Ölümüne Geyik Topiği :-))

ahhh tuğcem ahhh bu sefer beynele katılıyorum heççç kısma sen nekadar yumuşaksın ole ya bı tlfna tav oluyosun adam dıycek yapıyorum ediyorum hakaret edıyorum yussuz hemen kanıyo tav oluyo dıycek gene yapacak ve nasılsa affeder diycek barı kabul etcektın azcık surundurseydın barı nahhh suraya yazıyom kısa zamanda gene aynısı olcak olmazsa tukurun garı suratıma

ben bi kerem kk ya gelince hemencik sen online mısın die bakıyom sen heeeç yoksun bu aralar da geceleri fazla yorgun olduğum için erken uykum geliyoo...

hevuk cannn ben gelem kuzum senle ama benim iki böcüğüm var onları netcez ?? :26:

sen soyutla bizden kendini sonraa ben özleyim seni sonna sen neden gelmeyon de bana...

Günaydın herkeşlere alın topiğinizi emanetii..
Sinek minek geçirtmedim...
Öpüyorum sizleri arada benden bahsedin barii okuyorum ben muhabbettte olmayınca içim burkuluyo
Ben yatmaya gidiyorum...:87:

yarın az uyu yada erken yat muhabbete gel bakem özlesim ben seni... bak yoksam şarkı sölücem şimdi sana dağlaraaa çıkemm kurt yesiinnn beniiiii.....

bananeyse neden bu kadar sinirleniyorum.:44:
haklısın canım sen. Insan arkadaşının ezilmesine tahammül edemiyo ben bile çok tanımama ma rağmen kolay kolay dönmesin ve asla özür dilemesin diyorum. Sizki epeydir tanışıyosunuz haklısın tepkilerinde

aleyküm selam nasılsın bakem;?

iyiiym çok şükür canım. Idare ediyok işte
Sizlerde iyisinizdir inşallah

burcu nedense sinirden kuduruyorum kardeşimde böyle süründürsene azcık ne tav oluyorsun hemen

ay canım bende aynı dertten muzdaribim. Anamura gidcez bizde ama yalnız. Arkadaş yok. En iyisi sende o tarafa gel arkideş oluruz

burcu nedense sinirden kuduruyorum kardeşimde böyle süründürsene azcık ne tav oluyorsun hemen
kıs ben neler ederdım tlfonu acmazım tumden kapatırdım deli edrdım sonra çölde serap gormus gıbı olurdu garibim evdede ole kusersek ole kolay koly barışmam ben agzımı bı kapatırım actırmak ıcın deli olur

ay bende iş yerinde uğraşıyorum milletin üstüne mi atlasam diye bekliyorum.

burcu ben 3 ay abime öyle yaptım çocuk hem kesenin ağzını açtı hemde tövbe edip bir daha kızdırmadı.

ay bende iş yerinde uğraşıyorum milletin üstüne mi atlasam diye bekliyorum.
niye atlıyon kız milletin üstüne :44:. Uzun eşek mi oynuyonuz

çok yaşa datlum
sende gör datlum
aman ne iyiymişisn burcu. Yapı meselesi işte ben hiç küs duramam . Susarsam çatlarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…