Ölümüne Geyik Topiği :-))

öyledir saolsun .ama söylemeyincede benimicimde kaliyo uyuyomiyorum.
öyle kötüme gittiki oturdum agladim

olur canım ya kesin konusu açılır o zaman birşekilde anlatırsın.böyle durumlarda bişi diyememek tam bir karın ağrısı yaf.bilirim.
karşıdaki insan empati kuramıyor bazı durumlarda sinir bozucu evet ama takmamaya çalış.
yavruna ne yapacağını düşün emin ol rahatlarsın.ben hayallerini kuruyorum yaklaşan doğum günü için ozaman mutlu oluyorum:69:

mesela ben oğlumun doğum gününü öyle yapacağım kendileri birşeyler yaparsa gideceğim ben ayrı yapacağım çünkü onlarında düşünceleri öyle

olur canım ya kesin konusu açılır o zaman birşekilde anlatırsın.böyle durumlarda bişi diyememek tam bir karın ağrısı yaf.bilirim.
karşıdaki insan empati kuramıyor bazı durumlarda sinir bozucu evet ama takmamaya çalış.
yavruna ne yapacağını düşün emin ol rahatlarsın.ben hayallerini kuruyorum yaklaşan doğum günü için ozaman mutlu oluyorum:69:

saol hayatim ya iyiki tekrardan gelmis de anlatmisim ohh biraz rahatladim.bir yas dgm gnü mü oglunun.

ben de senin dedigin gbi yapmayi düsünüyodum.
böyle yapica onlar iste bende sigortalar atti.
kiz bide hep eltimin kizina mevlütsekeri icin sepet yaptirmis hani bana özel türkiye den getirtti.tamm benim var ama ona yapiyon bunu neden ayiriyon ki.
görümcem battaniye yapmis vermis benimkine yine yok. yanlis anlam kiskanmiyorum ama üzülüyorum. ben onun kizina dgm günü icin kücük bebekle pasta sözü veriyorum o ne yapiyo.
tek değilsin inan bana bunlar böyle annem.boşver ne söz veriyosun yaf.anlamayana bak ben şunu bilirim bilene can feda bilmeyene elveda.belki yiğenin için yapıyorsun ama bu durumlar böyle.zaman bilmeyenlerin üstün olduğu zaman anlıcan . o yüzden ne kendinden ödün ver nede onlara yaranma gibi durumların olsun anlamayan anlamaz kıymet

tek değilsin inan bana bunlar böyle annem.boşver ne söz veriyosun yaf.anlamayana bak ben şunu bilirim bilene can feda bilmeyene elveda.belki yiğenin için yapıyorsun ama bu durumlar böyle.zaman bilmeyenlerin üstün olduğu zaman anlıcan . o yüzden ne kendinden ödün ver nede onlara yaranma gibi durumların olsun anlamayan anlamaz kıymet

haklisin canmm.

saol hayatim ya iyiki tekrardan gelmis de anlatmisim ohh biraz rahatladim.bir yas dgm gnü mü oglunun.

evet canım doğumumda hiç bi haltlarını görmedim içimde bir uktedir ne mevlüt ne bişi sevmeye gelince severler amenna kurukurya canını seviyim durumları yani küçük büyük ne olursa hani durum falanda var.bende böyle bir düşünce içindeyim işte

Selamlar bayanlar :54:
Hoca camide vaaz veriyor; kizlariniza pantalon giydirmeyin,saclarini actirmayin,makyaj yaptirmayin.
Cemaatten birisi; hocam sizin kizda sacini aciyor makyaj yapiyor.
Hoca;ALLAH için benim kiza yakisiyor.

:60:

evet canım doğumumda hiç bi haltlarını görmedim içimde bir uktedir ne mevlüt ne bişi sevmeye gelince severler amenna kurukurya canını seviyim durumları yani küçük büyük ne olursa hani durum falanda var.bende böyle bir düşünce içindeyim işte

düsüncelerinde haklisin.
öyleler zaten ben ona da sasirdim nAasil oldu da kendileri yapiyolar.baktilar eltimin elinden gelmez ilk cocugunada bunlar yapmis mevlüttü kendisi yapaamam demisde,
bunu da kesin dediler elmi yaparda eltisi yapamaz ikisini bir yapalim bnde arada kaynadim .eminim ki dek gelmeseydi kizlarimz bunlar bana yapmazdi bisey.nedense bende ne varsa eltimede aynisini kendileri yapiyolar böyle örgü felan .birde o türk geleneklerini pek bilmez.

düsüncelerinde haklisin.
öyleler zaten ben ona da sasirdim nAasil oldu da kendileri yapiyolar.baktilar eltimin elinden gelmez ilk cocugunada bunlar yapmis mevlüttü kendisi yapaamam demisde,
bunu da kesin dediler elmi yaparda eltisi yapamaz ikisini bir yapalim bnde arada kaynadim .eminim ki dek gelmeseydi kizlarimz bunlar bana yapmazdi bisey.nedense bende ne varsa eltimede aynisini kendileri yapiyolar böyle örgü felan .birde o türk geleneklerini pek bilmez.

alaaa gördün mü şunların ettiğine yapmadı diyemicekler. zöynk çokta fifi derim elmi yapsında bi ağızları kapansın.:6:

Selamlar bayanlar :54:
Hoca camide vaaz veriyor; kizlariniza pantalon giydirmeyin,saclarini actirmayin,makyaj yaptirmayin.
Cemaatten birisi; hocam sizin kizda sacini aciyor makyaj yapiyor.
Hoca;ALLAH için benim kiza yakisiyor.

:60:

hoşgeldin rüzgargülü ben bu fıkrayı biilidim:9:

Evliymişiz Gibi
Soğuk ve karlı bir gecede tipiden yolunu kaybeden bir işadamı ve sekreteri arabalarını terketmek zorunda kalırlar ve uzun bir yürüyüşten sonra üşümüş ve ıslanmış durumdayken bir kulube bulurlar.Kulubede bir yatak, bir uyku tulumu ve birsürü battaniye bulunmaktadır. Geceyi geçirmeye hazırlanırlar ve işadamı bir centilmen olarak, yatağı sekreterine verir. Ben yerde uyku tulumunda uyurum, der. Sekreter yatağa yatar, adam uyku tulumunun içine girerek fermuarı çeker. Bir süre sonra tam uyumak üzereyken, sekreterinin sesini duyar: - Efendim, ben çok üşüyorum. Adam fermuarı açar, uyku tulumundan çıkar, bir battaniye alıp kadının üzerine örter, tekrar uyku tulumuna girer, tam uyumak üzereyken yine sekreterinin sesini duyar: - Efendim, ben hala çok üşüyorum. Adam yine fermuarı indirir, tulumdan çıkar, bir battaniye daha alıp kadının üstüne örter, uyku tulumuna girerek fermuarı çeker. Tam uykuya dalacağı sırada yine duyar: - Ben yine çoooook üşüyorum. Adam yattığı yerden: - Bir fikrim var, der. Burası ıssız bir yer. Neler olduğunu kimse göremez, istersen evliymişiz gibi davranabiliriz. Genç kadın kıkırdar: - Tamam, bana göre hava hoş. Adam yattığı yerden avazı çıktığı kadar bağırır: - Öyleyse kalk ve kahrolası battaniyeyi kendin al

Back
X