Ölümüne Geyik Topiği :-))

olleeeeeeyyyyy suskun sultani burda yakaladim nihayet... ya iki saattir bardak elimde cay bekliyom
kizlar aranizda pilates yapan varmi?
bende bekledim. bekledim :96: göremedim ama seni... bir arkdaşım geldi.. sohbete bir daldım.. sayfayı unuttum :86:
Ben yürüyüş ve karınn egsersizleri yapıyorum arada dans ediyom..

gitmis......:97:

:85: ben seni yakalarım
günaydınnn canlarımm

Günaydııın Twocem nasılsın bakem...
Sabah kahvaltısı yaptın mı

yapmadımm çtlenbiğim ya,çok açım aslında

offff çok canım istedi,bir de yanında çay :84::84::84:

gelsin çaylar düşünce gücü twoceye simit gönder ...simitçi geçebilii sağa sola bak bakem.. yolladım burdaki tüm simitçileri sana :90:

Son düzenleme:
gelsin çaylar düşünce gücü twoceye simit gönder ...simitçi geçebilii sağa sola bak bakem.. yolladım burdaki tüm simitçileri sana :90:

sağol kuzucum artık kfleks alıp yicem çitlenbiğim kilo vermem lazım su 14 gün programını deneyim bi diyorum ni dersin

saçma sapan işlerle uğraşıyorum toplantı vardı sabah

oh oh mis gibi bizimde eğitim var gelmeyenleri haşlıyorum

günaydın mandalinim dilim dilim seni yerim

ye kuzum afiyet olsun

eee kızlar neler yapıyorsunuz flocke de yok sanırım
haydi toplanın heyet kuralım çevremizdeki odunlukları bi düşünelim

hemen başlayım
biraz önce kanun kitapçığını dolaba kaldırıyorum dolap kapının yanında kapıya vurma nezaketinde bulunmyan amirim odanın aslında oda değilde ahır olduğunu düşündü sanırımki ahıra bile böyle girilmez hayvanlar ürkmesin diye daldı baktı elimde kitaplar oturmuyorum çalışıyorum takılcaz bir şey bulamadı zaten yüzümde düştü tek kaşım havada kaldı kolay gelsin demek için geldim diyerek gitti öyle bakakaldım arkasından bir gün yüzüne küfür edeceğim günün gelmesi dileğiyle

tünaydııın ccanlar ciğerler hade buyrun sabah kahvelerinizi alınnnn cilveli cilveliiii

kız zencefili verdin kayboldun (düns en burda ikram ederken gerçekten masama zencefil çayı getirdiler içinemi doğuyo ne)

düşünce gücü yolladım hepinize senin frekanslar açıkmış gelmiş

sağol kuzucum artık kfleks alıp yicem çitlenbiğim kilo vermem lazım su 14 gün programını deneyim bi diyorum ni dersin

Kolay gelsin.. Afiyet olsun...
günaydın hanımlar mutlu günler
Mutlu günler Mandalina... nedense seni görünce mandalinaaa isterim diye bağırasım geliyor..:84:

tünaydııın ccanlar ciğerler hade buyrun sabah kahvelerinizi alınnnn cilveli cilveliiii

Eki Görüntüle 185957 Eki Görüntüle 185957

OOO süper ...

ha ha mesajım yanlış yazmışım diyom nereye gitti yazım.. senin yazınla bütünleşmiş kelebek

Son düzenleme:
[/QUOTE]eee kızlar neler yapıyorsunuz flocke de yok sanırım

hemen başlayım
biraz önce kanun kitapçığını dolaba kaldırıyorum dolap kapının yanında kapıya vurma nezaketinde bulunmyan amirim odanın aslında oda değilde ahır olduğunu düşündü sanırımki ahıra bile böyle girilmez hayvanlar ürkmesin diye daldı baktı elimde kitaplar oturmuyorum çalışıyorum takılcaz bir şey bulamadı zaten yüzümde düştü tek kaşım havada kaldı kolay gelsin demek için geldim diyerek gitti öyle bakakaldım arkasından bir gün yüzüne küfür edeceğim günün gelmesi dileğiyle [/QUOTE]

birgün alışıp şu smile yaprmışın...

Son düzenleme:

mevsimi geçti ya ondandır

eee kızlar neler yapıyorsunuz flocke de yok sanırım

hemen başlayım
biraz önce kanun kitapçığını dolaba kaldırıyorum dolap kapının yanında kapıya vurma nezaketinde bulunmyan amirim odanın aslında oda değilde ahır olduğunu düşündü sanırımki ahıra bile böyle girilmez hayvanlar ürkmesin diye daldı baktı elimde kitaplar oturmuyorum çalışıyorum takılcaz bir şey bulamadı zaten yüzümde düştü tek kaşım havada kaldı kolay gelsin demek için geldim diyerek gitti öyle bakakaldım arkasından bir gün yüzüne küfür edeceğim günün gelmesi dileğiyle [/QUOTE]

birgün alışıp şu smile yaprmışın...[/QUOTE]

arkasını döndüğü an yapıyorum zaten

yüzünede emekli oılsam yapacamda daha çoook var

emekliliğime 9 kaldığını düşünürken ve 9 yıl için bitmez geçmez derken az önce gelen telefonla 20 yıl olduğunu öğrendim 2008 de çıkan şu malum düzenlemede bana vuruyormuş kenarına sıkıştırılan bir maddeden çaktırmadan anammm ne edem nerelere gidem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…