Ölümüne Geyik Topiği :-))

yok ben dezenfekte ettim ağzını kezzap döktüm merak etme

anam durup durup bana takıyorsun korkuyorum senden hee

aşeriyormusun two geçengünde neydi birşey daha diyordun kayısnın olmamış hali
çağla istiyordum mandalnam
eriği zamanında yemek lazım yahu buraya gelmiş markette gördüm öle parlak neyim değildi alasım vardı ama beğenmedim ağacından yiyelim zamanı gelsinde

aklımı okuyorsun tuğçe
ımmmm
beynel sünnet olasım geldi çil çil çilliyi görünce
ahaha öldüm gülmekten

kezzap diyorsun tırstım ben sende:18:
kız yüzüme dökmeyi geçtin direk ağzıma döktün
ne yapayım bu kadar güzel, samimi ve tatlı olmasaydın

sana dökmedim kezzabı siminin ağzına döktüm dezenfekte ettim duruladım merak etme

mevsimim geçti artık posası bile kalmadı

heh çağla kesin aşeriyon sen

olur çillileri yollarsanız
evet duymuştum bir ülkede adetleriymiş

evliyim zaten önce boşayım tekrar aynı kocayı alayım yollarsan
kocan başıma iş çıkardın diye sonra o kezzabını bana limonata niyetine içirmesin:26:
o zaman yeğen yap demokraside çareler tükenmez

sizin gib teyzeler can kurban niye ola kanka yengenimi sevmiin?

sevmemek değil çocuklara deli olurum ama abimle yengemin bu çocuğu kullanmalarından endişeliyim.
gerçi şimdiden başladılar. çocuk odasını biz alıyoruz. sağlık sigortasını biz yaptıracağız hı birde doğumdan sonra yenge hanım bizde 5i bir yerde istiyor.

en son amerikan veya alman hastanesinde doğum yaptıracağını söyledi bizde kabul etmedik diye bir ay küstü bizimle abimle yengem

kocan başıma iş çıkardın diye sonra o kezzabını bana limonata niyetine içirmesin:26:
o zaman yeğen yap demokraside çareler tükenmez

cıks birşey yapmaz da sonra tekrar nikah kıymazsa benle seni ben bulurum
Allahım verirse olacak bende dört gözle bebiş yolları gözlüyorum

evet ama annem bu aralar portakala takmış durumda olduğu için hala alıyoruz. tadı berbat tabi

suyunu çık iç yemek için tadı kötü gerçekten

bazı gereksiz mahlukatlar kadınlar zevk almasın diye yaptırıyorlardı hala yapan ülkeler var sanırım.
neden dünya üzerinde hep ikinci sınıf insan konumundayız halbuki biz olmasak hayatları olmazdı.
ahhhhh ahhhh biliyolarda bilmezlikten geliyolar
bazen komplo teorisi üretip mutasyona falan uğrayacağımızdan korkuyorum.:18:
bi kalkıyomuşuz kafamızın üstünde el kulağımızdan burun neyim çıkıyomuş aboooooo

hadi ya biz aralardan derlere gitmişiz desene bizimkiler bırak oda takımını bi atlet kilot dahi almadılar 5i bir yerde de neymiş bi dal ot bilenem getirmemişlerdi borçlan doğum yaptım ben. bu insanlar neden karşısındakini kullanmaya çalışırlar anlamam ki dede babane olarak tabi birşeyler yaparsınız siz bundan eminim ama birinin zoruyla yapmak can sıkıcı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…