AYIP :103:
Evet seviyorlar insan anlıyo yiğenlerimde en çok beni sever oraya gittim mi eve dönmek için kapıya çıkınca kıyamet kopuyo biri boynunu büküyo 2 si gitmeeeee halacımm ne olurr diyip merdivenlerden benden önce inmeye çalışıyorlar ablamın çocuklarıda öyle binadakilede yarış yapıyo biri kucagıma geliyo öbürü bacagıma yapışıyo kıskanıyolar..Etkiye tepki diye düşünüyorum ben seviyorum onlarda karşılık veriyorlar çocuklar sevildiklerini anlarmış... :118:
iyi sohbetler arkadaslar ben kactim, iyi geceler
Aaaa ben burdayım benim gibi arıza bi eniştem var o aradı eşimi eşimde uyuyo size gelcezz müssaitmisiniz diyomuş eşimde bana verdi siz uyuyomıusunuz ama biz size gelicektik diyo hahhahah gel ben uyumuyorum eşimide uyandırıyım dedim yok yoldan döndük biz uyuyorsanız diyo Ablam aldı tel deli ya diyo tutturmuş hevuklara gidelim diye o da uyuyomuş uyandırmış hadi gidelimçok güldüm ya yarın gelin bari dedim ama erken gelin... Bu saatte aklına düştük herhal ..
Eee sende bu saatte burdasın neden şaşırdın uykum yokki
günaydınlarrrrrrrrrrr:118:günaydınlarr herkese:79:
ben geldim sandalyeleri indiriyom teker teker damlarlar hatunlartükkan boş sandaleyeleri kaldırdım ters cevirdim kiseler yokken temizlik yapayım barı:92:la la la tralla tralla la la la tralla tralla
eline sağlık burcu çaydan bi bardakta ben alıyomkakılmıştır benim adım heryeri siler parlatırmmmm banyoyu lavaboyu mutafagı her yeri temizlerimmm la la la la lala la la la temizlik bitsin çayı koydum demliyip içicem
aman be yaaaa epiniz uyursunuz mu fosur fosur pireler ucusturursunuz gideyim bi çay bi cigara içeyim bariii
afiyet olsun bitanem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?