parka çıkaracaktım arkadaşı geldi şincik...kelebeğin topiğine cvp yazdım gari.deli gibi bekar prens bakındım yok beğenmiyo,william da william diyo...biliyorum flockemm yazdım kelebegimin topıcınde de aklım sizdeydi vala sabahtan beri minik flockem naptı diye
kıs bulalım şuna şööle en soylusundan bi tene...fena bozuldu,halini görseydin hele...tv'ye bakıp:'alçak!'dedi odasına gitti.senin kıza damatmı yok flockeem biz ona daha ne yakışıklılarını buluruz
selam rüzgargülü,özlettin kendini yaf...selam ben geldim :26: nasilsiniz ?
kıs bulalım şuna şööle en soylusundan bi tene...fena bozuldu,halini görseydin hele...tv'ye bakıp:'alçak!'dedi odasına gitti.
selam ben geldim :26: nasilsiniz ?
selam rüzgargülü,özlettin kendini yaf...
bitoşş çok sıkıldım ben artı uyku da çöktü masada uyuyup kalcam şincik
laf aramızda kızda güzel kız hani...senin kız alem yaaaa çok güldüm şimdii...
Mahalledeki sapıklarsayfasındaydım.. biden fatmagül aklıma geldi... içim sıkıldı... dağlara taşlara.. aman yarabbim sen koruu.
neler yapmadık ki...çok şey kaçırdın gari...nihat doğanla adaya gittik,prens william'a sünnet yaptık,bi cenazeye katıldık,sevmediğimiz insanlara işkence yaptık...say say bitmez...bende sizi ozledimhic vaktim yok cesitli faaliyetlerden daha dogrusu mecburum, vakit oldurecek cok seyim var yoruldum yaw naptiniz gorusmeyeli
laf aramızda kızda güzel kız hani...
hönk?nası yani????bende şimdi parmağımı deldirdim :) uykuyu açtığından emin ol
neler yapmadık ki...çok şey kaçırdın gari...nihat doğanla adaya gittik,prens william'a sünnet yaptık,bi cenazeye katıldık,sevmediğimiz insanlara işkence yaptık...say say bitmez...
tam cenaze sayılmazdı gari...eşime hiç alakası olmadığı taaaa uzaktan bi akrabasının vefat haberi üzerine geyik çevirmiştik.adamı hiç tanımıyodum bilem.bir tek cenazeyi kacirmisim
tam cenaze sayılmazdı gari...eşime hiç alakası olmadığı taaaa uzaktan bi akrabasının vefat haberi üzerine geyik çevirmiştik.adamı hiç tanımıyodum bilem.
çıkıyom ben şincik,arkadaşınla dalaştı kız gitti,aliim şunu bi havalandırayım bari.bana netten damat bulun.william tipli bişey olsun ona göre...geldim şekerlermmbulalım flockem arastırma yapak gari küçük flockeme rüzgargülüm hosgelmıssın
basiniz sagolsun..
tucem bidenem nerdesin gel kollarima
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?