hangi soruyu google'a yazdıysam burası çıktı karşıma,lan ne ulu hatunlar varmış burda dedim kendi kendime..sonna da bi müddet ziyaretçi olarak takıldım derken üye oldum.hıh flockem ve tabi diğer canlar bu forumu nasıl keşfettiniz onu merak ettimmm??
beni sormayın bişey arıyordum ama ne aradığımı şimdi unuttum
aradığım şeyi çözebilmem için üye olmam gerektiğini yazdı bende üye oldum oluş o oluş patladı gittii
sweet dreams baby...nı-ha-ha-ha...iyi geceler, yarin rüyalarimizi anlatip yorumlari yapariz artik
iyi geceler, yarin rüyalarimizi anlatip yorumlari yapariz artik
hangi soruyu google'a yazdıysam burası çıktı karşıma,lan ne ulu hatunlar varmış burda dedim kendi kendime..sonna da bi müddet ziyaretçi olarak takıldım derken üye oldum.
enem benimki arabayı park ediyo...çıkıyom ben gari.accık üzgün ve ciddi görünmeye çalışiim,o nası olcaksa artık bunca gülmenin üstüne!cild hemen mimik izleri yapıyo,20 yaşında değilis ki demi!hade ben gaçtım...bi su filan vuriim yüzüme o çıkmadan!
herkese günaydınlar,ve sağol beynel-can her ne kadar tanışıp kaybetme aynı anda olduysa da...Günaydın ahalim nasılsınız bakem?
Dip not: Başınız sağolsun flockem.gerçi yakın olmadığınıza sevindim.
günaydın aliye,hoşgeldin...Gunaydin herkese
tuğçem noldu buralara bööle?huzurevi gibi kimseden ses çıkmıyo gari!
hay allah....tükkanın elemanları kaytarmaya başladı gari...günaydın flockemvalla bir bilsem her günburalarda sizi bekliyorm kimse gelmiyor
hay allah....tükkanın elemanları kaytarmaya başladı gari...
acaba maaşsız çalıştıkları için midir ne?:26::26::26:
bence hergün birini seçelim,ertesi günkü geyiği o kişi belirlesin....ödev gibi hani!flockem bence hediye neyin dağıtak,işe yarar belkim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?