günaydın datlum noldu nie üzgünsün:26:
ama bu sefer daha temkinliyim beynelcim. ben olan gelişmeleri hep sölücem mrk etme
Selam kızlar günaydın:2:
Sen gelme zaten hiç buralara mitingleremi gidiyosun yoksam..
Kızlar benim kocişin silahı var getirin eltilerinizi elma koyup kafalarına atış yapalım bakalım kim daha iyi silah kullanıyo..
Bende tatile gitmek istiyorum:84: Kociş yer ayarlıycakmış bana armutludan ama kimse yok gidicek tekte gitmek istemiyorum Arkadaşının hanımı var eşimin onunla gidin diyoo ama pek muhabbetim yok naapsamki
Başka arkadaşımla gidicektik yer ayarladık ev tuttuk Yalovoda Abim gelicek benimle bide dedi bende gitmedyorum kendileri gitsin napıyım abisiyle aynı evde tesettürlüyüm bide
İlk defa Karadeniz turuna degilde tatile gidicektim nappsamkii...Benimle birirniz tatile gelin...
Tüp bebek yaptırdığımda eşim kullandı senelik iznini Akçaabata gitti..
sen soyutla bizden kendini sonraa ben özleyim seni sonna sen neden gelmeyon de bana...Criptic ben bazen gündüzleride geliyorum Flocke yle annenizi nasıl bitkisel hayata sokardınızda tanuşmuştuk sonna eşinize ilk nezaman rezil oldunuz son geldiğimiz radde burası Ölümüne geyik..Bu aralar keyfim yok gündüz girmiyorum o nedenle soyutladım kendimi bira..
Günaydın herkeşlere alın topiğinizi emanetii..
Sinek minek geçirtmedim...
Öpüyorum sizleri arada benden bahsedin barii okuyorum ben muhabbettte olmayınca içim burkuluyo
Ben yatmaya gidiyorum...:87:
haklısın canım sen. Insan arkadaşının ezilmesine tahammül edemiyo ben bile çok tanımama ma rağmen kolay kolay dönmesin ve asla özür dilemesin diyorum. Sizki epeydir tanışıyosunuz haklısın tepkilerindebananeyse neden bu kadar sinirleniyorum.:44:
aleyküm selam nasılsın bakem;?
ahhh tuğcem ahhh bu sefer beynele katılıyorum heççç kısma sen nekadar yumuşaksın ole ya bı tlfna tav oluyosun adam dıycek yapıyorum ediyorum hakaret edıyorum yussuz hemen kanıyo tav oluyo dıycek gene yapacak ve nasılsa affeder diycek barı kabul etcektın azcık surundurseydın barı nahhh suraya yazıyom kısa zamanda gene aynısı olcak olmazsa tukurun garı suratıma
sen gelme zaten hiç buralara mitingleremi gidiyosun yoksam..
Kızlar benim kocişin silahı var getirin eltilerinizi elma koyup kafalarına atış yapalım bakalım kim daha iyi silah kullanıyo..
Bende tatile gitmek istiyorum:84: Kociş yer ayarlıycakmış bana armutludan ama kimse yok gidicek tekte gitmek istemiyorum Arkadaşının hanımı var eşimin onunla gidin diyoo ama pek muhabbetim yok naapsamki
Başka arkadaşımla gidicektik yer ayarladık ev tuttuk yalovoda abim gelicek benimle bide dedi bende gitmedyorum kendileri gitsin napıyım abisiyle aynı evde tesettürlüyüm bide
Ilk defa karadeniz turuna degilde tatile gidicektim nappsamkii...benimle birirniz tatile gelin...
Tüp bebek yaptırdığımda eşim kullandı senelik iznini akçaabata gitti..
kıs ben neler ederdım tlfonu acmazım tumden kapatırdım deli edrdım sonra çölde serap gormus gıbı olurdu garibim evdede ole kusersek ole kolay koly barışmam ben agzımı bı kapatırım actırmak ıcın deli olurburcu nedense sinirden kuduruyorum kardeşimde böyle süründürsene azcık ne tav oluyorsun hemen
haklısın canım sen. Insan arkadaşının ezilmesine tahammül edemiyo ben bile çok tanımama ma rağmen kolay kolay dönmesin ve asla özür dilemesin diyorum. Sizki epeydir tanışıyosunuz haklısın tepkilerinde
iyiiym çok şükür canım. Idare ediyok işte
Sizlerde iyisinizdir inşallah
kıs ben neler ederdım tlfonu acmazım tumden kapatırdım deli edrdım sonra çölde serap gormus gıbı olurdu garibim evdede ole kusersek ole kolay koly barışmam ben agzımı bı kapatırım actırmak ıcın deli olur
hade bakem bekliyosssenemm bugün bizim müdürden usb bellegı kapabilirsem resmımı koyayım size kızlaraklıma geldi şincik
Selam kızlar günaydın:2:
kısçeler :92::92: günaydın canlarım hepicinizeee.....
niye atlıyon kız milletin üstüne :44:. Uzun eşek mi oynuyonuzay bende iş yerinde uğraşıyorum milletin üstüne mi atlasam diye bekliyorum.
sende gör datlumçok yaşa datlum
aman ne iyiymişisn burcu. Yapı meselesi işte ben hiç küs duramam . Susarsam çatlarımkıs ben neler ederdım tlfonu acmazım tumden kapatırdım deli edrdım sonra çölde serap gormus gıbı olurdu garibim evdede ole kusersek ole kolay koly barışmam ben agzımı bı kapatırım actırmak ıcın deli olur
burcummm beynelimmm çok seviyorum siziiiiyi ki varsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?