Ölümüne Geyik Topiği :-))

öfffffffffff herifi bekliyom aşağı indi gelemedi
sığınağa sabotaj filan mı yapsak acep?hani seçenek de çok gari,aşağı bi hortum uzatıp orayı su altında bırakabiliriz...kapının önüne iki gözü dönmüş kuduruk köpek bağlayabiliriz,böylece girmeye cesaret edemez...ya da bi dişi bi erkek iki sıçan bırakabiliriz,3gün sonna 60 adet olurlar...hayalet efektleri verebiliriz,ödü kopar bi daha inmek istemez.seçenekler çok be sweedy...bu bööle olmaz ki,habire inip duruyo aşağı...

Günaydın kıslar... gelenler beğensin geldiklerini anlayalım :90: :90: :90: :90::96: :96:

hosbulduk hayatım nasılsın neler yapıon kuzucum

hiç işde nette geziniyom iş yok şimdilik... sabah kahvesi yerine rezillik topiğine bakıyom... arada iyi geliyor... fıkra gibi... çokda güzel anlatıyorlar :)

Son düzenleme:
hiç işde nette geziniyom iş yok şimdilik... sabah kahvesi yerine rezillik topiğine bakıyom... arada iyi geliyor... fıkra gibi... çokda güzel anlatıyorlar :)
ben de bir derdim vardaydımm enem gene neler olmus bu insanlara
hangi konu?versene linkini...Bi de bugun resmi tatil değil mi bugun?

bize tatil değil marjinalım ben de yatıp dinlenmek istiyodum yaa:84:

hangi konu?versene linkini...Bi de bugun resmi tatil değil mi bugun?

Bizim ki Kendi işimiz :) ..

Sadece devlet daireleri tatil. yada büyük şirketler tatil sanırım.. patrona bağlı...

Eşinize rezil olduğunuz anlar :))

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…