sultan geç karşıma döktür sende de ne numarala varmış hee şu figürleri bada öğret bacım
tuğçem canım çok üzüldümdün baya tartıstık iş hakaret boyutunun da üstüne çıkmaya başladı artık. ben iyi yaklastıkça üstüme çıktı. bagırdı çağırdı.soğumus gibiydi zati.böylesi daha hayırlı ikimiz için dedim ve bitti
hoşgeldiniz kızlar bir ben kaldım kimse konuşmuyor sahnede bırakıp gittiler beni
tuğçem canım çok üzüldümsenin kıymetini bilemedi demek hep içimden senin iyimser iyi kalpli biri olduğunu düşünmüşümdür espiri kaldırıyorsun hemen sinirlenmiyosun seninle evlenicek kişi şanslı kendi kaybeder...
belki aklı başına gelir ama şimdiden seni üzmesi hayra alamet değil....
hürremim mandalinam
topiğimizin tüm diğer üyeleri tünaydın hepinize .......
hoşgeldiniz kızlar bir ben kaldım kimse konuşmuyor sahnede bırakıp gittiler beni
canım saol hoşbulduktünaydın..Crycım...Hoşgeldin sende...
aşk olsun yettim gari... yemeklerden aldım geldim hemencecik...
cnm ya sorma ben koysam neyse kızım yapıyor hayatım arkadaşlarımla hep benmi konuşucakmışım sen yazmayı bilmiyorsun diyorum cevap şu simgelerle anlatırım derdimi :)
canım oda katılsın sohbetecnm ya sorma ben koysam neyse kızım yapıyor hayatım arkadaşlarımla hep benmi konuşucakmışım sen yazmayı bilmiyorsun diyorum cevap şu simgelerle anlatırım derdimi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?