günaydınnn canlarımm
günaydın tuğçe:78:
bende bekledim. bekledim :96: göremedim ama seni... bir arkdaşım geldi.. sohbete bir daldım.. sayfayı unuttum :86:olleeeeeeyyyyy suskun sultani burda yakaladim nihayet... ya iki saattir bardak elimde cay bekliyom
kizlar aranizda pilates yapan varmi?
gitmis......:97:
günaydınnn canlarımm
yapmadımm çtlenbiğim ya,çok açım aslındabende bekledim. bekledim :96: göremedim ama seni... bir arkdaşım geldi.. sohbete bir daldım.. sayfayı unuttum :86:
Ben yürüyüş ve karınn egsersizleri yapıyorum arada dans ediyom..
:85: ben seni yakalarım
Günaydııın Twocem nasılsın bakem...
Sabah kahvaltısı yaptın mı
yapmadımm çtlenbiğim ya,çok açım aslında
Mis gibi simit olsa demi. yanında peynir.
offff çok canım istedi,bir de yanında çay :84::84::84:
gelsin çaylar düşünce gücü twoceye simit gönder ...simitçi geçebilii sağa sola bak bakem.. yolladım burdaki tüm simitçileri sana:90:
napyosun bitoşcum:76:
beynelcim sgünaydın
günaydın hanımlar mutlu günler
saçma sapan işlerle uğraşıyorum toplantı vardı sabah
günaydın mandalinim dilim dilim seni yerim
tünaydııın ccanlar ciğerler hade buyrun sabah kahvelerinizi alınnnn cilveli cilveliiii
Eki Görüntüle 185957 Eki Görüntüle 185957
kız zencefili verdin kayboldun (düns en burda ikram ederken gerçekten masama zencefil çayı getirdiler içinemi doğuyo ne)
sağol kuzucumartık kfleks alıp yicem çitlenbiğim kilo vermem lazım su 14 gün programını deneyim bi diyorum ni dersin
Mutlu günler Mandalina... nedense seni görünce mandalinaaa isterim diye bağırasım geliyor..:84:günaydın hanımlar mutlu günler
tünaydııın ccanlar ciğerler hade buyrun sabah kahvelerinizi alınnnn cilveli cilveliiii
Eki Görüntüle 185957 Eki Görüntüle 185957
düşünce gücü yolladım hepinize senin frekanslar açıkmışgelmiş
Kolay gelsin.. Afiyet olsun...
Mutlu günler Mandalina... nedense seni görünce mandalinaaa isterim diye bağırasım geliyor..:84:
OOO süper ...
ha ha mesajım yanlış yazmışımdiyom nereye gitti yazım.. senin yazınla bütünleşmiş kelebek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?