yok sweedy'm insan sınırını bilmeli,dur'u anlamalı....yoksam eğlence kaçar iş saçma sapan boyuta varır...
aynı düşünüyorum canım hani şöyle yakınlarınla tatilde olsan olurda iş yemeği gibi şeylerde zaten herkez birbirini süzer dimiyok sweedy'm insan sınırını bilmeli,dur'u anlamalı....yoksam eğlence kaçar iş saçma sapan boyuta varır...
kıs ayda yılda bi...sebep olcek de,ortam uycak da,anca o vakit....bööle zamanlarda he diyom...sen sapmastın flocke'm ben sana güveniyom işin şakası ben senin içtiğini duyunca şaşırdım eccük okader
evet... ne konuştuğunu bileceksin,sağ sola yalpalamayacaksın...taşkınlık yapmayacaksın.içmenin adabı budur.aynı düşünüyorum canım hani şöyle yakınlarınla tatilde olsan olurda iş yemeği gibi şeylerde zaten herkez birbirini süzer dimi
kıs ayda yılda bi...sebep olcek de,ortam uycak da,anca o vakit....bööle zamanlarda he diyom...
bende aynı düşünüyorum kızkardeşim bir birada sarhoş olur onedenle içmez ben içsem sakinleşirim zaten öyle sabit bakıyormuşum eşim öyle diyo ama kendimi kaybedicek kadar sarhoş olmadım hiç..zaten ben sevmiyorum sarhoş olmayı arada bir bira olabilir...evet... ne konuştuğunu bileceksin,sağ sola yalpalamayacaksın...taşkınlık yapmayacaksın.içmenin adabı budur.
datlu cadı hoşgelmişsen
sabit mi bakıyon???bende aynı düşünüyorum kızkardeşim bir birada sarhoş olur onedenle içmez ben içsem sakinleşirim zaten öyle sabit bakıyormuşum eşim öyle diyo ama kendimi kaybedicek kadar sarhoş olmadım hiç..zaten ben sevmiyorum sarhoş olmayı arada bir bira olabilir...
geldinmi canımhoş buldum canım
burcu kız geçmiş olsun emniyet, karakol.oldum yaniii
burcu emniyete mi gitti gene???hoş buldum canım
burcu kız geçmiş olsun emniyet, karakol.oldum yaniii
sabit mi bakıyon???
he anladım. ben kullanmıyom canımgeldinmi canım
bizde içmekten bahsediyorduk içki yani..
burcu emniyete mi gitti gene???
oooooy çok güldürdün beni
ciddi öyleymişim yav sabit sabit bakıyomuşum göslerimi kocaman açıp..
bende neşeli insanları severim kendimde öyle olsaydım keşkeoooooy çok güldürdün benibenim çenem düşüyo....aciip matrak ortam yaratıyom...
yok yaf,biri bunu şahit göstermiş alakasız bi konuda....ben bu olay kapandı sanıyordum...onun için gene mi dedim.arada gidiyo galiab, heç garipsemedin
bende neşeli insanları severim kendimde öyle olsaydım keşke
benimki aynı kalır...şişeyi devirse genem de aynı kalır...gram değişiklik olmuyo adamda...eşimde öyle gevşemez benim içince hafif neşelenir okadar
yok yaf,biri bunu şahit göstermiş alakasız bi konuda....ben bu olay kapandı sanıyordum...onun için gene mi dedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?