- 29 Nisan 2010
- 7.844
- 3.457
- 448
emekliliğime 9 kaldığını düşünürken ve 9 yıl için bitmez geçmez derken az önce gelen telefonla 20 yıl olduğunu öğrendim 2008 de çıkan şu malum düzenlemede bana vuruyormuş kenarına sıkıştırılan bir maddeden çaktırmadan anammm ne edem nerelere gidem
Amaaaanıın... hadi ya nasıl oluyor seni nasıl vuruyor ::44:
enem kelebek,bu yorgunluğun üstüne ööle de bi güsel gider ki!ellerine sağlık.tünaydııın ccanlar ciğerler hade buyrun sabah kahvelerinizi alınnnn cilveli cilveliiii
Eki Görüntüle 185957 Eki Görüntüle 185957
herkese günaydın diyeceeem,öğlen oldu gari.sabahtan beri evde bayram temizliği yapıyom resmen!eşim bi kaç günlüğüne izin almış,birazdan gelecek...o varken hiç bişey yapamıyom evde.barim şimdiden yapiim de bi kaç gün bişeye el sürmiim dediydim.sizlerde de bööle oluyo mu ya?
herkese günaydın diyeceeem,öğlen oldu gari.sabahtan beri evde bayram temizliği yapıyom resmen!eşim bi kaç günlüğüne izin almış,birazdan gelecek...o varken hiç bişey yapamıyom evde.barim şimdiden yapiim de bi kaç gün bişeye el sürmiim dediydim.sizlerde de bööle oluyo mu ya?
hevuk-can nirelerdesin sen yaf?
vurmuşta haberim yokmuş yaa hayatta çalışamam okadarmalulen emekli olurum
senin başına gelen olaylar gördüğün odunluklar yokmu anlatsana biraz
Ablamda ordan bi kaç kez girdim neteama tutup götürdü abılam yasakmışş. sonra annemdeydim orda net yok dün geldim hemen burdayımm :80:
yazayım :44: ama aklıma gelince şimdilik bir odunluk hatırlamıyorum.. Acaba heps odunca hareketlerde bulunuyorda ben mi alıştım ne...
bilemem ki ... bekarlıkğın sultanıyım şimdilik
Aynı mesaj olmuş..
Azıcık doldurayım bari boş kalmasın...
Bir odunluk.. yazayım ... msn de konuşurken bir anda kapatıp birdaha açınca hiç birşey olmamış gibi dvaranan arkadaşlarım acaba odunluk yapmış mı oluyor diye düşündüm şimcik ... ama bend eonlara öyle davranıyorumç.. konuşurken pat diye kapatıyorum ve sonra hiç birşey söylemiyorum...
bana fikir verin şekerlerimm,beimkinin dogum gününne 10 gün kadar kaldı ne alcem ben:44:
oh oh mis gibi bizimde eğitim var gelmeyenleri haşlıyorum
ye kuzum afiyet olsun
eee kızlar neler yapıyorsunuz flocke de yok sanırım
haydi toplanın heyet kuralım çevremizdeki odunlukları bi düşünelim
hemen başlayım
biraz önce kanun kitapçığını dolaba kaldırıyorum dolap kapının yanında kapıya vurma nezaketinde bulunmyan amirim odanın aslında oda değilde ahır olduğunu düşündü sanırımki ahıra bile böyle girilmez hayvanlar ürkmesin diye daldı baktı elimde kitaplar oturmuyorum çalışıyorum takılcaz bir şey bulamadı zaten yüzümde düştü tek kaşım havada kaldı kolay gelsin demek için geldim diyerek gitti öyle bakakaldım arkasından bir gün yüzüne küfür edeceğim günün gelmesi dileğiyle
bana fikir verin şekerlerimm,beimkinin dogum gününne 10 gün kadar kaldı ne alcem ben:44:
bu hediye işleride kötü ya ben doğum günüm yaklaştımı herkese diyorum sen şunu al sen bunu al ihtiyacım olanları söylüyorum ne kimse düşünüyor nede işime yaramayan birşey oluyor oh mis gibi
başka bir birimin amiri her gördüğünde istisnasız bana karışır.
eşinin çok sevdiği yemeği yapabilirsin..Güzel bir parfüm... kravat iğnesi... Kol saati.. cüzdan... ofisen koyabileceği beraber çekineceğiniz bir foto.
eşin romantik değilse dürümcüye götür ve Yada yarım kilo baklava al...
Her zaman onlar bu tür şeylei düşünmez ya bizdefarklı birşey yapabiliriz... hem her hatırladıkça güler
benimde annem anneler günü siparişini iki haftadır hergün veriyor. bakalım en son nede karar kılacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?