gülüyorum ama,bunu yapan da çıkar eminim....son rakamlar sürekli değişiyor her gün yeni numara çıkarıyorlar biri de oturup 118 den başlayıp 118 10 sonra 118 11 sonra 118 20 filan gidebilir sırf meraktan
ayrıca bu 118 80,80,80 diye söylüyolar ya reklamda.inanıyom ki,her 3vatandaşımızdan 1 bu numarayı bööle çeviriyorduraralarında belki de bi kaçı 118 kere 80'i çevirmeye çalışıyordur!bizim için karışık bi reklam olmuş bu bence....
gülüyorum ama,bunu yapan da çıkar eminim....
hos buldum günaydin tatlum.aslm hoşgeldin günaydın
nihat doğanın haritasını çıkarıyorduk elmi-can kusura bakma....
aman nerde zıbıdım uyandı bende hemencecik damlayı verdimayrıca bugün sweedy iptal durumda olur herhalde,baksana dörtlere kadar burdaymış!
olabilir valla bir kere beni işyerinde biri aradı
alo
-merhaba mücella hanıımla görüşebilirmiyim?
öle biri yok burda efendim
-mücella yokmu?
yok efendim yanlış aradınız burası işyeri
-peki mücella hanımın numarası ne?
alo
-mücella yokmu?
o da mı dizi çevirdi ya rab! ne zaman oldu bu talihsizlik?ya elmi,sen direk nihat doğanı uyutsana gazozunla.....bağlat at bi köşeye...hos buldum günaydin tatlum.
iyyyyy bana nihat dogan demeyin ay bu adamin bir zamanlar dizisi bile vardi.
iyyyyyyy.
bakarim bak kafami bozma eski meslegime dönerim bütün kizlari götürrüm öteye he
kiz numara verseydin yazik yaa
günaydın elmi?sweedy?
bu benim idrüüüs'ten de iyimiş....ya yaşlılardı öle genç felan olsaydı işletirdim ama zaten dumur oldum
alo
-mücella yokmu?
bu benim idrüüüs'ten de iyimiş....
hos geldingünaydınlarrrrrr sabah ı şerifleriniz hayırola horanta
aman nerde zıbıdım uyandı bende hemencecik damlayı verdim
o da mı dizi çevirdi ya rab! ne zaman oldu bu talihsizlik?ya elmi,sen direk nihat doğanı uyutsana gazozunla.....bağlat at bi köşeye...
haklısın be burcum,bunu ileride karanlık tarih diye bilem okuturlar ada halkının çocuklarına....Acun Ilıcalı’nın hem yapımcı hem sunucu olarak imza attığı “Survivor” yeni bölümünde şöhretlerle halkı karşı karşıya getiriyor.
Yarışmanın yapılacağı adada halktan 7 kişiye karşı mücadele verecek 7 ünlü belirlendi: Özge Ulusoy, Nihat Doğan, Ebru Destan, Derya Büyükuncu, Zeynep Tunuslu, Asena ve Pascal Nouma bu sezonun yeni ünlü yarışmacıları olacak.
bir ada bu duruma nasıl katlansın
yani. ünlüler pes eder kesin .Acun Ilıcalı’nın hem yapımcı hem sunucu olarak imza attığı “Survivor” yeni bölümünde şöhretlerle halkı karşı karşıya getiriyor.
Yarışmanın yapılacağı adada halktan 7 kişiye karşı mücadele verecek 7 ünlü belirlendi: Özge Ulusoy, Nihat Doğan, Ebru Destan, Derya Büyükuncu, Zeynep Tunuslu, Asena ve Pascal Nouma bu sezonun yeni ünlü yarışmacıları olacak.
bir ada bu duruma nasıl katlansın
aklıma gelmişken yazayım
bir gün telefon çaldı yengem koştu açtı telefonu
alo
efendim
oğlumun mu arkadaşısın
buyur evladım
ne demek ne rahatsızlığı evladım buyur söyle
yengemden ses yok renk yok sanki heykel gibi duruyor su filan verdik tokatladık derken meğer kibar sapık teyzecim nasılsın bir şey sorabilirmiyim oğlunun arkadaşıyım filan diyor yengem sor diyince bomba soru geliyor ............. kadın put kesildi resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?