Sen söyleyince açtım benimde pisikolojim bozuk bu olaylar filan baya etkiliyo bizim hayal güzümüzün bile alamayacağı gerçekler bunlar
Dün haber okuyim dedim biri çocugunu kesmiş biri doğramış biri kocası aldattı sanmışşş.
Bunlar insanı baya etkiliyo hayır desekte..
İlacı kafaya takmamak hayatım görmezden gelmek..
Suu hayırlı olsun Biraz bekleseniz düğün için herşeyi yoluna koyup olsa olmamı..
Canım yüzünde ne vardı ki:26:
imam hatp mezunuyum ay rezil oldum vallahi unuttum inan ki öğret,yolardı bize sen googldan ara bence
suugibi inş paranızı birktirir evlenirsiniz aşkitom
googledan ne diye arayacağız gııı
hevuk seni bralarda görürmüydük gündüz vakti hoşgelmişsen uykunmu kaçtı canım
gııı dicenki evlilik için en güzel dualar ne bliiim her türlü yaz işte çıkar ama
tuğçe yardım et editör hanım resimlerin sayfasını soruyor çabuk ol......
hayırlısı olsun bitoşummm
Sağol canım evet bizde öyle yapıyoruz zaten başkada sansımız yok,
Sivilce onun için ilaç içiyordum fakat kocaman bir kisttik çıktı yüzümde felan çok şükür ki bitti..
l..
cyrptıcım cımcımem yetişmiş yogundum bakamadım kusura kalma bitanemsuyum valla ben tam gaz devam bir ayrılık geçmişti basımızdan bugün itibariyle iyiyiz bakalım zaman neler göstercek bize
ben sana küsüm beni anma sen
tuğçem güzelim herşeyde bir hayır vardır bir tanem sen seviyorsun zaten demekki sevilecek yönleri varki seviyorsun her şey gönlünce olsun canımcyrptıcım cımcımem yetişmiş yogundum bakamadım kusura kalma bitanemsuyum valla ben tam gaz devam bir ayrılık geçmişti basımızdan bugün itibariyle iyiyiz bakalım zaman neler göstercek bize
cimcime saolasın canım yavben sana küsüm beni anma sen
cyrptıcım cımcımem yetişmiş yogundum bakamadım kusura kalma bitanemsuyum valla ben tam gaz devam bir ayrılık geçmişti basımızdan bugün itibariyle iyiyiz bakalım zaman neler göstercek bize
hevukum ne den moralin bozuldu canım herşeye üzülmeEvet görünmüyodum dün sohbet ettik başlıklı kızla sonra
Sbah 5 te yada 6 da uyudum tel..çaldı sabah açmıycaktım ama ısrarla yarım saat çaldı arayan Abimdi moralim bozuldu uykum kaçtı dahada uyuyamadım oturuyorum 9.da uyandım yani..
tuğçem güzelim herşeyde bir hayır vardır bir tanem sen seviyorsun zaten demekki sevilecek yönleri varki seviyorsun her şey gönlünce olsun canım
cimcime saolasın canım yav
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?