Ölümüne Geyik Topiği :-))

Rujla filan biraz görüntü iyi olur ha..Korktunmiki canım benim hiç çıkmadı Annem korkunca yada hasta olunca onda çıkıyo..İyii eğlenceler canımcım

benim de teyzemde çıkardı... stres kaynaklıymış... bende genelde sivilce çıkar. sık sık cildimi temizlerim yağlı cildde mi oluşuyor ki...

benim annem havlu kullanımından der... temiz havluya siler sadece kendi evinde kullanır havluyu... kimsenin evind ehavlu kullanmaz...aslında dikkat etmek lazım ..genelde açık tenlilerde oluyor...

hürremim tuğçem güzel bir iş günü geçirmenizi dilerim dün faotaraf çektik oğlumla benim koyucam buraya..

kızlar dediğinizi yaptım krem keten takımı giydim fön çektirdim
kendimi biraz yaşlı buldum 30 yaşların ortasındayım artıkın

hürremim saol beğendiğin için hava kapalı gibi burada bende yemek yapıcam şimdi sen nasılsın canım nasıl gidiyo..

hürremim saol beğendiğin için hava kapalı gibi burada bende yemek yapıcam şimdi sen nasılsın canım nasıl gidiyo..

Burda yağmur yağıyor. Hava hem güneşli hem yağmurlu ..İlginç değil mi

ben sıkıldım ... oyun oynuyorum sürekli... ne yapayım.

saçların woooowww ötesi olmuş aşkitom cizeellllll oğlunada gelin adayı yazır yaneeee ama uyyorrr benm kız:82:

bayıldımmmmmmm cryptıcım masallahın var benimkinden haberler var. çok mutluymus zaten soğumus ben onun yolundan çoktan çekilmiştim demiş.:26: naparsa yapsın artık kendi yönüme dogru ilerlicem ben de

bayıldımmmmmmm cryptıcım masallahın var benimkinden haberler var. çok mutluymus zaten soğumus ben onun yolundan çoktan çekilmiştim demiş.:26: naparsa yapsın artık kendi yönüme dogru ilerlicem ben de

Twocum seninde umrunda olmasın seni incitmek için yapıyor... Boşver tatlım senin de mesajın.. O kim ben tanıyamadım arkadaşı anımsayamadım olsun.kim laf getirdiyse sende bundna sonra aynı cevabı ver.. Ben de onunla ismini bir daha almıycam de...

Sen umursamayınca daha değerli oluyorsun...

tuğçem bir erkek efendi ise çıktığı kız için konuşmaz boşver seni kırıyordu o zaten daha çıkarken kıran evlenince ne yapar daha çok kısmetlerin çıkıcak yaşın çok küçük zatenn

benim de teyzemde çıkardı... stres kaynaklıymış... bende genelde sivilce çıkar. sık sık cildimi temizlerim yağlı cildde mi oluşuyor ki...
canım benim cildim karma ve sivilce problemi çok yaşadım ama önüne geçtim sabunla yıkamayalı çok uzun yıllar oldu dr bıraktırmıştı hep jelle halan yıkarım ama 23 defa yıkamam gerek çünki yağlanıyo
temizlik konusundaki yazdıklarındoğru
havlum ayrı benim eşimi kendi titiz ilk evlendiğimizde bana havlusunu göstermişti bu benim diye iyi demiştim bende misafirinkide ayrı
ben sivilcemi çok kurcalamam aslında ama bazen sıkıntıdan kurcalıyorum dudağımın üstünde minik bir sivilce vardı oynadım onunla ertesi gün kocaman bir uçuğa dönüşmüş....

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…