bi düşündümde kim oluyoo die hiç tanımadığım ve tahminende eşimin heç tanımayacağı bir kişin olacağı için allah rahmet eylesin yengeni bir arayıver abisi vefat etmiş derdimm herhall...
Eki Görüntüle 185095
Eki Görüntüle 185096
Eki Görüntüle 185095
Eki Görüntüle 185096
hayde buyurun almayan kalmasııınnn
dimi...acıklı ve alıştıra alıştıra söylemenin bi anlamı yok herhal,onun da yıkılacaanı sanmıyom açıkcası...bi de depresyona filan girermiş,işten izin alıp kendini odaya falan kapatırmış,aciip dumura uğrarım o an valla
az evvel aldım ben de haberi,eşim çalışıyo daha gelmedi.o zaman dediğin gibi yapiim,aşırı relaks olmak da kötü sanırsam.hiç mutfağa gidip ordan seslenmiim.senin dediğin gibi karşısına geçiim ve kelebeğin sözlerini ezberledim şu an,onları diim....baktım gözler doluyo-ki hiç sanmam-ben de ona sarılıp ağliim bari.
ay komik ama...düşünsene sen bişey olmaz diye söylüyon sonna da bileklerini kolonyayla ovuyon....tövbe tövbe!agzini hayra ac ya Allah korusun....
ay komik ama...düşünsene sen bişey olmaz diye söylüyon sonna da bileklerini kolonyayla ovuyon....tövbe tövbe!
hiç önemsemiyomuş ben gene de ahtapot gibi sarıyomuşum onu...hazır sarılmak için bahane işte kızım daha ne .. sarıl gitsinn...teselli et kocişini,
kıs utandım kendimden,adamın vefatından bilem geyik çıkardım ya,yuh bana yaaa!hayalgücüne hayraniimmmm
ama ööle olsaydı bahsederdi be yaf,14 yıl bu,adamın varlığından bile haberdar değildim ben bu akşama kadar...gerçi artık bilmesem de olur ya...:44:Ya belki de çocukluğunda çok sevdiği, birlikte büyüdüğü biri filandır..Yani benim aynen bu bahsettiğin yakınlıkta bi kaç akrabam var, kendi halamdan amcamdan çok severim. Bence sen yine de bi koltuğa oturt öyle söyle .
kıs utandım kendimden,adamın vefatından bilem geyik çıkardım ya,yuh bana yaaa!
aldığım haberin şoku üzerine içtim desem,inaır mı acep?orjinallik bu olsa gerek... durun bari adama bi fatiha okuyalim ya.. flocke hade, bari hem adamin ruhuna gider, hem de gecmislerimizin.. likörüde icirdin ya neyse hadi..
aldığım haberin şoku üzerine içtim desem,inaır mı acep?
bu gece adam beni ziyaret etmesin de ne yapsın...!sallayacak beni valla...:18:
tırstın demi,seni de bulur diye,bu yüsden bişey demiyon!getir flockeyi gaza,konuşsun şakır şakır sonna köşene çekil!yok ööle,bu gece beni yamultursa seni de ispiyonlicam!....................
aldığım haberin şoku üzerine içtim desem,inaır mı acep?
bu gece adam beni ziyaret etmesin de ne yapsın...!sallayacak beni valla...:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?