Ölümüne Geyik Topiği :-))

kaldık gene başbaşa bu yeni elemanlarda patron gidince hemen topukladılarrr

kısçeler ben accuk dolanem forumda ne var ne yok sonna oğlumu almaya gitcem bugün bilemediniz yarın grşrz inşallah... öpüyorum sizi...:79:

bı resim gördüm sen ekledin sandım ben böle adam resmi vardı sanırım azcuk gördüm noldukı kım yapmış nıye yapmış

yok burcu ne bilim gıcıklık olsun diyerekten koymuş galiba patron şikayette bulundu sanırım yönetici gelip resimleri kaldırdı okadar yani

burcu tam parisle dadluma buradan giderseniz istifa ederseniz işkence yaparız geçmiş sayfaları okuyun yazdım ki arkamdan saniye geçmeden işkence fotoları ekledi biri zamanlama harikaydı

Oo sabah hareketli saatler yaşanmış...Ben ise hastanedeydim amanın sonuçlarım 1 haftaya göre 3 misli atrmış

kavuştuumtopiğime yaşasın

ne sonucu neyin var

kan değerlerim 1 hafta önce düşük çıkmıştı... 1 hafta sonra tekrar ölçüm yapıldı.. ilaç kullandım 6 ay yükselmesi gerekirken yükselmedi... 1 hafta da ilacın dozunu artırdık düzeldi kan seviyem doldu taştı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…