Ölümüne Geyik Topiği :-))

hayatım bunlar bizim burda var ve okadar doğalki biz gemlikte oturuyoruz geçen eşimin uzaktan bir akrabası 15 yaşındakız 30 yaşında adamla görülmüş eşim bile karakola gitti kızı komalık etmişler abisi nezarete girmiş ay ben bunları duymaya tahammül edemiyorum ben gamsız olmak istiyorum artık yaaa

tuğçe yardım et editör hanım resimlerin sayfasını soruyor çabuk ol......

Suu hayırlı olsun Biraz bekleseniz düğün için herşeyi yoluna koyup olsa olmamı..
Canım yüzünde ne vardı ki:26:

Sağol canım evet bizde öyle yapıyoruz zaten başkada sansımız yok,
Sivilce onun için ilaç içiyordum fakat kocaman bir kisttik çıktı yüzümde felan çok şükür ki bitti..

imam hatp mezunuyum ay rezil oldum vallahi unuttum inan ki öğret,yolardı bize sen googldan ara bence
suugibi inş paranızı birktirir evlenirsiniz aşkitom

İnşallah cimcimem çok saoll..

hevuk seni bralarda görürmüydük gündüz vakti hoşgelmişsen uykunmu kaçtı canım

Evet görünmüyodum dün sohbet ettik başlıklı kızla sonra
Sbah 5 te yada 6 da uyudum tel..çaldı sabah açmıycaktım ama ısrarla yarım saat çaldı arayan Abimdi moralim bozuldu uykum kaçtı dahada uyuyamadım oturuyorum 9.da uyandım yani..

cyrptıcım cımcımem yetişmiş yogundum bakamadım kusura kalma bitanem suyum valla ben tam gaz devam bir ayrılık geçmişti basımızdan bugün itibariyle iyiyiz bakalım zaman neler göstercek bize

Sağol canım evet bizde öyle yapıyoruz zaten başkada sansımız yok,
Sivilce onun için ilaç içiyordum fakat kocaman bir kisttik çıktı yüzümde felan çok şükür ki bitti..

l..

Geçmiş olsun canım Ya okadar çok dua varkii Kuarandan Ayetler var onlara bakabilirsin sende goglda da aratırsan güzel siteler var..İnşallah Rabbim ayardım eder evlenicek insanlar nekadar zorda olsada bir şekilde takır takır gidiyo işler. Allah yardımcınız olsun..

cyrptıcım cımcımem yetişmiş yogundum bakamadım kusura kalma bitanem suyum valla ben tam gaz devam bir ayrılık geçmişti basımızdan bugün itibariyle iyiyiz bakalım zaman neler göstercek bize
tuğçem güzelim herşeyde bir hayır vardır bir tanem sen seviyorsun zaten demekki sevilecek yönleri varki seviyorsun her şey gönlünce olsun canım

bitoşumda deme artık ben dahada sennen konuşmam ben çok zor barışırım haa
3 defa sordum barıştınmı die sormasamda insan okadar hatrım yokmu söylemezmi barıştık die

Anammm ayrılıklı çok şükür ki barışmışsınız.. herşeyin hayırlısı twocum..

hevukum ne den moralin bozuldu canım herşeye üzülme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…