Ölümüne Geyik Topiği :-))

Amaaaanıın... hadi ya nasıl oluyor seni nasıl vuruyor ::44:

herkese günaydın diyeceeem,öğlen oldu gari.sabahtan beri evde bayram temizliği yapıyom resmen!eşim bi kaç günlüğüne izin almış,birazdan gelecek...o varken hiç bişey yapamıyom evde.barim şimdiden yapiim de bi kaç gün bişeye el sürmiim dediydim.sizlerde de bööle oluyo mu ya?

Tünaydın flocke, Kelebekimm.. Benim evimi b..k götürüyo bi görsenn iğrençç bi halde hiç bişey yapasım yokk bende temizliğimi bitirirdim o izne çıkmadan rahat oluyoo ev temiz oldumu..

bizde öyle olmuyor eşim evdeyken ben balkonda sigara içiyorum o temizlik yapıyor

vurmuşta haberim yokmuş yaa hayatta çalışamam okadarmalulen emekli olurum

senin başına gelen olaylar gördüğün odunluklar yokmu anlatsana biraz

yazayım :44: ama aklıma gelince şimdilik bir odunluk hatırlamıyorum.. Acaba heps odunca hareketlerde bulunuyorda ben mi alıştım ne...

bilemem ki ... bekarlıkğın sultanıyım şimdilik

Aynı mesaj olmuş..

Azıcık doldurayım bari boş kalmasın...

Bir odunluk.. yazayım ... msn de konuşurken bir anda kapatıp birdaha açınca hiç birşey olmamış gibi dvaranan arkadaşlarım acaba odunluk yapmış mı oluyor diye düşündüm şimcik ... ama bend eonlara öyle davranıyorumç.. konuşurken pat diye kapatıyorum ve sonra hiç birşey söylemiyorum...

Son düzenleme:
Ablamda ordan bi kaç kez girdim nete ama tutup götürdü abılam yasakmışş. sonra annemdeydim orda net yok dün geldim hemen burdayımm :80:

çok durma kuzum buralarda

yazayım :44: ama aklıma gelince şimdilik bir odunluk hatırlamıyorum.. Acaba heps odunca hareketlerde bulunuyorda ben mi alıştım ne...

bilemem ki ... bekarlıkğın sultanıyım şimdilik

alıştın demekki

eneee sendede varmış canım

bana fikir verin şekerlerimm,beimkinin dogum gününne 10 gün kadar kaldı ne alcem ben:44:

bana fikir verin şekerlerimm,beimkinin dogum gününne 10 gün kadar kaldı ne alcem ben:44:

bu hediye işleride kötü ya ben doğum günüm yaklaştımı herkese diyorum sen şunu al sen bunu al ihtiyacım olanları söylüyorum ne kimse düşünüyor nede işime yaramayan birşey oluyor oh mis gibi

başka bir birimin amiri her gördüğünde istisnasız bana karışır.

eşinin çok sevdiği yemeği yapabilirsin..Güzel bir parfüm... kravat iğnesi... Kol saati.. cüzdan... ofisen koyabileceği beraber çekineceğiniz bir foto.

eşin romantik değilse dürümcüye götür ve Yada yarım kilo baklava al...
Her zaman onlar bu tür şeylei düşünmez ya bizdefarklı birşey yapabiliriz... hem her hatırladıkça güler

bu hediye işleride kötü ya ben doğum günüm yaklaştımı herkese diyorum sen şunu al sen bunu al ihtiyacım olanları söylüyorum ne kimse düşünüyor nede işime yaramayan birşey oluyor oh mis gibi

benimde annem anneler günü siparişini iki haftadır hergün veriyor. bakalım en son nede karar kılacak

başka bir birimin amiri her gördüğünde istisnasız bana karışır.

hepsini ateşe verecen

güzelmiş

benimde annem anneler günü siparişini iki haftadır hergün veriyor. bakalım en son nede karar kılacak

karar veremiyor hepsini al

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…