Ölümüne Geyik Topiği :-))

agzini hayra ac ya Allah korusun....

ay birinin vefat haberini de hiç bu şekilde tasarlayarak vermemiştim...hayat ne tuhaf ya!:44:

hazır sarılmak için bahane işte kızım daha ne .. sarıl gitsinn...teselli et kocişini,

herşeyi yaptık bu topicte de bir vefat haberinden böyle geyik çevirmek anca bizim topice yakışırdı herhall.. ehh flockem ii güldürdün beni gece gece ii geldin kıs valla...

Ya belki de çocukluğunda çok sevdiği, birlikte büyüdüğü biri filandır..Yani benim aynen bu bahsettiğin yakınlıkta bi kaç akrabam var, kendi halamdan amcamdan çok severim. Bence sen yine de bi koltuğa oturt öyle söyle .

ama ööle olsaydı bahsederdi be yaf,14 yıl bu,adamın varlığından bile haberdar değildim ben bu akşama kadar...gerçi artık bilmesem de olur ya...:44:

kıs utandım kendimden,adamın vefatından bilem geyik çıkardım ya,yuh bana yaaa!

orjinallik bu olsa gerek... durun bari adama bi fatiha okuyalim ya.. flocke hade, bari hem adamin ruhuna gider, hem de gecmislerimizin.. likörüde icirdin ya neyse hadi..

herhalde cnm ya çok ii görüşseydiler herhalde 14 yılın içinde bir kere karşılaşmış olmanız gerekk...:44:

orjinallik bu olsa gerek... durun bari adama bi fatiha okuyalim ya.. flocke hade, bari hem adamin ruhuna gider, hem de gecmislerimizin.. likörüde icirdin ya neyse hadi..
aldığım haberin şoku üzerine içtim desem,inaır mı acep?
bu gece adam beni ziyaret etmesin de ne yapsın...!sallayacak beni valla...:18:

....................
tırstın demi,seni de bulur diye,bu yüsden bişey demiyon!getir flockeyi gaza,konuşsun şakır şakır sonna köşene çekil!yok ööle,bu gece beni yamultursa seni de ispiyonlicam!

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…