Ölümüne Geyik Topiği :-))

yok sweedy'm insan sınırını bilmeli,dur'u anlamalı....yoksam eğlence kaçar iş saçma sapan boyuta varır...

sen sapmastın flocke'm ben sana güveniyom işin şakası ben senin içtiğini duyunca şaşırdım eccük okader

yok sweedy'm insan sınırını bilmeli,dur'u anlamalı....yoksam eğlence kaçar iş saçma sapan boyuta varır...
aynı düşünüyorum canım hani şöyle yakınlarınla tatilde olsan olurda iş yemeği gibi şeylerde zaten herkez birbirini süzer dimi

aynı düşünüyorum canım hani şöyle yakınlarınla tatilde olsan olurda iş yemeği gibi şeylerde zaten herkez birbirini süzer dimi
evet... ne konuştuğunu bileceksin,sağ sola yalpalamayacaksın...taşkınlık yapmayacaksın.içmenin adabı budur.

evet... ne konuştuğunu bileceksin,sağ sola yalpalamayacaksın...taşkınlık yapmayacaksın.içmenin adabı budur.
bende aynı düşünüyorum kızkardeşim bir birada sarhoş olur onedenle içmez ben içsem sakinleşirim zaten öyle sabit bakıyormuşum eşim öyle diyo ama kendimi kaybedicek kadar sarhoş olmadım hiç..zaten ben sevmiyorum sarhoş olmayı arada bir bira olabilir...

sabit mi bakıyon???

sarhoş olunca işin tadı kaçıyo bence az iç öz iç dimi

eşimde öyle gevşemez benim içince hafif neşelenir okadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…