- 29 Nisan 2010
- 7.844
- 3.457
- 448
Hoşgeldinnnnnnnnn..
Ya erkek midir bilmiyorum ama dedigim gibi kesin sapıktı.
Çünkü telkinle göğüs büyütme topiğinde iri göğüslerimin resimlerini size yollayabilirim demişti.
Bende sen o fotoları baska yere gönder demisitm.
Hani mazimiz eski arkadasla
O zamandan beri kıl oluyorum.
Günaydıınn burcuuummmmmmmmgunaydınlarrrr ooooo beynelim çsay tavsankanıı
ÇAylar çok güzeldiiiiiiiii saol canım...günaydın burcum eh siz saklanınca ben hazırlayayım tavşanında kanı olsun tam olsun dediydim.
günaydınnn fıstıklarımmbeynelim süpersinnn.
gene mı barıştın kuzum ya sen akıllanmazsın garıkıslarrr şok haber dün benimki aramıs annemle konuşmus ben de uykuluydum. alo alo diyorum sonradan anladım o oldugunubenim beklemiş aramamı çok özlemiş beni. konustuk 2 saat boyunca ikimizin de çok hatası oldu fln dedi. bugün annemlerle görüşcekmiş. benle de tabi.
günaydınnn fıstıklarımmbeynelim süpersinnn.
ÇOk merak ettim neden bahsediyorlar
Günaydıınn burcuuummmmmmmm
ÇAylar çok güzeldiiiiiiiii saol canım...
twocuuum günaydıııınnnnnnnnnnn
herkesler günaydın
kıslarrr şok haber dün benimki aramıs annemle konuşmus ben de uykuluydum. alo alo diyorum sonradan anladım o oldugunubenim beklemiş aramamı çok özlemiş beni. konustuk 2 saat boyunca ikimizin de çok hatası oldu fln dedi. bugün annemlerle görüşcekmiş. benle de tabi.
kıslarrr şok haber dün benimki aramıs annemle konuşmus ben de uykuluydum. alo alo diyorum sonradan anladım o oldugunubenim beklemiş aramamı çok özlemiş beni. konustuk 2 saat boyunca ikimizin de çok hatası oldu fln dedi. bugün annemlerle görüşcekmiş. benle de tabi.
gene mı barıştın kuzum ya sen akıllanmazsın garı
ah ah canım.... hayırlı olsun bakalım ... bu kadar kolay affertmeseydin keşkeeeee...
Beyneliiim
dışarıda işlerim var... görüşmek üzereeee....tekrar gelicem...
enemmm niye kızdınıız bana çok
düşün bakalım neden ben seni arayacak demişmiydim. Tuğçeye güvenmiyorum barışır demişmiydim.şimdi bizim kız özür diler demişmiydim? henüz dilemedin ama konuşma esnasında eminimki karşılıklı çok yanlışımız oldu bir daha yapmayacağım özür dielrim dersin sen
demedim beynelim askolsun
sana karşı acımasız olan ben değilim kendinsin. Korkarımki bu şekilde devam edip evlenirsen ilerde çocuğunlla tek başına kalır veya birgün bir yerlerden dönmesini bekleyeceğin adamı yolunu gözlersin.çok tatlı bir kızsın.emin ol karşına başka fırsatlarda çıkacaktır.dua edeceğim senin için ama insan 7 sinden neyse 70inde de odur.
Selam kızlar günaydın:2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?