Ölümüne Geyik Topiği :-))

ÇOk merak ettim neden bahsediyorlar

gunaydınlarrrr ooooo beynelim çsay tavsankanıı
Günaydıınn burcuuummmmmmmm
günaydın burcum eh siz saklanınca ben hazırlayayım tavşanında kanı olsun tam olsun dediydim.
ÇAylar çok güzeldiiiiiiiii saol canım...
günaydınnn fıstıklarımm beynelim süpersinnn.

twocuuum günaydıııınnnnnnnnnnn

herkesler günaydın

kıslarrr şok haber dün benimki aramıs annemle konuşmus ben de uykuluydum. alo alo diyorum sonradan anladım o oldugunu benim beklemiş aramamı çok özlemiş beni. konustuk 2 saat boyunca ikimizin de çok hatası oldu fln dedi. bugün annemlerle görüşcekmiş. benle de tabi.

gene mı barıştın kuzum ya sen akıllanmazsın garı

ah ah canım.... hayırlı olsun bakalım ... bu kadar kolay affertmeseydin keşkeeeee...

tuğçe yemin ederim sen adamı kanser edersin. Delimisin nesin anlamadım. Mazoşist bu defa süründür bari Allahını seversen kendine neden bu kadar işkence ediyorsun?

dışarıda işlerim var... görüşmek üzereeee....tekrar gelicem...

enemmm niye kızdınıız bana çok

düşün bakalım neden ben seni arayacak demişmiydim. Tuğçeye güvenmiyorum barışır demişmiydim.şimdi bizim kız özür diler demişmiydim? henüz dilemedin ama konuşma esnasında eminimki karşılıklı çok yanlışımız oldu bir daha yapmayacağım özür dielrim dersin sen

demedim beynelim askolsun

demedim beynelim askolsun

sana karşı acımasız olan ben değilim kendinsin. Korkarımki bu şekilde devam edip evlenirsen ilerde çocuğunlla tek başına kalır veya birgün bir yerlerden dönmesini bekleyeceğin adamı yolunu gözlersin.çok tatlı bir kızsın.emin ol karşına başka fırsatlarda çıkacaktır.dua edeceğim senin için ama insan 7 sinden neyse 70inde de odur.

ama bu sefer daha temkinliyim beynelcim. ben olan gelişmeleri hep sölücem mrk etme

enemm bugün bizim müdürden usb bellegı kapabilirsem resmımı koyayım size kızlar aklıma geldi şincik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…