yalan mı?gerçekleri gözüne soktum sadece...daha da sürdürebilirdim bunu ya,kaşınmadan değiştirdi kanalı...
çam balını al canım sen saçına sür iyi gelir annem.kız cryptik ben senin dediğin gbi tenime sürdüm bkere çıkmadı vallahi kanattım dahada bıraktım almıyomkendim
onu bende yapıyomm kı dıyomkı bunlar kıllı geziyolar nette gördüm pisler bıde ole poz vermişler diye oda tiksiniyoyalan mı?gerçekleri gözüne soktum sadece...daha da sürdürebilirdim bunu ya,kaşınmadan değiştirdi kanalı...
temammm yafvrummmm yat dinlennnhazır kız arkadaşına gitmişken accuk yatiim ben.parasetamol'le kendime biraz fazla deney yaptım galiba,başım dönüyo gari.
sonna gelirim genem....
japonun neresını beğenmiş laaaadimi yaaa benmkide bir ara japonlara takdıydı ben size bir buliiim baktığım resimlere getiriyim gösterdim bak didim onnarın makyajsız halleri doğuştan kör bde bunnar ıyy didiii çekik göz nireee bunnar niree dur hele bi forumda vardı
nası yaneee naptın kı
hazır kız arkadaşına gitmişken accuk yatiim ben.parasetamol'le kendime biraz fazla deney yaptım galiba,başım dönüyo gari.
sonna gelirim genem....
haaaa evet evether zaman sıkı topuz, pontolon caket takım (gri, siyah, lacivert) giyordum ve kafa bilgisayara veya dosyaya gömülü haldeydim.kimsenin yüzüne bakmadan konuşuyordum. arkadaşlar birgün branç düzenlediler. saçlarım açık ve maşalı (bu kadar uzun olduğunu ilk defa gördüler), üzerimde incecik bir elbise, gözlerimde güneş gözlüğü ilk defa makyajlı ve yüzümde bir tebessüm el sallıyorum kimse aldırış etmiyor.en son yanlarına gittim sen kızmışın yauf biz seni robat sanıyorduk hep böyle ol demişlerdi. tanımadıklarını söylediğimde baya gülmüştüm.
kesınlıkleeeee:80:insan kendine bakınca çok değişiyor
annemmmm napıyon kuzucum
insan kendine bakınca çok değişiyor
haaaa evet evetbende senın tersını yapsam tanımazlar herhaldee
bende resmı gıyenemıym zatı devlettede calışmıyom jean giyigorum hep hepi topu 2 tane kumas pantolum var etegım hec yokyaşımdan çok daha ters giyindiğim için bazen robot falan sanıyorlar. resmi olmak çok zor yauf
Eki Görüntüle 203845 Eki Görüntüle 203846 Eki Görüntüle 203847 sonunda eklenti ekledim galiba bayadır yapmamıştım unutmusum burcumm bekliyorum hayatım yorumlarını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?