ben de sana atfen demedim zatigenel olarak dedim.
valla ööle gibi görünüyo....bugün yarın belli olur kimin neden ettiği...alacak-verecek meselesidir büyük bi olasılıkla.hımmm tamam ozaman...anlaştıkkk
kaleşnikofla vurulmuş galibaa ...biraz derin mevzular var sanırım
valla başından vurulmuş.kalaşnikofla vurulması önce pkk'yı gündeme getirmiş sonna mobese kameralarından bunların ıraklı ortaklarından olduğu ortaya çıkmış.şüphe bunlar daha tabe.ibo'nun durumu ciddi.hayati tehlikeyi atlatamamış beyinde kanama devam ediyomuş.azcık yoğunum geçmişi okumadan son sayfadan konulara dalıyorum bugün
iboya ne olmuş kim vurmuş neden bellimi
ben de sana atfen demedim zatigenel olarak dedim.
ona başlı başına katlanmak zaten yaşam mücadelesi gerektirecek bir olayaman gündemi değiştirelim nihat doğan survivora katılacakmış
ona başlı başına katlanmak zaten yaşam mücadelesi gerektirecek bir olay
gastelere de bi göz attım bu sabah da,yurdumun insanından bi haber var...erzurumda bi amca otobüsle bi yere gidiyormuş,mola vermişler bi yerde.amca inmiş.tekrar bindiğinde otobüsteki millete dönüp sormuş:'Hele dadaşlar bi bakın,ben bu otobosun mu yolcusuyam?'diye...sabah sabah buna çok güldüm!
uy elmim gelmiş......
valla başından vurulmuş.kalaşnikofla vurulması önce pkk'yı gündeme getirmiş sonna mobese kameralarından bunların ıraklı ortaklarından olduğu ortaya çıkmış.şüphe bunlar daha tabe.ibo'nun durumu ciddi.hayati tehlikeyi atlatamamış beyinde kanama devam ediyomuş.
aman gündemi değiştirelim nihat doğan survivora katılacakmış
aynen nihat doğanın survivora katılcağını duyan ada kendini derin sulara gömmüş ve normal doğan sezeryan doğan ve nihat doğan survivorda diye geyik yapmışlar
çok ii ya!gaza geldim şincik,yürüyün taksime,alın elinize dövizlerinizi pankartlarınızı,bağırcas orda:Hepimiz bir nihat doğanızYakışırrrrO BİR FENOMENN....
Nihat Doğan Olmak ; Nimet Çubukcuyla Dalga Geçen Öğrencilere ; Nimetle Şaka Olmaz. Diyebilmektir
Nihat Doğan Olmak ; Tavuk Göğüsünü Müşteriye Südyenle Servis Etmektir
Nihat Doğan Olmak ; Okul Numarasını Unutunca 118 80'i Arayabilmektir.
Nihat Doğan Olmak ; İnanırmısınız .. Annemle ßabam Aynı Gün Evlenmişler. Diyebilmektir .
Nihat Doğan Olmak ; Arkadaşı 0.5 Uç İstediğinde , 0.7 Uç Verip Üstü Kalsın . Diyebilmektir .
Dün Arkadaşlarım ; Rakı Balık Güzel Olur Dedi Akvaryuma Rakı Attım Bütün Balıklar Öldü.Bumudur Güzellik Anlayışınız ?
Nihat Doğan Olmak ; Fatmagül'ün Suçu Ne ? Dizisini İzleyip , ' Fatmagül'ün Bi Suç Yok , Bütün Suç Orda Kıza Tecavüz Edilirken İzleyen Kameramanlardadır. Diyebilmektir Kaynakwh webhatti.com:
Nihat Doğan Olmak ; Geçen Bir Tabela Gördüm ; ' ßuraya Park Yapılmaz ' Yazıyordu.Sinirlendim Çocuklar Nerede Oynayacak O Zaman ?
HEPİMİZ BİR NİHAT DOĞANIZZ
YakışırrrrO BİR FENOMENN....
Nihat Doğan Olmak ; Nimet Çubukcuyla Dalga Geçen Öğrencilere ; Nimetle Şaka Olmaz. Diyebilmektir
Nihat Doğan Olmak ; Tavuk Göğüsünü Müşteriye Südyenle Servis Etmektir
Nihat Doğan Olmak ; Okul Numarasını Unutunca 118 80'i Arayabilmektir.
Nihat Doğan Olmak ; İnanırmısınız .. Annemle ßabam Aynı Gün Evlenmişler. Diyebilmektir .
Nihat Doğan Olmak ; Arkadaşı 0.5 Uç İstediğinde , 0.7 Uç Verip Üstü Kalsın . Diyebilmektir .
Dün Arkadaşlarım ; Rakı Balık Güzel Olur Dedi Akvaryuma Rakı Attım Bütün Balıklar Öldü.Bumudur Güzellik Anlayışınız ?
Nihat Doğan Olmak ; Fatmagül'ün Suçu Ne ? Dizisini İzleyip , ' Fatmagül'ün Bi Suç Yok , Bütün Suç Orda Kıza Tecavüz Edilirken İzleyen Kameramanlardadır. Diyebilmektir Kaynakwh webhatti.com:
Nihat Doğan Olmak ; Geçen Bir Tabela Gördüm ; ' ßuraya Park Yapılmaz ' Yazıyordu.Sinirlendim Çocuklar Nerede Oynayacak O Zaman ?
HEPİMİZ BİR NİHAT DOĞANIZZ
ayrıca bu 118 80,80,80 diye söylüyolar ya reklamda.inanıyom ki,her 3vatandaşımızdan 1 bu numarayı bööle çeviriyorduraralarında belki de bi kaçı 118 kere 80'i çevirmeye çalışıyordur!bizim için karışık bi reklam olmuş bu bence....
ama ben selam virdim niye kimsecikler almiyo selami mi
bu güne bu gün elmi alcoyuz nerde görülmüs alcolarin slminin alinmadigi.
nihat doğanın haritasını çıkarıyorduk elmi-can kusura bakma....ama ben selam virdim niye kimsecikler almiyo selami mi
bu güne bu gün elmi alcoyuz nerde görülmüs alcolarin slminin alinmadigi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?