Ölümüne Geyik Topiği :-))

biliyorum flockemm yazdım kelebegimin topıcınde de aklım sizdeydi vala sabahtan beri minik flockem naptı diye
parka çıkaracaktım arkadaşı geldi şincik...kelebeğin topiğine cvp yazdım gari.deli gibi bekar prens bakındım yok beğenmiyo,william da william diyo...

bende sizi ozledim hic vaktim yok cesitli faaliyetlerden daha dogrusu mecburum, vakit oldurecek cok seyim var yoruldum yaw naptiniz gorusmeyeli
neler yapmadık ki...çok şey kaçırdın gari...nihat doğanla adaya gittik,prens william'a sünnet yaptık,bi cenazeye katıldık,sevmediğimiz insanlara işkence yaptık...say say bitmez...

geldim şekerlermm bulalım flockem arastırma yapak gari küçük flockeme rüzgargülüm hosgelmıssın

geldim şekerlermm bulalım flockem arastırma yapak gari küçük flockeme rüzgargülüm hosgelmıssın
çıkıyom ben şincik,arkadaşınla dalaştı kız gitti,aliim şunu bi havalandırayım bari.bana netten damat bulun.william tipli bişey olsun ona göre...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…