sağolasın burcummmmmgeçmiş olsun swedymmm
ahhhh ahhh bi bilsem dün akşam şıp diye oldum:2:geçmiş olsun ne gribi yaz geldi yav
merhaba kızlar nasılsınız bakem?Eki Görüntüle 201818 mis gibi çay demledim içmek isteyen buyursun
sweedymm nörüyon
geçmiş olsun sweedy'm,bu mevsimin hastalığı da pek bi pis olur....nörüym anam nefes almıya çalışıyom sürünüyom grib olmuşum sen nörüyon canısı?
floke nasılsın kurtlarını dökmüssüngeçmiş olsun sweedy'm,bu mevsimin hastalığı da pek bi pis olur....
geçmiş olsun sweedy'm,bu mevsimin hastalığı da pek bi pis olur....
heee 3. biradan sonra eşimin kaşı gözü ayrı ayrı oynamaya başladı oturduğu yerden...floke nasılsın kurtlarını dökmüssün
yemek vardı geçen cuma,eşimin iş arkadaşlarıyla eşleriyle filan...kafayı bulmadım ama pek bi neşelendim...pisss ki ne pissağolasın patroniçem hayırdır ne kurtları dökmesi neşe veren damarlarda gezen alkol söle bakem bana
yemek vardı geçen cuma,eşimin iş arkadaşlarıyla eşleriyle filan...kafayı bulmadım ama pek bi neşelendim...
yok sweedy'm insan sınırını bilmeli,dur'u anlamalı....yoksam eğlence kaçar iş saçma sapan boyuta varır...hımmm oh iimş içmişken kafayıda bulacaktın şeker
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?