geçmiş olsunkan değerlerim 1 hafta önce düşük çıkmıştı... 1 hafta sonra tekrar ölçüm yapıldı.. ilaç kullandım 6 ay yükselmesi gerekirken yükselmedi... 1 hafta da ilacın dozunu artırdık düzeldi kan seviyem doldu taştı...
kan değerlerim 1 hafta önce düşük çıkmıştı... 1 hafta sonra tekrar ölçüm yapıldı.. ilaç kullandım 6 ay yükselmesi gerekirken yükselmedi... 1 hafta da ilacın dozunu artırdık düzeldi kan seviyem doldu taştı...
slmmmmm:79::79::79:selam millet.
geçmiş olsun
geçmiş olsun canım Allah bie daha göstermesin ufak yada büyük hiç bir hastalığı vermesin
selam millet.
canım ne yapalım işte evde iş güç uğraşıyoruz sen şu an çalışmıyorsun değilmi...Napıyosunuz
canım ne yapalım işte evde iş güç uğraşıyoruz sen şu an çalışmıyorsun değilmi...
hoş geldinnn hazalcımcadum yalniz kaldim la topikte
paris ve polyss de gitmis.
selam komsular bu arada :80:
hoş geldinnn hazalcım
cadum yalniz kaldim la topikte
paris ve polyss de gitmis.
Selam komsular bu arada :80:
ivit sessiz sessiz bişiy ler olıyyy pek hayra alemet değill bu durumhosbulduk burcum sizin topikte sessiz kalmiss
gel kız gel burada bizim. Ha ora ha bura . :81:
he yaaa topic topictirrr yaneee yan komsu gibigel kız gel burada bizim. Ha ora ha bura . :81:
heee bende bi bura bı ora yoruldum gari bıyere durak artık zaten 3 müz varısgeldim cadum ama burcudan baska kimse yok ne oldu yaf herkes dagilmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?