Ölümüne Geyik Topiği :-))

hımmm tamam ozaman...anlaştıkkk
kaleşnikofla vurulmuş galibaa ...biraz derin mevzular var sanırım
valla ööle gibi görünüyo....bugün yarın belli olur kimin neden ettiği...alacak-verecek meselesidir büyük bi olasılıkla.

azcık yoğunum geçmişi okumadan son sayfadan konulara dalıyorum bugün

iboya ne olmuş kim vurmuş neden bellimi

azcık yoğunum geçmişi okumadan son sayfadan konulara dalıyorum bugün

iboya ne olmuş kim vurmuş neden bellimi
valla başından vurulmuş.kalaşnikofla vurulması önce pkk'yı gündeme getirmiş sonna mobese kameralarından bunların ıraklı ortaklarından olduğu ortaya çıkmış.şüphe bunlar daha tabe.ibo'nun durumu ciddi.hayati tehlikeyi atlatamamış beyinde kanama devam ediyomuş.

selamin hello bacularr
kiz gercek olay mi?
uy elmim gelmiş......
:78:
ona başlı başına katlanmak zaten yaşam mücadelesi gerektirecek bir olay

aynen katiliyom

geçmiş olsun

aman gündemi değiştirelim nihat doğan survivora katılacakmış

yeni ünlüler çiftliği desene bol kapris bol reklam kokan hareketler

ona başlı başına katlanmak zaten yaşam mücadelesi gerektirecek bir olay

süpersin cuk oturdu bu laf

Yakışırrrr O BİR FENOMENN....
Nihat Doğan Olmak ; Nimet Çubukcuyla Dalga Geçen Öğrencilere ; Nimetle Şaka Olmaz. Diyebilmektir

Nihat Doğan Olmak ; Tavuk Göğüsünü Müşteriye Südyenle Servis Etmektir

Nihat Doğan Olmak ; Okul Numarasını Unutunca 118 80'i Arayabilmektir.

Nihat Doğan Olmak ; İnanırmısınız .. Annemle ßabam Aynı Gün Evlenmişler. Diyebilmektir .

Nihat Doğan Olmak ; Arkadaşı 0.5 Uç İstediğinde , 0.7 Uç Verip Üstü Kalsın . Diyebilmektir .

Dün Arkadaşlarım ; Rakı Balık Güzel Olur Dedi Akvaryuma Rakı Attım Bütün Balıklar Öldü.Bumudur Güzellik Anlayışınız ?

Nihat Doğan Olmak ; Fatmagül'ün Suçu Ne ? Dizisini İzleyip , ' Fatmagül'ün Bi Suç Yok , Bütün Suç Orda Kıza Tecavüz Edilirken İzleyen Kameramanlardadır. Diyebilmektir Kaynakwh webhatti.com:

Nihat Doğan Olmak ; Geçen Bir Tabela Gördüm ; ' ßuraya Park Yapılmaz ' Yazıyordu.Sinirlendim Çocuklar Nerede Oynayacak O Zaman ?

HEPİMİZ BİR NİHAT DOĞANIZZ

aynen nihat doğanın survivora katılcağını duyan ada kendini derin sulara gömmüş ve normal doğan sezeryan doğan ve nihat doğan survivorda diye geyik yapmışlar
.......ben onun ilk klibini hatırlıyom.sivri sinek sesinle 'kırdın kalbimi....gel al gönlümü.'diyodu ve bi duvar köşesinde her kırdın kalbimi değişinde bi cam şişe kırıyordu.ben de koltukta oturmuş bunu bize neden yaptığını soruyordum kendi kendime

çok ii ya!gaza geldim şincik,yürüyün taksime,alın elinize dövizlerinizi pankartlarınızı,bağırcas orda:Hepimiz bir nihat doğanız

akvaryum balık muhabbeti iyiymiş

ayrıca bu 118 80,80,80 diye söylüyolar ya reklamda.inanıyom ki,her 3vatandaşımızdan 1 bu numarayı bööle çeviriyorduraralarında belki de bi kaçı 118 kere 80'i çevirmeye çalışıyordur!bizim için karışık bi reklam olmuş bu bence....

ama ben selam virdim niye kimsecikler almiyo selami mi
bu güne bu gün elmi alcoyuz nerde görülmüs alcolarin slminin alinmadigi.

son rakamlar sürekli değişiyor her gün yeni numara çıkarıyorlar biri de oturup 118 den başlayıp 118 10 sonra 118 11 sonra 118 20 filan gidebilir sırf meraktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…