öyledir saolsun .ama söylemeyincede benimicimde kaliyo uyuyomiyorum.
öyle kötüme gittiki oturdum agladim
mesela ben oğlumun doğum gününü öyle yapacağım kendileri birşeyler yaparsa gideceğim ben ayrı yapacağım çünkü onlarında düşünceleri öyle
olur canım ya kesin konusu açılır o zaman birşekilde anlatırsın.böyle durumlarda bişi diyememek tam bir karın ağrısı yaf.bilirim.
karşıdaki insan empati kuramıyor bazı durumlarda sinir bozucu evet ama takmamaya çalış.
yavruna ne yapacağını düşün emin ol rahatlarsın.ben hayallerini kuruyorum yaklaşan doğum günü için ozaman mutlu oluyorum
tek değilsin inan bana bunlar böyle annem.boşver ne söz veriyosun yaf.anlamayana bak ben şunu bilirim bilene can feda bilmeyene elveda.belki yiğenin için yapıyorsun ama bu durumlar böyle.zaman bilmeyenlerin üstün olduğu zaman anlıcan . o yüzden ne kendinden ödün ver nede onlara yaranma gibi durumların olsun anlamayan anlamaz kıymetben de senin dedigin gbi yapmayi düsünüyodum.
böyle yapica onlar iste bende sigortalar atti.
kiz bide hep eltimin kizina mevlütsekeri icin sepet yaptirmis hani bana özel türkiye den getirtti.tamm benim var ama ona yapiyon bunu neden ayiriyon ki.
görümcem battaniye yapmis vermis benimkine yine yok. yanlis anlam kiskanmiyorum ama üzülüyorum. ben onun kizina dgm günü icin kücük bebekle pasta sözü veriyorum o ne yapiyo.
tek değilsin inan bana bunlar böyle annem.boşver ne söz veriyosun yaf.anlamayana bak ben şunu bilirim bilene can feda bilmeyene elveda.belki yiğenin için yapıyorsun ama bu durumlar böyle.zaman bilmeyenlerin üstün olduğu zaman anlıcan . o yüzden ne kendinden ödün ver nede onlara yaranma gibi durumların olsun anlamayan anlamaz kıymet
saol hayatim ya iyiki tekrardan gelmis de anlatmisim ohh biraz rahatladim.bir yas dgm gnü mü oglunun.
evet canım doğumumda hiç bi haltlarını görmedim içimde bir uktedir ne mevlüt ne bişi sevmeye gelince severler amenna kurukurya canını seviyim durumları yani küçük büyük ne olursa hani durum falanda var.bende böyle bir düşünce içindeyim işte
Selamlar bayanlar
Hoca camide vaaz veriyor; kizlariniza pantalon giydirmeyin,saclarini actirmayin,makyaj yaptirmayin.
Cemaatten birisi; hocam sizin kizda sacini aciyor makyaj yapiyor.
Hoca;ALLAH için benim kiza yakisiyor.
hos geldin.
Allah iylligini versin hic gülesim yoktu.
düsüncelerinde haklisin.
öyleler zaten ben ona da sasirdim nAasil oldu da kendileri yapiyolar.baktilar eltimin elinden gelmez ilk cocugunada bunlar yapmis mevlüttü kendisi yapaamam demisde,
bunu da kesin dediler elmi yaparda eltisi yapamaz ikisini bir yapalim bnde arada kaynadim .eminim ki dek gelmeseydi kizlarimz bunlar bana yapmazdi bisey.nedense bende ne varsa eltimede aynisini kendileri yapiyolar böyle örgü felan .birde o türk geleneklerini pek bilmez.
Selamlar bayanlar
Hoca camide vaaz veriyor; kizlariniza pantalon giydirmeyin,saclarini actirmayin,makyaj yaptirmayin.
Cemaatten birisi; hocam sizin kizda sacini aciyor makyaj yapiyor.
Hoca;ALLAH için benim kiza yakisiyor.
hoşgeldin rüzgargülü ben bu fıkrayı biilidim
hosbuldumarkadassiz kaldim araniza alin lutfeeennn
saol sweedy.
senide sktmbayada dertliymism ya
hosbuldumhmm gulmemenizden anlamaliydim
ne demek canısı hayatın çivis çıkmış boşversene dertte neymiş at gülüm at at çöpe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?