Ölümüne Geyik Topiği :-))

yolda kalp krizi geçiren vatandaşa meraktan başına toplanan vatandaşlardan biri arabada iki çoçunu bırakıp koşmuş kalabalığa ne oluyor diye döndüğünde bir çocuğunla araba yokmuş

olabilir valla bir kere beni işyerinde biri aradı

alo
-merhaba mücella hanıımla görüşebilirmiyim?
öle biri yok burda efendim
-mücella yokmu?
yok efendim yanlış aradınız burası işyeri
-peki mücella hanımın numarası ne?

hos buldum günaydin tatlum.

iyyyyy bana nihat dogan demeyin ay bu adamin bir zamanlar dizisi bile vardi.
iyyyyyyy.
bakarim bak kafami bozma eski meslegime dönerim bütün kizlari götürrüm öteye he
o da mı dizi çevirdi ya rab! ne zaman oldu bu talihsizlik?ya elmi,sen direk nihat doğanı uyutsana gazozunla.....bağlat at bi köşeye...

Acun Ilıcalı’nın hem yapımcı hem sunucu olarak imza attığı “Survivor” yeni bölümünde şöhretlerle halkı karşı karşıya getiriyor.

Yarışmanın yapılacağı adada halktan 7 kişiye karşı mücadele verecek 7 ünlü belirlendi: Özge Ulusoy, Nihat Doğan, Ebru Destan, Derya Büyükuncu, Zeynep Tunuslu, Asena ve Pascal Nouma bu sezonun yeni ünlü yarışmacıları olacak.

bir ada bu duruma nasıl katlansın

aklıma gelmişken yazayım

bir gün telefon çaldı yengem koştu açtı telefonu
alo
efendim
oğlumun mu arkadaşısın
buyur evladım
ne demek ne rahatsızlığı evladım buyur söyle

yengemden ses yok renk yok sanki heykel gibi duruyor su filan verdik tokatladık derken meğer kibar sapık teyzecim nasılsın bir şey sorabilirmiyim oğlunun arkadaşıyım filan diyor yengem sor diyince bomba soru geliyor ............. kadın put kesildi resmen

günaydınlarrrrrr sabah ı şerifleriniz hayırola horanta

aman nerde zıbıdım uyandı bende hemencecik damlayı verdim
hos geldin
o da mı dizi çevirdi ya rab! ne zaman oldu bu talihsizlik?ya elmi,sen direk nihat doğanı uyutsana gazozunla.....bağlat at bi köşeye...

ay kiz ben onu ne yapiyim yazik gazozuma

haklısın be burcum,bunu ileride karanlık tarih diye bilem okuturlar ada halkının çocuklarına....

yani. ünlüler pes eder kesin .

anacigmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…