- 29 Nisan 2010
- 7.844
- 3.457
- 448
Rujla filan biraz görüntü iyi olur ha..Korktunmiki canım benim hiç çıkmadı Annem korkunca yada hasta olunca onda çıkıyo..İyii eğlenceler canımcım
:79:gunaydınlar :79:
Eki Görüntüle 204515 kızlar dediğinizi yaptım krem keten takımı giydim fön çektirdim
kendimi biraz yaşlı buldum 30 yaşların ortasındayım artıkın
hürremim saol beğendiğin için hava kapalı gibi burada bende yemek yapıcam şimdi sen nasılsın canım nasıl gidiyo..
bayıldımmmmmmm cryptıcım masallahın varbenimkinden haberler var. çok mutluymus zaten soğumus ben onun yolundan çoktan çekilmiştim demiş.:26: naparsa yapsın artık kendi yönüme dogru ilerlicem ben de
beşik kertmesi yaparız cimcime..saçların woooowww ötesi olmuşaşkitom cizeellllll oğlunada gelin adayı yazır yaneeee ama uyyorrr benm kız:82:
tuğçem bir erkek efendi ise çıktığı kız için konuşmaz boşver seni kırıyordu o zaten daha çıkarken kıran evlenince ne yapar daha çok kısmetlerin çıkıcak yaşın çok küçük zatennbayıldımmmmmmm cryptıcım masallahın varbenimkinden haberler var. çok mutluymus zaten soğumus ben onun yolundan çoktan çekilmiştim demiş.:26: naparsa yapsın artık kendi yönüme dogru ilerlicem ben de
canım benim cildim karma ve sivilce problemi çok yaşadım ama önüne geçtim sabunla yıkamayalı çok uzun yıllar oldu dr bıraktırmıştı hep jelle halan yıkarım ama 23 defa yıkamam gerek çünki yağlanıyobenim de teyzemde çıkardı... stres kaynaklıymış... bende genelde sivilce çıkar. sık sık cildimi temizlerim yağlı cildde mi oluşuyor ki...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?