- 29 Nisan 2010
- 7.844
- 3.457
- 448
nasil gidiyor pazar günün citlenbik sultanim
İdare ediyom Parola... :)
Gece iyi uyamadım.. akrabalardan biri rahatsızlandı telefon sesiyle uyandıkşimdi iyiymiş aama yaşı olunca ... korktum pek keyfim yok aslında ama yinede şükür işde iyiyim :)
Her çalan gece telefonundan korkuyorum biirne birşey oldu diye
evet insan tedirgin olur.. aile de doktor mu var, nicin özellikle sizi ariyorlar?
günaydın mutlu haftalar
günaydın canım nasılsın?
iiim beynel sen nasılsın
ohh sabah sabah portakal suyu süper oldu ellerine sağlık
afiyet olsun.
fena değil
herkese günaydın...beynel-can bir tanesin sen yaaa!
günaydın mandalinam,pazartesi sabahı uyuzluğu var genem üstümde...çok pis tatile çıkasım var...şööle deniz kenarı filan fena olmazdı hani.sen nasılsın?günaydın nasılsın flocke
herkese günaydın...beynel-can bir tanesin sen yaaa!
günaydın mandalinam,pazartesi sabahı uyuzluğu var genem üstümde...çok pis tatile çıkasım var...şööle deniz kenarı filan fena olmazdı hani.sen nasılsın?
hayırdır birşey mi oldu neden çok iyi değil :26:
canım başkan sinirden köpürüyor kulaklarında ateş çıkıyor bana saracak diye tırsıyorum.çünkü sinyalleri vermeye başladı bile:26:
:44::44::44:kastım bu değildi ama....gerçi düşünülürse fabrika hatası olmak seni seri üretimden ayırır,bu da seni orjinal ve özel kılar.stok fazlası olup kenara atılmaktansa ve diğerlerinle bir gram bile farklılık olmamaktansa,bence fabrika hatası olmak ii bişey!nası ama???hahahha öyleyim birazcık
fabrika hatası
gnaydın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?