Ölümüne Geyik Topiği :-))

burcuuuuuuuuuuuuu

geldim yemek yemeğe gittim arkadaşıma yemek ısmarlattım baluk yedim hımmm

şimdide eğitime gidiyorum diksiyonumu düzeltecekler bakalım

burcuuuuuuuuuuuuu

geldim yemek yemeğe gittim arkadaşıma yemek ısmarlattım baluk yedim hımmm

şimdide eğitime gidiyorum diksiyonumu düzeltecekler bakalım

ne iş yapıyon merak ettim. bol küfür dinlediğine göre halka açık bi işe olmalı:44:

twocummm sana daha şimdiden hakaret eden danayı kurban et gitsin be güzelimm.. senin gibi iyi niyetli düşünceli insanı daha çok arar çok vurur kafasını taşlara çatar da bi cadaloza anlar kıymetini ama asıl marifet yanındayken kıymet bilmesiydi... her şerde bir hayır vardır canım benimm... evlendikten sonra bu hakaretleri tseydi dönüşüde çok zor olurdu... allahtan başından göstermiş yüzünü hakkında hayırlısı olmuş.. zati burcumun da dediği gibi eğer o senin kaderinse hiç kimse bunu değiştiremez... sakın canını sıkma....

kelebeğimm gerçekten inşallah dediğin gibii olur. bilmedi işte,yeri geldi hep alttan aldım ama yine bilmedi ama geç de olsa anlasın istiyorum değerimi en azından içim rahat eder o zaman. hayırlısı böyleymiş kelebeğim sağol desteğin için

selam canlarım kelebek balık yediniz afiyet olsun canım benim...
bizde dün akşam iki tane enginar vardı eşim tavuk almış kemiksiz kalça onu kızarttım domatesli makarna
eşime yine kızdım
çünki duşa girdi traş oldu ve saat 23 te yedik yemeyi bayağı bozuldum ama çok belli etmedim anladı ama ..

enginar hariç benim menüü
buralarda enginar bulmak imkansız zati. hş bulsamda pişirmeyi bilmiyom:26:

bana diyebilirsin

datluumm

herzaman yanındayım canım benimmmm

hımmmm enginaaar bayılırım olsada yesemmmm... ben sana örretiverem enginar pişirmeyi gariii

canım dünyanın en kolay yemeklerinde biri
enginar spyulmuş ikiye bölünmüş satıyorlar burada limonlu suyun içinde
eğer kesilmemişse kalın kabuğu kes ikiye böl ortadan soğan gini
limonlu suda beklet sonra o suyu dök normal suya koy bir kaç dakika
diğer yandan soğan küp küp minik doğranmış havuç küp ve minik bezelye hazırla ve geniş tencereye
enginarları diz çukur yerler sana dönük olucak içine bu malzemeyi koy tuz ve yağ
su koy soğuk enginarın üstüne kadar ve malzemenin
orta ateşte pişir enginar yumuşayınca altını kapat dinlenmeye al suyunu çekerse pişmeden az az sıcak su ilave edersin duruma göre ama sağlık için yap aile bireylerine

şöylede yapılabilir isteğe bağlı
soğan önce khavuçla kavrulur yumuşayınca bezelye de konur biraz kavrulur ve sudan çıkan enginarların üzerine konur
su ilave edilip pişirilir üsteki gibi ikiside iyi oldu denedim kızlar....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…